Regisztráció Blogot indítok
Adatok
s

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kormánypártiként nyilvántartott szerkesztőségeket szánt be a kormány, egykori kormánytagok exkuzálják magukat, mert nem akarnak azonosulni sokkal kormánypártibb kultúrharcosok kijelentéseivel. Ha van valami haszna a Nemzeti Együttműködés Rendszerének az az, hogy az ifjú generációknak nem a…..
Ma sem a sarki önkiszolgálóban ebédelt az ország kedvenc, saját lábon álló ifjú párja. Orbán Ráhelt és férjét  ma délben a budapesti VI. kerület egyik Andrássy úti éttermében kapták lencsevégre. A fénykép készítője a Facebook-oldalán meg  is osztotta a képet a két, saját tehetségéből és szorgalmából…..
s 2018.04.12 23:20:00
@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!: "Eleg csak Becsig utaznod, es ott szabadon melytorkozhatod az arabjaidat. "

Az nem jó, én itt magyarországon akarom leszopni az arabokat, nem Bécsben. Ezért gyűlölöm az Orbánt, hogy kerítést épített. Ha nem volna kerítés, egésznap a számban érezhetném a kemény arab dákot. Néha oda megyek a kerítéshez, megprobálok a kerítés rácsain keresztül leszopni pár arabot, de a rohadt határörök mindig elzavarnak.
s 2018.04.12 23:30:17
@A pofád befogod büdös lipsi miénk a kétharmad !!!:
A pár napja is, egy Abdul-Hamid nevü srác, már majdnem beleélvezett a számba, amikor a szemét határörök elvonszoltak a kerítéstől. Könyörögtem, hogy legalább a földre lecsöpenő spermát hagy nyaljam föl, de csak kiröhögtek, és azt mondták meg ne lássanak még egyszer a kerítés környékén. Rohadt fasiszták.
Nem tartozom azok közé, akik az immár negyedik Orbán kormány és a sátán birodalma közé egyenlőség jelet dobnak. Ez a rendszer nem egy, nem két komoly értéket képviselő, jelentős változást hozott Magyarország életébe, számtalan súlyos problémával karöltve. Azokkal viszont messzemenőkig egyetértek,…..
s 2018.04.12 23:05:26
.