Regisztráció Blogot indítok
Adatok
camera man

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszerben nyoma sincs a kompromisszumnak, vagy az enyhülésnek, ezt bizonyítja Orbán Viktor mai nyilatkozata és Áder János aláírásai...
camera man 2018.12.23 06:56:44
@az EU pénzek zsákolója: Elfelejtetted leírni, hogy a mocskos kormány 50 Ft-ot levitte az üzemanyag árát
Nem mondták ki, de az ilyen intézkedéseket megszorításnak hívta a kormány. Ma sürgősséggel megszüntetheti a kormány a lakástakarékok állami támogatását, miután tegnap Bánki Erik fideszes képviselő beadta az erről szóló javaslatot...
camera man 2018.10.17 06:20:33
@látjátok feleim szümtükkel: Igen! Cigány gyerekekből mindenképp !!
LMP-s politikusok előszeretettel nyilatkozgatták, hogy az ő pártjuk XXI. századi párt, vagyis maga a jövő. Az új kikristályosodási pont. Ha ez lenne az, abból nem kérünk. Az ötvenes évek kommunista hagyománya elevenedik meg a szemünk előtt. Nem véletlen, amit látunk: Lehet Más a Pusztulás. Az…..
camera man 2018.07.22 08:32:51
@Szél Bernadett börtönben van már?:
Neked kellene még egy kicsit erősíteni a sulit :-)
Van százegynehány választási körzet.......mindegyikben szavaznak........akire a legtöbben szavaznak az nyer.........na kis nebuló! !!!

az ilyen nyert körzetéből van a Fidesznek 2/3-a......ugye , milyen egyszerű :-)
Amit látunk, az a kínálati oldal manipulációja, a szabad választás paródiája. ..
Az újabb kétharmados Orbán-győzelem és az "Állítsuk meg Brüsszelt!" típousú kampányok árnyékában egyre inkább napirendre kerül a kérdés: kivezeti-e az országot az EU-ból Orbán Viktor? Van e számunkra élet a keleti nyitás kapujában?..
camera man 2018.05.07 18:59:12
Az Európai Néppárt vezetői megpróbálták megmagyarázni a magyar kormányfőnek, mely területek számítanak a demokratikus értékek szempontjából no go-zónának az illiberális állam építése során. Orbán egy nap két kokit is kapott, így most főhet a feje, részben Handó Tünde elmarasztalása, részben pedig a…..
K-Blog Itt a 2018-as Voksmonitor! 2018.03.31 23:23:29
Egy hét van már csak a választásokig, de sokan még mindig nem tudják, hogy melyik pártra szavazzanak. Persze ráér eldönteni jövő vasárnapig, de fontos, hogy menjünk el szavazni! A Voksmonitor nevű alkalmazásunk célja, hogy a választók a politikával ne csak a pártok kommunikációján keresztül…..
A demokratikus Európa túlélése múlik azon, hogy megálljt tud-e parancsolni a tekintélyuralmi magyar és lengyel rezsimnek; Orbán igyekszik elfojtani a szólásszabadságot, a kritikus hangokat, a még megmaradat független újságírást, és várhatóan csak kiélezi az ellentéteket Európával; A CEU elvesztése…..