Regisztráció Blogot indítok
Adatok
groda project

92 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
groda project Audestin vol.3.!!! 2010.08.24 23:06:00
-ahol a zene érzéseket közvetít-ahol a zene elgondolkodat-ahol a zene határokat bont le-ahol a zene mélységekbe törmindezt akiktől kapni fogjátok csütörtök este: Mr.Herb & ER, vendégünk pedig Balance lesz...drumnspacehoporcelaindubsteppeace..
Idén augusztus 18-tól 22-ig kerül megrendezésre a szlovákiai Gútában (Koloravo) a Hanna-Hanna Art Gathering és Fesztivál, ahol most is a művészeteké, a hagyományoké és a természeté a főszerep.Ahol persze elkapható a Holy Rollers legénysége ilyen-olyan felállásbanAkik jelen…..
Hungarian Underground Festival (HUF) a BEERTOKon. Három napos kultúrális zenei esemény veszi kezdetét a Pest mellett elhelyezkedő Kismaroson.Az összmûvészeti befogadótérként mûködõ helyszín ezúttal egy felszabadult, különleges hangulatú elektronikus zenei rendezvény!A…..
Óperentzia koncertképészek:Július kapitány, Scaffelőtte-utána: ER http://soundcloud.com/erhelye: Budapest R33 klubszoba http://www.r33.hu/Július 29. Csütörtök 21:00..
Gyertek, mert jáccunk a KHH színpadon ilyen-olyan felállásba, ilyen-olyan zenékkel.A helyszín megtalálható a taliándörögdi Óvodakertben!...gyertek!Július 27., Kedd:18:00 - 20:00 Tánti Tűsarkúja (Bem)00:00 - Kifulladásig Bem & ER Július 28., szerda:16:00 - 18:00 ERJúlius 31.,…..
groda project Audestin vol.2.!!! 2010.07.25 15:15:00
Nos, elérkeztünk Mr.Herb és ER közös gyermekének az AUDESTIN-nek a második felvonásához. A koncepció nem változott semmit, most is karöltve fogunk fejest ugrani a mélyebb,kifinomultabb zenék tengerébe mellőzve a hatásvadász, klisékre gyártott darbokat. Megmaradva zenei…..
10.07.01. csüt: HARMONIA GARDEN // ER // 10.07.02. pén: DESERT CHAOS // BEM // 10.07.03. szo: RHYTHM SOPHIE TRIO // MR HERB // INGYENES!A Szent Csavaró csapat csavargóit ismét összefújja a nyári szellő, és egy háromnapos futamban mutatják oda tigrisebbik arcukat a fülledt budapesti…..
groda project Audestin vol.1.!!! 2010.06.20 23:02:00
Csütörtök estére egy kis különlegességgel szeretnénk kedveskedni a zenei csemegéket kedvelő közönségnek, ugyanis egy kicsit szerintünk hiánypótló szettel készülünk a Toldi moziba a legújabb elektronikus zenei stílusokat felvonultatva. Egy olyan estet próbálunk kreálni…..
Régen volt már, hogy a mester páros Bem és ER játszon közösen.Nem rég ugyan volt egy szinte rögtönzött, pár órás közös szett de most többet várunk az egésztől. Szóval gyertek szép számmal, olyan este 9-től a Tűzraktér kertjébe.Mivel a kert fedett, ezért bátran lehet…..
-Marcellus Wallace dj set a Nemdebárban!-Hogy mi?-Mondd mégegyszer, hogy hogy mi és zárásig ott maradok játszani!Éljen a freestyle dj-zés, a közös bólogatás!A 2010. 05. 07. Nemdebáros 101 dj mix az McW blog első bejegyzése, liszün…..
ER:"Az egész ott kezdődött mikor legózás közben Apám bömböltette a 60-as éveklázadó rock zenéit, majd követve az újhullámot kaptam tőle a szintipop nyakonöntést.Valószínű ott érintett meg az első elektronikus zenei fertőzés, de asszem ezt az estétahol a kedvenc 30…..
Miss Fee:Az én igazi zenei magamratalálásom 16 évesen kezdődött egy Groove Zone („don't call it trip-hop”) válogatáslemezzel és a mai napig tart. Küzdök a zenei sznobizmusommal és az előítéleteimmel rendesen, mert szeretném úgy befogadni a zenét, mint egy gyerek:…..
egy kis zenei kalandozásra invitálunk bennetek...a történet a broken beat fennsík dombos vidékeivel indul masszív lépésekkel, majd a nujazz hegység erdeiben fogunk szaladgálni trombita és zongora ösvényeken, majd kiérvén a house mezőre fogócskázunk még egy kicsit aztán…..
