Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Musha Kage

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelenleg is gyűjtjük a támogató aláírásokat ahhoz a törvényjavaslathoz, amelyet a gyermekes családok hajléktalanná válásának megelőzése érdekében készítettünk el. A törvényjavaslat elfogadása egyúttal a szombati Lakásmenetünk egyik fő követelése is. A törvényjavaslat egyrészt előírja az…..
Musha Kage 2018.09.28 19:32:44
@Zsuzsi25: ...a nyugdíjasok nem dolgoznak...
...így is OK a mondás?
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..
Tavaly májusban jelentette be a Netflix, hogy sorozatot készít majd az elmúlt évek egyik legjobb számítógépes szerepjátékából, a Witcherből, mostanra pedig a főszereplőt, Ríviai Geraltot is kiválasztották, aki nem más, mint az elmúlt években Superman szerepét betöltő, illetve a legutóbbi Mission…..
Vajon mi lehet az oka annak, hogy Orbán Viktor már 8 éve nyugodtan vívhatja szabadságharcát szövetségeseivel szemben? Mit tud ő, ami érinthetetlenné teszi az EU berkeiben? Időről időre felröppen a hír, na most aztán már tényleg megkapja magáét Orbán Viktor: az EU elzárja a pénzcsapot, és eljárást…..
Musha Kage 2018.05.01 12:14:00
@BéLóg: Sajnos nem tudok másik kiadásról, tartok tőle, egyhamar nem is lesz.
Majd legfeljebb elolvasom angolul...
Filmek a polcról Életerő (1985) 2017.08.28 12:00:00
Wes Craven és George A. Romero után a horror műfajának egy újabb meghatározó rendezője hagyott itt bennünket. Tobe Hooper bejárta ugyanazt az utat, amit sok más kortársa, aki elkötelezte magát az idegeink felborzolása mellett. Miután a '70-es években berobbant a köztudatba A texasi láncfűrészes…..
"Nem veszi tudomásul a magyar választás eredményét és meg akarja büntetni Magyarországot Soros György" – kelti újra a hangulatot a Magyar Idők. A keddi szám címlapsztorija arról szól, hogy a kormány legnagyobb mumusa Brüsszelbe utazott, ahol minden bizonnyal a migránsok betelepítéséről tárgyalt (mi…..