Regisztráció Blogot indítok
Adatok
K. Villám

42 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ilyen kellemes tavaszias bimbódzó időjárásban Kívánok Minden Kedves Olvadóinknak Boldog Karácsonyt.  Tömeges olvasói igény, …… még nem érkezett, de a blog nem halt meg, csak hibernálta magát picit. Még az is elképzelhető, hogy újraéled, szexuális tanácsadós…..
Nah  csupa öröm, hogy így több hónap elteltével ismét olvashattok ugye :)? Oly sok dolgom van, hogy igazából, most is csak lopva tudok pár percet szánni az utcaszéli lányok kérdéseinek feszegetésére. Szóval elég sokat autózgatok, és hogy, hogy nem, az ország minden…..
never the same Sok oka van annak :) 2009.03.07 23:25:00
Hehe a „Miért szeretik a nők a gazembereket” bejegyzésen kurva jót röhögtem. Akárki is írta (a leckéket) köze nincs a nőkhöz. Persze mondom én ezt a kis tapasztalatommal. És mégis a pici tapasztalatom és a környezetem azt mutatja, hogy tényleg, imádják a nők a…..
Nos először is. Persze másképp ítéli meg egy férfi és egy nő a pornó filmeket. Sőt el kell keserítsem a női társadalmat, a pornóban nincs romantika, sőt a végén nem veszi el feleségül a nagyfarkú a butaarcút. Ettől függetlenül tényleg van azért jó pár kritikán aluli…..
Üdvözlök mindenkit Új Év alkalmából. Elnézést az eltűnésért, gondolom sokan hiányoltak :). Egyszerűen nem volt kedvem írni, annyi dolgom van/volt. Azt pedig, hogy az ember leüljön és pár perc alatt gépeljen valami szürke (szubjekítven szürke) múlandó szöveget, annak nem…..
Hát akkor mindenkinek Boldog Új Évet kívánok, még így az elején. Szép hó esett, úgyhogy lehet éjszaka részegen mintákat pisilni a hóba, meg ismeretlen répadarabokat tartalmazó alkoholos anyaggal szerves trágyázni. Fogadalmakat tenni, hogy jövőre lefogyok, meghízom, többet…..
Nahát, nahát, remélem mindenki elhízott picit a bejglitől, és még mindig ámul a fa előtt. Én is most tértem vissza az ámulatból és gyorsan billentyűzetet is ragadtam. Oly régóta próbálok valami kis szösszenetet írni a női hisztiről, de mint másban sem, ebben sincs olyan nagy…..
never the same Pornófilm 2008.12.21 22:22:00
Üdvözletem. Ismét az alkohol mámorában töltöttem egy röpke időt. Ám A. Ligeti szórakoztat titeket, amíg én iszom. És ez rendjén is van így. Jobban csinálja mint én, lássuk be :). Ehhez a népszerű blog, meg bulvárhírekre reagálva, gyorsan az elején. Szóval, valahogy…..
Üdvözlök mindenkit! A blog nem halt meg csak, tetteti magát. Év végi őrültek háza, hatkor kelés este kilenc után érés haza. Egy csepp alkoholra nincs időm. Úgyhogy ezen változtatni fogunk, elméletileg a jövőhét már sokkal barátibb. És akkor megérkezik a tudomány a hiszti a…..
Mindenekelőtt szeretném leszögezni, hogy nekem pubertás koromban csak olyan távirányítóim voltak, amik véletlenül pont a pornó csatornánál adták meg magukat hosszabb rövidebb időre :). És elszeretném mondani, hogy A Ligeti milyen szerencsés ember, hogy csak úgy éjszakai…..
Auhhh. Így visszatérvén a való világba. Kábán és elernyedten, elengedtem magam. Gondoltam tátongó űrt hagyok magam után a kocsmákban, de nem. Bár a pincérlány aranyos, ő legalább a borravalómat fogja hiányolni. Egy héten háromszor nagyon komolyan berúgni, hétfőn csak mert…..
never the same DoQ+pornó 2008.11.03 22:47:00
Mert, mindig is tudtam, hogy igazam van. A kurva életbe, már a mi blogunkat is elérte a világ válság egyik legnagyobb problémája. Tömegesen keresnek rá, illetve találnak a blogunkra DoQ+pornó kereső kifejezéssel. Milliók keresgélnek elveszve a neten a pornó csatorna után. Pedig én…..
