Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CoManch

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre kevésbé lehet kikerülni a Flixbust, ha olcsó utazgatást tervezünk Európában, mi is mentünk velük nemrég megint és van két foglalásunk is - azért durva, hogy Bécsbe elvisznek már 5 euróért, miközben a hatósági áras belföldi piacon Győr ennek majdnem a duplája. De erről majd később, most arról,…..
CoManch 2018.04.12 13:30:05
@CoManch: Lehet az 1.500.000km sok, legyen a fele, 750.000 km, s a km díj a duplája 58,66*2 így már közeledik a nullszaldóhoz... ;-)
CoManch 2018.04.12 13:51:46
@Fillér B. Gusztáv: Ez is igaz, meg ez ilyen hozzászoktatós ár is, marketingnek tökéletes, a busz oldalán jól néz ki, aztán meg, hogy hány darab jegy lesz később az online rendszerben ennyiért megvásárolható az már egy más kérdés... A Deutsche Bahn is így nyomja van jegy 39 EUR-ért is, mindenhol rekamotzza, de csak egy pár darab. Az elővételi rendszer néha pár hónapot enged csak, s minden éjjel megnyílik a következő nap. A frekventált nagy városoknál mire 0:02-kor foglalnád, nyomod a gombot, már a 39-es jegy csak 59 EUR-ért van. Érdekes, mert akkor nem sok lehetett belőle... Mindenhol így megy... Ha most veszteséges is, ha felfut már nem lesz az, az tuti :)
CoManch 2018.04.12 14:00:59
@Hohenzollern: Az viszont biztosan jó az utasoknak, hogy van mire átszállni, hogy hálózat alakul ki, mert az Eurolines üzemeltet valamit, de kis pontok ezek, nem lehetett csak a közvetlen járatra jegyet venni, hogy át akarsz szállni máshova azt már nem tudtad egy felületen foglalni... Persze értem én, hogy maguknak a buszokat birtokló cégeknek ez biztos nem nagy profit... A piac azért jól megadja a kereteket. Az alternatívák alatt kell maradni, különben vonattal, repülővel, vagy kocsival mész... Ha ez nem megy, be kell majd zárni...