Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Robot Barbi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai világban nagyon megosztó véleménnyel vannak a robotokról az emberek. Vannak akik félnek tőlük és vannak, akik úgy hiszik előbb vagy utóbb elkerülhetetlen, hogy a robotok a mindennapi életünk részeivé váljanak majd.  Az utóbbi vélemény mellett áll a Hanson Robotics vezérigazgatója, Dr. David…..
Robot Barbi 2018.04.15 11:57:13
Az elmúlt években bemutatásra került Google Home okos otthoni eszköz már több országban is elérhető kereskedelmi forgalomba, így bárki színesítheti vele otthonát. A lenti videóban is látható hangszóróra hasonlító eszköz nem foglal sok helyet, azonban aktív használóként annál nagyobb teret kaphat az…..
(kép forrása: https://index.hu/tech/2017/06/02/lg_korea_iot/)  Az elmúlt száz évben szinte változatlan volt a hűtő, mosógép, sütő. Mindent arra használtak amire a neve utalt. Csak a technológiát fejlesztették, viszont az egyre rohamosabban nő és lehetetlen elképzelni, hogy…..
Robot Barbi 2018.04.15 11:55:37
Ezt a hatalmas monstrumot 100 millió dollárból fejlesztették ki, bár lennének rá vevők, de ez még nem eladó. (Azért gondoljunk csak bele, mennyire menő lehet egy ilyen hiper-szuper gépezetből kilépni egy esten, mint egy Lamborghiniből vagy egy Maseratiből. Nem mindenki teheti meg az…..