Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prempeh

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A melegházasság ellenzői azt hajtogatják, hogy a házasság férfi és nő szentsége, és kész. Alapvetően én is úgy érzem, hogy a házasság, az házasság, azt úgy képzelem el, mint férj és feleség dolgát. Azonban ha a férfi-nő frigynek tényleg az a sorsa, amit a televízió…..
A napokban startolt az FHB Bank új kampánya, amit a blogunkon már jól ismert Kostil Danila (Tesco, Milka, ITSH, Djuice) rendezett, de még egy rakás ember együttműködött benne. Íme a werkfilm, amely a maga műfajában az utóbbi idők egyik legjobbja, ráadásul rengeteg kulisszatitok…..
Véget ért a Showtime zászlóshajójának ötödik évada, a rákból felgyógyult Michael C. Hall alakította szociopata vérnyomszakértő (vagy mi) a kissé döcögősre sikerült negyedik évad után biztató, határozott kaszabolással nyitotta az ötödiket, de aztán sajna az írók úgy…..
Amikor egyetlen délután alatt huszadszor lépnek a lábadra, harminchatodszor löknek odébb és az ötvenkettedik idegen leheletet érzed a tarkódon a liftben, akkor biztosan tudod, hogy közeleg a Karácsony. Mivel a szeretet ünnepére még a kevésbé szociopata hajlamú magyar is…..
prempeh 2010.12.16 18:47:02
@Myta: biztos csak kivágták a ski dubaiból
Umbrella Use your illusion 2010.07.17 14:17:00
Tomcsányi Dóra és Szabó Ági divattervezők 2010-es kollekcióját az Illusion Projekt keretében valósították meg, amelyet a PIG-es Daphne Szamarasz rendezett (pixilált). A tervezők honlapja itt, Daphne további munkái pedig itt és itt találhatók.     ..
prempeh 2010.08.05 02:03:31
Critical Miss Magyar tutiság 2010.07.15 07:40:00
Nem tudom, hogy mi történik, de kezd egyre több coolság lenni itthon. Most nem a sok épp csak valamilyen, agyonajnározott kezdeményre gondolok, hanem a tényleg jó, színvonalas anyagokra, mint amilyen például a Kepp Showroom, a Momeline, az Umbrella és egy birka logós valami által…..
Elöljáróban egy kérdés: kért már titeket a családból valaki arra, hogy ne igyatok többet? Mit tettetek? Lekevertetek neki egyet és tovább ittatok, vagy töltöttetek egy pohár ásványvizet és megpróbáltatok kijózanodni egy kicsit?A mai poszt egy nagyon érzékeny témát feszeget:…..
prempeh 2010.01.02 17:25:47
@Rékuc: igen mint ahogy az inditó helyzet is elég extrém, nekem van egy olyan érzésem hogy az emberek 98%-a nem úgy éli meg azt hogy apu iszik, hogy együtt hallgatjuk hendrixet.
Súlyosabb főbüntetés nélkül úszta meg a Stefánia és Thököly út sarkán történt kerékpáros-gázolás elkövetője a halált okozó figyelmetlenséget. Felfüggesztett szabadságvesztést kapott, viszont nem vezethet többet teherautót. A baleset több mint két éve, 2007. október…..
prempeh 2009.12.04 23:44:52
@eschpé: Az andrássy úti biciklút az oktogontól az erzsébet térig sztem használhatatlan és életveszélyes. Egyrészt átlag öten hatan parkolnak rajta sávonként, másrészt sztem már mindenki zanyált el ott beleértve engem is a kinyiló ajtó probléma miatt. Ezenkívűl ha éppen van bringaút és éppen véletlen használható akkor általában sétálnak rajta, kukákat szemetet vagy más egyebet pakolnak oda kedves emberek. sztem pont annyi barom bringás van mint autós és gyalogos, de azért elég nehéz szabályosan menni bármennyire is szeretné az ember
A szobámban nem kandalló ég, nem duruzsol a lángja, persze kint sincs csikorgó hideg, sem süvítő szél - hol van a kétkrajcáros írók februárja? Globális felmelegedés van, mondják, és nem is baj az alacsony fűtésszámla, csak attól félek, hogy a lelkünk vacogását senki sem…..
prempeh 2009.06.21 00:22:04
A tapasztalatok szerint a kerékpárbalesetek felelősei szinte kizárólag a személygépjárművek és teherautók vezetői, akik nem figyelnek kellően a kanyarodás során - állítja a területen jártas ügyvédünk. Nagy Péter szerint az elmúlt hónapokban egyre gyakrabban keresték meg…..