„Hát szerintem Villámmal elég eltérő a stílusunk.” Ezt kikérem magamnak. Mert ha, mi egy és ugyanaz vagyunk, akkor a stílusunk sem lehet eltérő. Meg kell nyugtassak mindenkit. A Ligeti és K Villám nem egy és ugyanaz a személy. Stílusbeli különbségek adódnak is. Én…..
Mert A Ligeti mondta, hogy ne írjak közhelyeket, úgyhogy nem írok ezentúl olyanokat, hogy Rákóczi tér, Boráros, meg BAH csomópont. Szóval én már le is mondtam az áldásos orbitális orális orgazmus oknélküli óóó…fejetegetéséről, mikor véletlenül találtam egy igen…..
Mert azok a fránya igények. Csak nem tudok leszakadni erről a témáról. És elhiszem A Ligetinek, hogy nem minden nő utál szopni. Ám, de, egyébként, és főleg pláne, úgy gondolom ez intelligenciától is függ. A szimpla undort meg prűdséget most tegyük félre. A legtöbb nő (A…..
Mert én magyarázom A Ligetinek folyamatosan ész nélkül, de ő nem érti. Nem akarja érteni :). Jön nekem állandóan ezzel a szeretettel, szerelemmel, érzelmekkel, meg vágy felkeltéssel, amiben az én elképzelt világomban igaza is lenne, de ebben a kurva valóságban (nem kurva…..
Ohh így ittasan, de szép minden. Legfeljebb tarkón basznék mindenkit egy pék lapáttal. Ám ez a blog a vidámságról szól, nah meg a szexről. Óhhh a szex. Az életben az első számú élvezet. A második az italozás, jobraátokkal, számomra. Szóval itt nagy tudományos értekezés van…..
never the same Hajnali szél 2008.10.14 22:14:00
Nos igen, szóval hagyjuk egy picit ezeket a skálákat, persze nem végleg. Csak több tudományos előkészítés kell még neki. A Ligeti szatíros sztorijai igen megkapóak, és hát szerintem sokan lennének arra szatírok amerre ő jár (én is) :). Nekem szerencsére, vagy sajnos ilyen…..
Üdvözletem olvasókáink! Örülök, hogy ilyen nemzetközivé avanzsált az eddig sem kicsi olvasótáborunk :). A tudományos élet rejtelmeit természetesen folytatjuk, meg skálázunk is nemsokára (mindenképpen közös munkára gondoltam), és A Ligeti konferencia felhívásának is eleget…..
never the same Műanyag 2008.09.05 22:22:00
Valamelyik nap fejembe ötlött, a régi szép idők éjszakai tévézése. Ez még akkor volt talán amikor nem voltak pornó csatornák, de erre nem esküdnék meg. Az adót itt most nem említeném meg, persze, ha érdekel valakit szívesen elmondom. Történt ugyanis, hogy az ember nem tud…..
never the same Álmaimban Amerika 2008.09.04 23:10:00
Üdvözletem Olvasókáink! Megkésve bár, de ismét itt. Tudom, hogy már lerágott csont ez a fránya orális bizbasz. A Ligeti szerint egyébként ebben, nincs semmi más csak, hogy ha szeret téged egy nő úgy igazán, akkor megteszi. Lehet, igaza van, de majd ezt ő kifejti, mint a nagymama…..
Nos igen akkor térjünk vissza ez eredeti témánkhoz. Hogyan szoptassuk rá a nőket? (Itt várnám a kedves olvasókáink hozzászólását, ötleteit is.) A nőket sokféle képpen fel lehet osztani. Szőke, barna, vörös, magas……, aztán jönnek a komolyabb és egyértelműbb…..
never the same Akkor legyen a szex 2008.08.24 21:30:00
Üdvözlöm a több ezres Olvasótáborunk tagjait! Igen, rögtön elnézést is kell kérnem a pici leállás miatt, de nagyon remélem többet nem lesz ilyen, és viszonylag rendszeresen jelentkezem(ünk). Persze kereshetnék kifogásokat, hogy nem volt áram (a vízzel együtt kapcsolták ki),…..
never the same Lábas 2008.08.02 09:08:14
Mindig is tudtam, hogy A Ligetiben a legnagyobb nyelvészeink egyike található. És tényleg milyen szépen le lehet vezetni a pöce gödör kialakulását, történetét. Köszönjük, főleg a felmenőknek :). Tudom, hogy ez a blog eddig nem erről szólt, de mi feszegetjük a határait, és…..