Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KőPál

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Tévednek, akik azt hiszik, hogy a Fidesz mostani kétharmada ugyanolyan kétharmad, mint ami négy éve volt. Ez a kétharmad olyan, mint a rossz koleszterin. Nem véd, hanem támad. Négy éve még nem sok értelme volt azt bizonygatni, hogy kevesebb, mint a fele szavazott Orbánra, mert a maradék jó része…..
KőPál 2018.04.15 11:29:50
@flydomi: Biztosan igazad van, de Káosz elméletekbe most nem mennék bele. Tudom,hogy tudod,miről írtam.:)
KőPál 2018.04.15 13:57:24
@flydomi: Akkor ebben a kérdésben GyF sem méyült el, mert akkor tudta volna, hogy öngól győzelmük esetére a káosz említése.:)

Másoknak: Egyébként én tiszteletben tartom mindenki döntését, azt is tudom, hogy korrupció is van, de megdöbbentő, hogy újra és újra írnak agyonművelt, bőlátókörű, sokbites emberkék, akik nem látnak és tisztelnek más véleményt és döntést mint a sajátjukat. Ehelyet személyeskednek, sértegetnek másokat, magukat felsőbbrendűnek képzelve. Ez sajnálatos és szánalmas.
KőPál 2018.04.15 14:14:49
@Pepibubó: Nem írtam olyat, hogy egy ügyet hozott fel az ellenzék, azt írtam, egy ügyben (Orbán leváltása) volt köztük teljes egyetértés. Az „átlagválasztó tájékozottságának, műveltségi szintjének folyamatos emelése”-ben igazad lehet, de hogy veszi bárki is a bátorságot ahhoz, hogy egyes választókat átlag alatti, míg a vele egyetértőket átlag felett tájékozottnak titulálja?