Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamasigaborr

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Figyelem! Közérdekű Közlemény! A blogunkat új felületre helyeztük és új nevet adtunk neki. 2021. októberétől az alábbi linken olvashatóak a bejegyzéseink: www.aborondomesen.com A travelbug.blog.hu oldalon nem jelennek meg az új írásaink, viszont a régi posztok természetesen továbbra is…..
tamasigaborr 2020.04.04 19:08:21
Ahogy más is írta, lehet, hogy ti vagytok uncsik, nem pedig LA....Ötször jártam ott, a munkám miatt, több hetet is ott töltve és árnyalnám a képet. A Mustang elfér mindenhol, mert az amcsi utakra lett tervezve. Én egy jóval nagyobb autóval is mindenhol simán elfértem. Persze kell a magabiztosság, meg a gyakorlat, amikor próbálod követni a tps utasításait, este egy 2x6 sávos autópályán, de ez rutin, gyakorlat és adottságok kérdése.
Dugók, ahogy a 2 milliós BP-en úgy a 10milliós LA-ban is megesik. Ez van mindenhol.
A mocsok az nagy népesebb és a csóróbb helyeken, szintén csakúgy, mint a világ más országaiban...A sok homeless, a papucsban csoszogó mexikói és csóró feka...hát igen. Olvastam, hogy pont a kedvező klíma miatt látni ott különösen sok homelesst az utcákon. De hát ez egy népesebb hely, mint kishazánk és ezeket az elemeket nyilván vonzzák a turisták által látogatott helyek, mint pl a Hollywood Blvrd és a Venice Beach.
Csóróság: ahogy BP-en is van hős utca vs Rózsadomb, úgy ott is megvan a Compton vs Malibu, Beverly Hills stb. különbség.
Programok: rengeteg múzeum, kiállítás, sportesemény, koncert (Strip Legendás helyei) éttermek, bálnales hajóról, Griffith Observatory, US Bank tower kilátó és csúszda, nemzetiségi helyek (ChinaTown, CoreaTown) piacok, a filmstúdiók belső túrái, a DisneyLand Anaheimben, a Long Beachen lévő hadihajó (USS Iowa) és Queen Mary, a friss osztrigát áruló piacok, a szabad füvezés, a szörfözés, a kirándulási, bringázási lehetőségek a hegyekben, borászatok, vitorlázás, stb....
LA-hez (+ Vegas ês SanDiego ugye) hetek, hónapok kellenek, jó idő, sok pénz és valaki aki elmondja, hogy mit lehet ott csinálni.
Igen, Trianon 2. A különbség csupán annyi, hogy most sokak számára még nem olyan egyértelműek a várható tragikus következmények, mint lehettek akkor, amikor egyik napról a másikra elcsatolták az ország nagy részét. Bár sok ellenzéki szavazó igyekezett mindent megtenni azért, hogy ez ne következzen…..
tamasigaborr 2018.04.13 11:43:24
@contractor: ez azért leegyszerűsítés, mert akinek nő a bére az is látja, hogy kátyusok az utak, hogy nincs wc papír a gyereke sulijában és, hogy mi megy a kórházakban, hogy csak egy pár közhelyes példát idézzek. Mindenki érzi a bőrén, így vagy úgy. Csak ha a fidesz szavazók nem vallják be maguknak, vagy megmagyarázzák valamilyen baromsággal, vagy másra (soros-gyurcsány-eu-brüszzel-multik) kenik. Ilyen egyszerű az ő kis világuk.
tamasigaborr 2018.04.13 11:39:25
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "ballibeknek" titulálni azokat akik nem szopják be az adófizetők pénzén finanszírozott NER hazugságokat, egyszerű korlátoltságra utal a részedről. Persze tudjuk, hogy fidesz szavazó csak az lehet aki korlátolt és/vagy vélt-valós anyagi érdeke fűződik hozzá.