Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Macur Kovacs

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt van Orbán és Trócsányi veszélyes terve: ez felháborító! (Direkt idéztünk az önmaga paródiájává váló kormánypropagandából.) Ha ezt az tervet megvalósítják, jogállami eszközökkel nem lehet majd a Fideszt felelősségre vonni, sem leváltani. ..
A Fidesz frissen kinevezett frakcióvezetője elképesztő interjút adott a propagandalapnak. Igaz, ehhez az adómilliárdokkal kitömött orgánum is nagyban hozzájárult. Sajtótörténeti pillanatok egy Kocsi Máté szövegben...
Döglött csincsillának nevezi Lőrinc barátot...
Macur Kovacs 2018.05.13 07:34:11
Dr. Orbán Viktor Mihály korszakos miniszterelnök komoly konfliktusba került saját józan eszével, melynek következményeként az elhagyta őt. Nem tudni mi volt az összetűzés tárgya, lehet csak valami pimfli vita, melynek hevében a Józan Ész g...-nek nevezte, de lehet, hogy ennél súlyosabb összezördülés…..
A zászlóshajó (akitől a Lokál és a 888 is átvette) 4 címlapos cikkben is foglalkozik az ATV-s műsorvezetővel (és korábban még háromban). Ennyit csak a Fidesz aktuális riválisai elleni karaktergyilkosságok értek (Simicska, Vona, Hadházy, Juhász, Spéder). Az nagy kérdés, hogy valójában mint követett…..