Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Chuppachup

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljött ez is, jó ideig biztosan ez lesz az utolsó poszt a blogon - legalábbis tőlem. A választási eredményt látva egyszerűen nincs értelme a továbbiakban ennek a munkásságnak. Nemcsak azért, mert akihez fontos lenne, ahhoz nem jut el, mert nem olvas csak Ripostot, hanem mert már úgyis mindegy. Talán…..
Chuppachup 2018.04.11 13:04:12
Véletlenül ide tévedtem, elolvastam és örülök, hogy eddig nem olvastam.
Az ellenzéknek nevezett csürhe semmivel sem különb, gyűlölködés terén. Éppen ezért biztos vagyok benne, hogy kormányzás terén sem lenne nagy különbség. Ugyan hogy is lehetne, ha az "ellenzék" kampánya annyiban merül ki, hogy csirkének öltözve fröcsögik a poénosnak, szarkasztikusnak szánt elmebajt (persze értem én a humort, csak nem bírom), vagy a parkban pár lufi társaságában fetrengenek a pokrócon és söröznek kampány gyanánt (két külön pártról van szó). Köszönöm szépen, de ilyen ellenzékből nem kérek. Kérdem én, hol van az alternatíva, amire még lehet szavazni? Lehet, hogy a fővárosban, ahol az élet zajlik (szerintetek. Szerintem meg élhetetlen koszfészek, mert arra nem képesek sokan, hogy lehajoljanak egy papírzsebkendőért, ha az kiesik a zsebükből) erősen nyomták a kampányt és csodálatos ideológiával tömték a fejeket, de köszönöm szépen én itt vidéken egy értelmes szót nem hallottam tőlük. Egyetlen olyan szót sem, ami miatt azt mondanám, irány az ismeretlen.
Köszönöm szépen, pontosan tudom, hogy merre halad az ország, hogy mi az igazi veszély, de itt legalább tudom mire számítsak, sőt úgy vélem a magyar ember azt érdemli ami van és lesz. (ezt mindenki értse úgy, ahogy akarja)
Nem érdekel, hogy ki a milliárdos és az kinek a kije. (hogy miért? mert minden szentnek maga felé hajlik a keze, és aki azt mondja, hogy őt persze soha nem részegítené meg a hatalom, vagy a mindenhez buta unaköccsét nem ültetné vezetői székbe, mert xy rokon kéri,az HAZUDIK. Ennyit a korrupcióról.) Elnézve a boltokban kígyózó sorokat és az új építkezéseket és vadiúj autókat nem mondanám, hogy annyira katasztrófa lenne a helyzet. Persze kivétel mindig van, de ez nem egyedül ránk jellemző. (és biztos vagyok benne, hogy akinek a legújabb audi vagy merci van a feneke alatt, annak a tüzifa nem ér semmit, sőt aki örül annak, hogy kapja az csak egy utolsó lecsúszott buta, iskolázatlan, alkesz ember lehet)

Egyetlen dolog van, amiben reménykedem: hogy visszahozzák végre a felsőoktatásba a kemény felvételi rendszert. Hogy csak az menjen egyetemre, akinek a képességei meg is vannak hozzá. Köszönöm, de nincs szükség a milliomodik kommunikáció szakos, bölcsész okoska mekis dolgozóra. Annál nagyobb egy asztalosra, hogy ne 3 hónapot várjak egy szekrényre, ami ráadásul sz** is, mert aki csinálta el van havazva a munkával, amellett hogy nincs rá munkaerő, aki van az is egy kókler.

El lehet hagyni az országot, ha nem tetszik a rendszer, most még megteheted. És bármekkorát is vetít a kedves kint lévő rokon, barát, haver haverjának ismerőse, ott sincs kolbászból a kerítés.

Jelenleg egypárt rendszer van, ez tény és való, de nincs is más alternatíva. Mégis mi indokolja az ellenzékben, hogy egyszer/többször már nagyot bukott politikus még mindig jelen legyen a politikai kampányban? Nyilván tisztességes emberek. Biztos, hogy a becsület hajtja, csak kellene neki is az a pár milliócska, amit a politikában le lehet szakítani.

Újabb 4 évig várom a megfelelő ellenzéki alternatívát és szerintem ezzel nem vagyok egyedül.