2010. április 18.Erzsébet tér11.00-19.00Ismét WAMP! A különösen hosszúra nyúlt tél után az Erzsébet téri tó alá költözik a design vásár. Áprilistól újra találkozhattok a magyar designerek színe-javával.A hónap designerének kiemelt standján áprilisban olyan csoport…..
BUDAPEST EKLEKTIK SPECIAL:"ÓPERENTZIAAz Óperentzia Nyíregyházáról jön, a keleti végekről, ez sajátos ízt kölcsönöz zenéjüknek: a stílusokat, a trendet másként közelítik meg. 2005-ben alakultak, 2008-ban megnyerték a budapesti Fringe Fesztivált. Jelenleg Budapesten él…..
"ITT A TAVASZ LEHELETEVODKÁT ITTAM, HEHEHEHE!" - írja a kulturközpont udvari költője az esemény hallatán. Hogy mi a szeszvét? Szolid tivornya azoknak, akik absztinenciával tartóztatták meg magukat böjt idején. KIBÍRTUK! jeligére 21.00-ig meglepő szeszkedvezmény! Holy…..
groda project Bit Warz! 2010.03.29 21:09:00
Eccer volt, hol nem volt...ER bácsi betévedt a rádióba és valami belső hang vagy zaj eccerűen ki akart belőle törni. ER nem bírt magával és előkaparta a legsúlyosabb és legsötétebb recsegő, kattogó zenéit s mint egy megszállott ugrálva, hörögve össze pakolászta őket egy…..
Mr.Herb és ER karöltve a Holy Rollerz által istápolt Redondo esten táncoltat vagy az ülőgumókat ingerli mozgásra.Eccerűen gyertek!!!Lesz ott hip hop,refunk, nujazz stb.(nyomokban dábsztepp és ház zenéket tartalmazhat)Vakpóni Bisztró a Facebook-on..
Még egy Budapest Eklektik Club ahol feltűnök a nevek között, mint vendég.A sok-sok minimal és techno zenék közé próbálok törést és változatosságot vinni...úgy , hogy ne törjem meg az est zenei folyamát, csak egy kicsit kizökkentsem : )Tehát ER ilyenekkel próbálkozik március…..
groda project Lazac Mix!!! 2010.03.03 23:57:00
Lazac elővette a fiók mélyéről egy régi mixét. leporolta és most mindenkivel megosztja. Nagyon szép zenéket pakolt össze a kolléga és csak úgy érdekességként mondom, hogy egy vonatozás alkalmával készült a rázkódás és a rozsdás vas szag…..
A Holy Rollerz két tagja a régi Portugál Café helyén újból belecsap a zenei lecsós tálba. Nincs mit ezen szépíteni, első próbálkozás a megújult helyen.Kezdés...talán...20h-tól...vagy 21h-tól : )Gyertekmá'!!!DJz:Mr.HerbERVakpóni Bisztró a facebook-on...katt idekaming…..
Két zenekar után próbálom a nagyérdeműt ott marasztalni a helyen. A Sonar-t ismerem a tavalyi Gödörben tartott Fúzió Rádiós buliról...érdekes, pszichedelikus, instrumentális zenét játszanak. Sajna a Dorota-ról semmit sem tudok, de ettől lesz érdekes : )Szóval mindenkit…..
A drága jó Budapest Eklektik csapat meghívott a havonta jelentkező buli sorozat következő epizódjára. Többnyire az elektronikus zene mélyén turkálnak és most rám is számítanak,hogy recsegek, kattogok, ciripelek egy picit. Bármennyire techno közeli zenéket fogok játszani, akkor is…..
Holy Roller DJ-k: Balance (BLC), Bem (Zerorama, Fúzió Rádió), ER (Groda Project, Fúzió Rádió), Mr Herb (Rhythm Sticks). Házigazdák: Mistermasters, Fantom Az (Tornaterem) Egyensúly dj, Növény Úr, a Kétbetűs lemezlovas és Tábornok Úr a város egyik legvidámabb DJ örse, a Holy…..
groda project Új ER mixek!!! 2010.01.22 10:11:00
Eljött az idő...és elővarázsoltam két érdekes mixet, amit most kötelező vagy ajánlott mindenkinek meghallgatni!Persze a harmadik az Atmospheric Mix még marad, me' azzal rekordokat döntök...rengeteg hallgatás és letöltés világ szerte. Volt…..