Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smarci

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Endless ride A nyergesi sátán 2008.12.28 21:42:07
Na jó nem, csak a vakuval fényképezés egyik mellékhatásának áldozata. Amúgy a kép a mai nyergesi összejövetelen készült, és nem azért került ki mert Zsolti olyan szép gyerek, hanem mert ez az egyetlen értékelhető fotó (persze csak a "fotóművész" szerint).A csapat,…..
Endless ride Kellemes ünnepeket! 2008.12.20 21:49:00
A Specilized Tchaikovsky Diótörőjével kíván mindenkinek kellemes ünnepeket. A "művet" pedálra, fékre, racsnira hangszerelték. Jó szórakozást!Hát nem bájos?:)..
Thomas Vanderham napjaink egyik legjobban ismert bringása. Nemcsak eredményei miatt, feltünt a New world disorderben és a ROAM című mtb filmben is. A vele készült interjú eredeti nyelven itt tekinthető meg. Nem a bringázás rémít meg. Sok változatos dolog inspirál: más sportok…..
Endless ride Jó képek 2008.11.21 20:46:00
Ismét van egy pár kép ami valamiért érdekes. Vannak azok az arcok (Például Ricsi) akik a pinkbike vagy a bikemag képgalériával kelnek-fekszenek, és néha küldenek pár dolgot. A legtöbb már unalmas de van néhány ami nagyon jó. Emelett a helyi erők sem unatkoztak, ez lett az…..
Endless ride Egy jó megoldás 2008.11.18 20:42:07
Jelenleg a kerékpártechnika fejlettségi szintje közel áll az űrtechnikához. Elég csak a karbon-fejlesztésekre gondolni, vagy a speciális fémmegmunkálásra, de a váltó, valamint fékrendszerek finomechanikáinak elkészítése, mind-mind olyan mérnöki felkészültséget ígényelnek…..
Már több mint 11 éve, hogy a Rock Shox harcba küldte a Boxxert. Ezzel a villával nyerték a legtöbb világbajnoki címet, hála a folyamatos fejlesztésnek. Kevesen tudják, hogy az a teló ami manapság minden  második bringában szembejön, eleinte csak a  profik számára volt…..
Endless ride Leányvári dh pálya 2008.11.02 20:35:00
A mai leányvári dzsembori volt az egyik utolsó idei igazi nagy zúzás. Jön a rossz idő, a hideg, sötét, a nagy csapatásokból csak néhány kép, és videó marad a hosszú téli estékre.Rekord számú, azaz 5 (!) bringás volt a pályán, de legalább most sem volt tömegnyomor. Nehezen,…..
Endless ride Jön a tél! 2008.10.26 21:46:00
Ez van akinek rossz, van akinek jó hír. Sajnos kishazánk idén is csak valami nyálkás, dzsuvás sötét 3 hónapra számíthat ami csak jóindulattal nevezhető télnek. Persze, vannak országok ahol ágyúzás nélkül is van hó, és nemhogy nem síelnek, de még bringáznak is. Itt van…..
Általában ragaszkodom a blog témájához de ezt nem lehet kihagyni. Jean Yves Blondeu munkássága itthon szinte ismeretlen de Cedric Gracia óta tudjuk,hogy a franciáknál valami nincs rendben ha gurulásról van szó. Az alapelgondolás egyszerű volt de mint az egyszerű ötletek általában…..
Endless ride Red Bull Rampage 2008 2008.10.10 21:32:00
4 év telt el az utolsó Rampage óta, de most visszatért. Őrült trükkök olyan helyeken ahol épelméjű ember még lenézni sem mer, a legnagyobb bringások, és freeride minden mennyiségben, röviden erről szól ez a verseny. A videó egy napja sincs fent a kedvenc megosztónkon, úgyhogy…..
Endless ride Author A-gang Pi:eM 2008.10.09 18:35:43
Dávid lelkes arc, a szegény ember vízzel főz alapon gyári Csepeljével vadult, egészen a nyárig amikor is ISIS drive-os hajtómű, láncterelő, Sora váltó, valamint egy vastag kormány került bele. A váz sajnos még mindíg a Csepel volt, de akkor közbelépésemnek köszönhetően…..
