Regisztráció Blogot indítok
Adatok
twozok

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy különleges, nyolcestés fellépéssorozatra készül a Kraftwerk New Yorkban. A legendás zenekar a Modern Művészetek Múzeumában lép majd fel április 10 és 17 között, ahol a hírek szerint estéről estére kronológiai sorrendben előadják összes eddig megjelent stúdiólemezük…..
twozok 2012.02.17 10:41:18
@abc: hallod én a music official videoját hallgatom, de valahogy nem ugyanaz a groove, mint a tee nél. hasonló, de sokkal ritkább, máshol üt a "lábdob", nincs delay, meg a tee jellegzetes "strings" témája sem ugyanaz a musicban harmoniailag. linkeljetek már be egy olyan változatot, ahol ugyanaz, mert én nem találtam.
twozok 2012.02.17 20:31:47
@krferi: nem baj, legalább nem vagyunk egyformák
Pilu Plágium, vagy kartell 2009.09.05 15:38:00
  Az alábbi döbbenetes felvételek láttán a következő gondolatok merültek fel bennem:     a. Kovács Ákos már két évtizede nyúlta Uhrin Benedek szövegeit, zenéjét és mozgását. b. Uhrin Benedek nyúlta a korai Ákost. c. A „b” állítás nem lehet…..
twozok 2012.02.17 12:19:47
@félemelet: a vendéglátónak szánt dolgokat ne keverd a profinak szánt dolgokkal. ha ákos vendéglátónak szánná a koncertjeit akkor azt kellene mondanom, hogy annak profin meg van csinálva. viszont 5 milliós gázsiért jobb dalokkal meg zenéléssel is kiállhatna, bár az utóbbi időben a zenélés az fejlődött(nem ő hanem a zenekar), a látvány az sem rossz, de a dalok ugyanolyan rosszak. csak azért tudja eladni a dalait, mert a magyarok zömének a zenei igényszintje nem túl magas, sokan egy kalap alá vesznek egy stinget egy lagzi lajcsival mondván hogy milyen jó dalokat játszik ez is meg az is (sajnos ez még csak nem is túlzás és tényleg nagyon sokan így vannak, sajnos nem vagyunk egy muzikális nemzet, ami nem azt jelenti, hogy nincs jó magyar zenész, csak kevés). az ilyen hallgatóság megeszi azt a maszlagot amit próbál ákos eladni. és nekem senki ne jöjjön a vivás tinisztárokkal hogy hát azok meg milyen rosszak ákoshoz képest, mert megint csak nem egy kategóriáról beszélünk, a vivás tinisztárok dalait az összesnek kb. egy producer írja vagy kettő, és nem 5 millióért járnak koncertezni (mondtam egy hozzávetőleges árat) és nem is hosszúéletűek. úgy gondolom, hogy nyugatabbra angliában vagy a tengeren túlon nem érhetett volna ezekkel a dalokkal olyan státuszt mint itt. persze nem hibáztatom, mindenki abból él meg amiből tud, csak csak ő és egy-két és a hasonló produkció nagyrészt lefedi a magyarország zenei piacát, a maradékot meg a vivás tinisztárok meg megasztárok meg csillagszületikek fedik le és nem nagyon van jó produkció, sok tehetséges zenész meg éhbérért küzd nem túl elit szórakozóhelyeken és örül ha 0-ra kijön (nem az egyetemi tingli tangli zenekarokra gondolok most) tisztelet a kivételnek, mert szerencsére azért van, csak lehetne több is. Rögtön tudnék 2-3 olyan produkciót felsorolni akik, ha ugyanolyan anyagi és ugyanolyan színvonalú technikai hátteret kapnának, mint Ákos vagy Zséda akkor nagyságrendekkel jobb produkciót tudnának nyújtani náluk.
Subba Oktatás Sarkadon 2008.06.03 09:34:00
Régi szép iskolás időkbe visz vissza bennünket az alábbi órán rögzített videó. Irígykedhetnek akiknek ilyenben nincs részük, alaposan felkészít az életre. Aki egy ilyenen túl van, azt nagy meglepetés nem érheti már semmilyen helyzetben. Vigyázz, kész,…..
twozok 2008.06.10 08:30:36
kedves nekemmind1!

mielőtt hülyeségeket írsz, olvasd végig amiket ezt megelőzően írtam, végig és figyelmesen. a fentebb írtakban említést teszek arról is, hogy miért fontos az ilyen semmilyen tantárgyakat, mint az ének meg a rajz megtanulni.
ennyi erővel én is reklamálhattam volna, hogy miért kellett történelmet tanulnom, amikor reál szakra mentem tovább.
sem programtervező matematikus szakon sem matematika-számítástechnika tanári szakon nem vettem hasznát annak, hogy mikor volt az 1848as szabadságharc, viszont annak hasznát vehettem volna, hogy megtanulok olyan dolgokat is megtanulni, amik nem érdekelnek. mert azzal, hogy a történelmet megtanulom, pedig nem érdekel, az agyamat edzem, így könnyebben tudom elsajátítani a nagyobb terjedelmű izmos jegyzeteket, amik nem csak egyetemen meg főiskolán léteznek, hanem egy szimpla továbbképzésen is.
a "jelentkezés, felszólítás, beszélés"-t, meg azért találták ki, hogy elkerüljék az ilyet, mint a felvételen, hogy a tanár nem mondja el a mondandóját, nem szólítja fel az diákot, az meg gátlástalanul belepofázik, és nem fejezi be akkor sem, amikor az ember felemeli a hangját. akibe ennyi inteligencia sem szorul, azzal nehéz máshogy bírni. ha nem tisztázódik le ez a kérdés, nem mehet tovább az óra mert a többi diák az helyzet miatt nem képes figyelni az órára. tehát ha úgy tartja végig az órát, hogy a diák belepofázik, vonja el másnak a figyelmét, akkor 45 percet rabolt el a diákok idejéből és nem 10et. magyarul azt a 10 percet a diák rabolja el az osztálytól. és ez nem felelősséghárítás, hanem így van, ha logikusan gondolkodik az ember. az, hogy a gyereked hogyan neveled az a te dolgod, de nem kell csodálkozni, ha anyuci kedvencéből narkós lesz.
ha meg tizenakárhány évesen a gyereked tisztelettudó, tudja pontosan, mi akar lenni, mert körvonalazódott benne, akkor nem kell félteni senkitől legfeljebb az osztálytársaitól, mert ilyen helyzetekben valószínű nem ő lesz az akivel kiabálnak. az hogy ha valmelyik osztálytársa rabolja az idejét meg szülői értekezletes téma. szóval, ha a gyereked rendben van akkor annak csak örülhetsz.
TB