Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Arpox

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Az ország szekere megy, megy. Nem is szekér ez ma, hanem autó. Teherautó. Valaki ott ül a volánnál, s az autó arra megy, ahova ő viszi... Megy, ha megy. De minek menjen? Áll a garázsban. A sofőr pedig ül a bárban? Vagy elmegy vadászni? Mindegy." (Móricz: Rokonok) Igen én volnék az. A kormánypárti…..
Arpox 2018.04.13 13:42:53
Üdvözlök mindenkit!

Nekem ez ,hogy szarul élünk meg,hogy hülyék a fideszre szavazók már nagyon unalmas.
Tisztában vagyok azzal,hogy amit a 8 év alatt tett a fidesz messze nem tökéletes de,
Újpesten a lakótelepen ha parkolót keresek alig találok.Kb meg 3x -ott a kocsik száma 10 év alatt.
Mi lecseréltük a lakásunkat 70m2-et egy 82-re.Jött a 3.kisbaba.Akkor még nem is volt szó a Csokról nem is tudtunk akkor még amikor bevállaltuk a 3 gyereket.Nem tudtuk volna megtenni ezt ha nem kapunk 2,2 m-ot a csok révén.Drágán vettük a használt lakást de drágán is adtuk el a mi lakásunkat.Alig kellett kipótolni a különbözetet.
A lakáshitelünkből a kormánynak köszönhetően kitudtunk szállni minimális buktával.
Örültünk is mint majom a farkának. Barátom akinek kilőtték a szemét 2006-ban sajnos öngyilkos lett 2 éve..... Nem vagyunk vallásosak egyáltalán de úgy vesszük észre,ha most nem teszünk minimálisat azért ,hogy ilyen "hitetlenek "maradhassunk később már félő ,hogy nem lehetünk ilyen hitetlenek vagy az utódaink és nekik már más vallás lesz a kötelező.Lehet ,hogy ez utópia de számunkra ez reális.Lányaim most még egyedül jöhetnek haza az iskolából.Szeretném ha a kisfiam is 6 +év múlva még mindig egyedü jöhetne haza.Tudom,hülyék mindig is voltak és lesznek,de nem szeretném ha ez az aggódás tovább fokozódna mert pl tele lenne Újpest "bevándorlókkal.
Ezek után gondolkodtunk egy darabig,hogy majd kire szavazzunk.....
Nem is volt nagyon más mint a fidesz.Talán még a jobbik.Legutóbb rájuk szavaztunk..
Egyszerűen a balos pártoktól rosszul vagyunk.A többi még elmegy,de nem volt ésszerű érv a mi helyzetünkben.Azért szerencsére a munkahelyemen és a pároméban is jó páran
vagyunk akik ugyanígy gondolkodnak vagy hasonlóan.Csak nézzük,hogy mennyire elvannak keseredve azok akik nem a fideszre szavaztak.Én is elvoltam keseredve 2002-ben,de eszembe se jutott volna ilyen szintre lemenni,mint nagyon sokan teszik most mások.Én se értem,hogy hogyan lehet szavazni az mszp-re vagy a dk-ra.Nem is értem a logikát benne.Talán a gyűlölet miatt nem tudom.....
Egy vérbeli Újpesti ahol a Dk nyert:)