Endless ride Szép volt! 2008.10.01 16:49:00
Gödrösi Ádám (kishanna) az első, Bártfai  Zsolt a dobogó második helyén fejezte be a Mátra Localz Big day 16 év alatti BMX-park versenyét. Gratulálunk nekik!        További eredmények és BMX minden mennyiségben itt...
 Joci szerint ha kimegyek a dirte meghülyülnek az emberek. Lehet. De a képen láthatókhoz semmi közöm!!!Amúgymeg Csabi, gyenge vagy:)!!!..
Endless ride Megkésve bár... 2008.09.18 17:59:00
... de törve nem. Ugyan egy hónapja látható már a kedvenc videómegosztónkon, én csak most jutottam el addig, hogy megnézzem!     Szóval: New world disorder 9!!!..
Endless ride Újabb esős nap... 2008.09.16 19:50:00
Ilyenkor az ember nem megy ki brngázni. Ilyenkor az ember otthon ül és céltalanul barangol a neten. Ilyenkor az ember belefut valami érdekesbe, mint például ez:A csúcs, a tökéletes, a legjobb. Nagyjából ennyit jelent az ACE-szó. Biztos tényleg nagyon jól fog de engem inkább a…..
A képeket a minap kaptam Benjitől, szerintem érdekesek.....
Endless ride Josh Bender Karpiel-je 2008.08.11 14:10:00
Többen kérdezték tőlem, hogy szerintem melyik a legbrutálisabb bringa. Szerintem ez az:                                Érdemes megfigyelni a rendkívül igényes nyeregmegoldást és…..
Endless ride Hangulata van... 2008.08.06 16:42:00
 Szombat reggel 9 után nem sokkal érkeztünk a tett színhelyére, majd a repülőhangár méretű sátor felállítása után szomorúan vettük észre, hogy alig vannak bringások. Aztán mint kiderült ez nem is volt akkora baj, talán csak az, hogy a 4x versenyen szerény 10 ember ált…..
Endless ride MÉRFÖLDKŐ b*zmeg!!! 2008.07.25 21:50:28
Ezúton gratulálunk Blezznek, hogy végre megkapta a 2002 január 1. óta áhított INTERNETKAPCSLATOT!!! Gratulációitokat kommentekben várjuk. ..
Van a Rocky Mountain, ami az egyik legnagyobb multú kerékpárgyártó. Van a Ktrak ami izé... téliesíti az RM bringákat csekély 400 dollárért. Kiváncsi lennék, hogy ezzel a szolíd lánctalpal hogy gördül a gép de a sítalp az első kerék helyén is határozottan jó... Nagyon…..
Endless ride Mali Slalom M-2 2008.07.07 14:03:00
Tavaly elegem lett. Mármint a bringából. Volt egy jó vázam, egy horror villám, szakadt kerekeim. Azért szerettem, csak egy kicsit lelektam. Így januárban megkezdődött az új keró építése. 6 hónapig tartott... Sokszor úgy gondolam hagyom a francba az egészet de aztán valami csoda…..
Endless ride Ki jön bringázni? 2008.06.25 20:03:00
Építettem egy ugratót a tó mögött. Nem olyan nagy cucc, bár vért izzadtam vele, de kész, úgyhogy egom-kertvárosiak meg dorogiak jöjjenek mert hely van lehet építeni még. Itt egy kép ami akkor készült mikor hazaértem. Ez se nagy dolog de jó lett. A fekete Maliról hamarosan...
Előrelátó ember vagyok, ezért vésztervet készítettem arra az esetre ha váratlanul gusztustalan mértékben tollasodnék meg; egy olyan dh bringát álmodtam meg ami a legnevesebb (értsd: legdrágább) gyártók alkatrészeivel fut. Mert néha jó álmodozni.A váz:Mivel ki akarok lógni a…..
Endless ride Innovate or die... 2008.06.19 12:30:00
...mondja a Specialized szlogenje, és nem a levegőbe beszélnek. Régóta kerestem már a neten valami érdekes technikai bemutatót a teleszkópok működéséről és azthiszem jobbat nem is találhattam volna; animációk részletes leírások egy jól áttekinthető oldalon. Ne felejtsük el…..
Ha extrém bringázás a téma mindenkinek az őrült montisok ugranak be... Na, itt az ellenpélda; a futárok olyat mennek New yorkban, hogy öröm nézni. Hangerőt fel és nem kipróbálni! (de ezt most tényleg ne)..