Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RuRu

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
/A cikk idegen nyelvből lett átvéve, így előfordulhat véletlen félreértés a fordításban, esetleg egy-két mondat kimaradt vagy betoldódott. Megengedtem magamnak annyi szabadságot, hogy a magyarítás, illetve az olvasmányosság érdekében, kicsit kikerekítettem a mondatokat. Ha ennek ellenére valaki úgy…..
Ha Kaliforniába utazunk, okvetlenül keressük fel a San Jose-ban található grandiózus Winchester-házat. A kúria nem mindennapi múlttal rendelkezik. 38 éven át épült, de soha nem készülhetett el. Ennek pedig az volt az oka, hogy az özvegy Sarah Winchester így kerülhette csak el a szellemekkel való…..
RuRu 2018.04.23 21:30:37
@Csiribusz: Általában én is így vagyok vele, csak azért kérdeztem, mert horrorfilmekben nem vagyok annyira otthon, ezért ott egy kicsit jobban adok mások véleményére.
1961-ben egy lengyel felfedező, egy bizonyos Edmundo P. és kutatócsoportja egy hátborzongató szertartás részleteit rögzítette kezdetleges videokameráján. A felvételen jól látszik, hogy egy emberi fejet mártogatnak éppen forrásban levő vízben. A dél-amerikai törzs csak zanzának nevezi azokat az…..
A Mona Lisa a világ egyik legismertebb festménye, melyet Leonardo da Vinci készített 500 évvel ezelőtt. Hosszú ideig királyok falán lógott, ma a párizsi Louvre-ban látható. Vajon ki lehetett ez a sejtelmes mosolyú nő és milyen viszontagságokon ment keresztül a festmény az idők során? A Mona Lisát…..