Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Varjas99

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bemutatkozás, magyarázat, célok Kísérleti jelleggel regisztráltam fel Facebookra egy álprofillal, nem kisebb céllal, mint feltérképezni és megfigyelni a vérfideszes egyedek közösségét, egyéni kompetenciáit, és pszichológiáját. Nem vagyok sem író, sem újságíró, sem politikus, csak egy huszonéves,…..
Varjas99 2018.04.12 19:53:44
@felső határ nincs: Ez a migránsozás amúgy érdekes dolog. Megnéztem minden párt saját maga által felrakott videóját(nem az összeset, csak a nagyobbak közül 1-1-et, volt amin nagyon szenvedtem), de gyk. senki nem akart ide migránst. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a fidesznek marha jó a médiacsapata, mert pl Vona egy-egy fórumán kb 3/4 óra volt, mire az emberek megértették, hogy ők találták ki a kerítést, és amit láttak az csak egy összevágott anyag :)
Varjas99 2018.04.12 19:57:57
@felső határ nincs: Ez nagy igazság , ez így van. Csak ha balul sikerül, akkor ezt főleg mi, kisemberek szoktuk megszívni.
Varjas99 2018.04.13 22:47:17
@Oya: De érkezett, a Tied :)
Nem várok semmit már az emberektől. Valamilyen elmebetegség miatt(más nem lehet :D ) úgy gondolom, hogy ha az egyik oldal politikusa nyer egy körzetben, kutya kötelessége képviselni a másik oldalt is. Az ott élő embereket képviseli. Azt is, aki ellene szavazott. Ez a dolga. Lehet szidni az ellenzéket, de az elmúlt években az ország érdekében beálltak simán a fidesz mellé, ha kellett. Csak ismételni tudom, hogy el kellene felejteni a kommunista rendszer által ránk ragadt bal oldal/jobb oldal mantrát. nincs jobb, nincs bal. Van egy cukormázas országunk, ami a festék alatt szét van rohadva. Össze fog dőlni. Lépni kellene, de valahogy inkább acsarkodunk, és baszunk a másikra( na meg lopunk, ahol tudunk). Hogy miből gondolom?

Több, mint tíz éve csinálok egy mentőcsapatot(csinálunk). Megyünk, ha kell, árvíz, avartűz, baleset, eltűnt személyek, stb. Saját pénzen, saját cuccal, nuku segítséggel(nincs rá pénz). Kb. 6-8 éve a csapat belefolyt a jótékonykodásba. Néhol kellett segíteni. Találtunk egy iskolát, ahol sérült gyerekek tanulnak, időseket segítettünk, vagy kísértük a hajléktalanokat segítőket, ilyesmi. Jelenleg ott tartunk, hogy napi több tucat történettel keresnek meg emberek(közvetlenül, vagy közvetítőkön keresztül), és ég a pofánk, hogy nem tudunk segíteni mindenkinek, szelektálni kell. Pedig koordinációkkal összefogtunk az önkéntes segítő csapatokkal(akik csak ezt csinálják). Sajnos olyan szinten elment az egész, hogy Ők sem bírják már. Egyszerűen elképesztő. Amikor a politika mélyszegénységről beszél, csak a felszínt kapirgálja. Közben meg mindenre van pénz.
A lényeg a Szent Statisztika. A viccbeli kórház jut eszembe, ahol van 10 halott, meg 20 lázas beteg, de statisztikailag jó a betegek testhőmérsékletének az átlaga, ergo mindenki egészséges és boldog.

Pedig nem lenne bonyolult a képlet, csak egy kicsit kellene összefogni. Nekünk embereknek. Itt alul. Ehhez persze el kellene engedni a felszínességet, némelyeknek gerincet kellene növeszteni.
Az előbb rákerestem Gyurcsány öszödi beszédére(feljebb felbukkant egy hozzászólásban), elolvastam majd az egészet(sajna az eleje nincs meg, csak az utolsó 20 perc, bár ott a lényeg). Ha azt a pár mondatot nem emeljük ki, akkor bizony még mindig egy igen jó lelkesítő beszéd. És elsősorban a betokozódott, zsigeri szinten lévő megélhetési politikusoknak szólt. Akik munka helyett lapítanak, sunnyognak. Sajnos ez ma sincs másképp. Az egész arról szól, hogy 4 évig meresztem a seggem, azon aggódom, hogy hogy lehet minél több lóvét leakasztani a költségtérítésből, esetleg hol tudok valami jó kis bennfentes infóval pénzt akasztani, majd az utolsó egy évben kaparok, aggódom hogy újraválasszanak, mert jó nekem itt, az épp aktuális gombot meg elég jó arányban tudom helyesen megnyomni. Ergo hazudunk, hogy fent maradjon ez a rendszer. Anno az MSZP, SZDSZ nagy része is ilyen volt, most ugyanez a FIDESZ is. Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem szeretem Gyurcsányt, vagy a bal oldalinak hívott bandát. De nagyon sok dolgot jól látott. Akár tetszik, akár nem. Vagy egy ideje követem Bokrost. Kíváncsiságból, mert Őt sem szeretem. De basszus, kurva nagy koponya, a makrogazdaságot olyan szinten látja át, mint Neo a mátrixot :D Csak hát a gazdaság alakulása piszkosul leszarja, hogy nekünk egyszerű egyedeknek mi a jó itt a tápláléklánc alján. És ő meg simán a képünkbe mondja ezt a kis bajsza alól akkor is, ha ez kurva szar nekünk.
Ezt csak azért írtam le, hogy érzékeltessem, mennyire könnyű valakit alapból leírni, utálni, pedig nem biztos, hogy teljesen és totálisan hülye. És sajnos ugyanez megy kicsiben is. Itt is a kommentelők között. Könnyebb a másikat szidni, mint meghallgatni, megérteni, esetleg kielemezni a dolgokat. Esetleg ne adj isten elgondolkodni. És nem kell egymást szeretni, a tisztelet meg kialakulhat.
Mindegy, itt a fejekben van baj, nem is kevés, bár én vasárnap sok mindent elengedtem.