Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atirra

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Kedves Munkahelyi Terror Blog!   Egy kedves kis élményt szeretnék…..
Rihaj!van ez a leszármazottam, kettő van, de csak egyikük fiú, név szerint Péter, becenév szerint Kisember, Peti, Fickó, Muki, Jakab, Gumiarc, Mókásember, Rumcájsz (amiért balatonon a csúszdás néni elkerekítette a szemét, mert mondom Petinek,  hogy... navárjál szó szerint…..
Miközben Tibby Kirgizisztán egyhavi GDP-jét költi el épp az E28-ra, folyamatosan azzal oltogat, számoljam már ki, mennyit költöttem az E32-re az elmúlt két évben, és ebből hány kilométert sikerült megtenni. Szívemen viselem lelki békéjét, és ha az nyugtatja meg, hogy van nála…..
Előfordulhat valakivel, hogy menet közben romlik el az autója. De szerintem alapvető, hogy ilyenkor a lehető legrövidebb idő alatt eltávolítjuk az útból vagy legalább kitoljuk a lerobbant kocsit a szélső sávba/járdára. Egyrészt feltart másokat, másrészt balesetveszélyes is.…..
A kispadról könnyű mondani, hogy állj fel, menj tovább, szedd össze magad, stb, aközéppályán már máshogy látja az ember a dolgokat.A kép innenHali Szakítósok!A történetem olyan friss, hogy szinte még vérzik /emo off. Itt ülökegy üveg bor, egy karton cigi (fogyatkozóban sajna)…..
A lezárt Margit hídon eddig is azt javasolták, hogy a biciklisek szálljanak le és tolják a kerékpárokat, mert a taxik, a villamosok és buszok között veszélyes az úttesten kerékpározni, de az amúgy is keskenyebb járdán a gyalogosok között szintén nincs elég hely biciklivel…..
A Nemzeti Közlekedési Hatóság elnökhelyettese az MTV híradójában jelentette be tegnap este, hogy 2010-tõl összevonják az autók környezetvédelmi vizsgálatát és mûszaki vizsgáját. Véleményük mai hírünkről...
Ha a brainstorming után csak fejfájás marad, akkor szoktak a tévécsatornák a Comment:comhoz fordulni. Hogy mondjuk az olvasók, nézők adjanak címet az új sorozatnak. Most is valami hasonlóra lehet vállalkozni, csak nem sorozatcímről, hanem egy szolgáltatás nevéről kell dönteni.…..
atirra 2009.04.30 13:36:02
Autófília Zsiráfot az autóba! 2009.04.30 08:00:00
Egyesek talán sejtik miről van szó, de azok akik nem, nekik elárulom: alant képekkel taglalom, milyen lehetősége van egy embernek, ha négy kerekű járgányt akar venni, de az átlagnál magasabb testalkattal rendelkezik. Van nekünk ez a szép reményű, ámbár annál komikusabb…..
atirra 2009.04.30 10:04:35
Minden Homár-olvasó tudja, hogy készül a magyar árengedmény: kiírok egy olyan magas árat, amekkorát csak képes vagyok hazudni, aztán leengedem irtózatosan, az se baj, ha semmivel se leszek olcsóbb, mint az akció előtti valódi ár volt. Olyan ez, mint a bikaherélés: mindenki tudja,…..