Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lady Godiva

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nárciszkertész Félj bátran! 2018.03.15 17:42:12
Mivel nagyon megszaporodtak a posztok alatt a nárcitól félő kommentek, nagyon fontosnak tűnik a nárci által generált félelemnek szentelni egy teljes posztot. A dilidokimtól kapott első és legfontosabb mondat az volt, hogy „féljen bátran!”. Ha nárci van a közvetlen környezetedben, akkor…..
Lady Godiva 2018.04.17 13:36:47
@Nárciszkertész:
Igen, sajnos kisgyerek is van, aki, ha lelépek a felügyeletükre marad. Idős beteg is van, akinek már segíteni kell. Én erősebb vagyok.
Tudom, hogy villámhárító vagyok, de még nem tudom a szeretteimet otthagyni prédának. Az életemet is odaadnám értük, nemhogy a lelki békémet.

+ mai napi penzum: Neki joga van dühöngeni, mocskolódni, szidni, ha felhúzza magát, és nekem ezt tolerálnom kell, mert ő nem tudja az indulatait kezelni. (De persze nem családtagok előtt valahogy mindig sikerül az indulatkezelés, sőt a bűbájoskodás is. Miért becsesebb az idegen a szívének, mint a családtagok?)

Köszi, hogy rámérsz!
Lady Godiva 2018.04.18 10:18:20
@Nárciszkertész:
Imádlak!
Igen, pont valami ilyesmire gondoltam.
Életveszélybe eddig csak önmagát hozta, mikor is órákig kellett keresni a városban, és arcra borulva találták meg, megszakítva ezzel a rá találó szívét.
Stresszcsökkentő tevékenységem egy csomó van (olvasás, zene, sport, tanulás, utazás, relax, angyalterápia), ezért élek még, de ezeket a kommunikációs technikákat meg kell tanulnom. Szuperek, köszi!
És igen, empata vagyok, de legyek inkább százszor az, mintsem olyan legyek, mint ők!
Kinyomtatom a tanácsaidat és nagyon köszi az eddigieket!
Lady Godiva 2018.05.01 19:17:30
@shamandalie:
Nagyon köszönöm a jó példát és a támogatást!