Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán miatt veszteséges Kunhalmi burka boltja.

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokszor írtunk már róla, hogy az Origo címlapján szinte külön hely van azoknak a híreknek, amik vérszomjas bevándorlók bűneiről számol be. Sokszor ezek ugyan több hónapos, vagy éves hírek, de ezek általában nem számítanak. Ma a címlapon beszámoltak Mamoudou Gassama hőstettéről, aki úgy mentett meg…..
Orbán miatt veszteséges Kunhalmi burka boltja. 2018.05.29 00:26:39
Reflektor Bősz Anett védelmében 2018.05.22 08:00:00
Fel lehet tenni a kérdést, hogy mennyit ér a Liberálisokkal kötött szövetség, de ha valaki szerint egy lyukas garast se, akkor vagy ne kössön velük szövetséget, vagy tartsa magát ahhoz, amit annak megkötésekor ígért...
Orbán miatt veszteséges Kunhalmi burka boltja. 2018.05.22 23:40:17
@csentecsa: "Vajon mit csinál a képen? "

Duhosem megprobalja kitepni a foldbol azt a naracssarga csovet, mert nem viseli el, hogy az egesz jatszoteret a fidesz uralja.
Bumeráng A tehetetlenség kora 2018.05.07 02:40:16
"The enemy is povertyAnd the wall keeps out the enemyAnd we build the wall to keep us freeThat’s why we build the wallWe build the wall to keep us free"(Anaïs Mitchell: Why We Build the Wall) Fájdalmas dolog ellenzékinek lenni a mindenkori Magyarországon főleg akkor, ha maga a szó 2018-ban egyet…..
 Sajnos ma egy olyan korban élünk kis hazánkban, melyet hozzá nem értő amatőrök. lúzerek. tolvajok és legfőképpen csak és kizárólag a saját érdekeiket néző politikusok(?) irányítanak. Amikor egy tizenéves kislányt lehet a villamosról leordítani mert más a bőr színe. Amikor családok esnek szét, mert…..
Az elhúzódó tél után végre beköszöntött az igazi tavaszias (mit tavaszias, szinte már nyári!) meleg idő, ezzel együtemben megkezdődött a szabadtéri tevékenységek időszaka - s vele párhuzamban a kullancsszezon is. Aki szereti a természetet, szívesen tölti idejét a szabadban, azt nem árt, ha…..
Orbán miatt veszteséges Kunhalmi burka boltja. 2018.04.21 12:32:02
"Nem veszi tudomásul a magyar választás eredményét és meg akarja büntetni Magyarországot Soros György" – kelti újra a hangulatot a Magyar Idők. A keddi szám címlapsztorija arról szól, hogy a kormány legnagyobb mumusa Brüsszelbe utazott, ahol minden bizonnyal a migránsok betelepítéséről tárgyalt (mi…..
A Városligetben dupla kerítés, őrtornyok és reflektorok vigyázzák Garancsi István érdekeltségét, az épülő Néprajzi Múzeumot. ..
8:40 A lábon lőtt Magyar Nemzet 2018.04.14 09:36:27
Simicska Lajos a költészet napján bezárta a Magyar Nemzetet, az újságírók május elejéig még kapnak fizetést, aztán ha nem sikerül eladni, úgy járnak, mint a Népszabadság közössége: szélnek eresztik őket. Orbán Viktor régi harcostársa csomagban szeretné eladni a Lánchíd Rádiót, a Heti Választ és a…..
Orbán miatt veszteséges Kunhalmi burka boltja. 2018.04.15 19:16:53