Forradalom! :D Az egyik legpontosabb közvéleménykutató, a Zogby mérése szerint az amerikaiak 52%-a, azaz mondhatjuk, hogy többsége (Obama pl. 54%-kal elnök), legalizálná, adóztatná és államilag szabályozná a marihuána termesztését és terjesztését. Ez gyors volt, gecó!…..
prempeh 2009.05.10 23:11:22
@Prala: ugyebár a füves msára sem gondol, csak a fűre és automatikusan kizárja a családot a munkát a közösséget, meg a művészetet főleg :D
miért? hollandiában az a mentalitás, hogy ők immunisak a fű agytompító hatására?
Eredetileg csak a pendrive-jogdíj ügyről akartam véleményt alkotni, de nem mehetek el szó nélkül az Artisjus - általam ismert - első igazán nagy genyósága mellett sem. Így egy kicsit hosszú lett ez az írás, de legalább van mit belinkelni amikor válaszolni kellene a kínzó…..
prempeh 2009.03.06 22:32:27
@Önjáró Talajgyalu: már elmentek, jelenleg is folyamatban van egy per miszerint nem szabad monopolizálni a jogvédő szervezeteket
prempeh 2009.03.06 22:44:39
@Androsz: hát én azért megnézem mit fog kezdeni magával az artisjus ha hirtelen versenyszférában találja magát
Az utóbbi idöszak egyik legvitatottabb brit reklámkampányát indították el a múlt héten a szigetországi ateisták, mely 800 busz oldalán hirdeti: There's  probably no God, so stop worrying and enjoy your life. - Isten valószinüleg nem létezik. Most hagyd abba az aggódást és…..
prempeh 2009.01.28 00:40:53
@Bockó: mármint hogy a tudomány maga? keresztény kultúrkörben? ezt mégis hogy? jézus még bőven sehol sem volt mikor a módszert és az alapokat lefektették világszerte, és egy nagy valag dolgot felfedeztek, az nem zavar?
Kíváncsi vagy, hol tart manapság a reklámkészítés technikailag? Akkor nézd meg a jelen pillanatban a világon vezető, szinte az összes technikailag kihívást jelentő reklámot jegyző, három központi irodával (London, New York, Los Angeles) működő produkciós álomcég, a The Mill…..
Emlékszünk még, amikor tavaly december 11-én Csintalan Sándor műsorvezetőt megverték? Sima, súlyos testi sértés, nap mint nap megesik az országban... No, a lényeg: Demszky Gábor főpolgármester személyes keretéből százezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Bencze…..
FASZKIVAN! blog Szmogriadó 2009.01.11 12:38:00
Mire kel fel vasárnap délelőtt a budapesti ember? Arra, hogy megint faszkolódni akarnak az életével a buzi politikusok.http://index.hu/politika/belfold/budapest/szmog6446/Szmogriadó. Eddig azt sem tudtam, hogy van ilyen nálunk. Hasonló forgalomkorlátozás volt Pekingben az…..
prempeh 2009.01.12 01:24:07
@cso zsi: ? máshol is van rendszámosdi, nem mi találtuk ki. máshol ki vannak konkrétan tiltva az autók a belvárosból és úgy szorítják őket vissza ahogy csak lehet . Lásd pl párizs. Londonban meg dugódíj van, azt jövőre fogják pesten bevezetni :P
prempeh 2009.01.12 02:55:56
@totyatotya: kinek megy jobban nálam? ha nincs autóm akkor csóró vagyok? ha gazdag akkor terepjáróm?
ismereteim szerint lényeges csökkent az áthaladó autók mennyisége, csak ezzel egyidőben regneteg utat megszűntettek, nehezítették haladást, ezért van jelen hasonló mennyiségű autó egyszerre,mint azelőtt.
egyébként milyen utópisztikus, egy polgármester jogosítvány nélkül..
Sajnos nagyon lassan, illetve sehogyan sem halad az üres adathordozókra kivetett jogdíjsarc ügye, pedig már van az irányú kezdeményezés, hogy ez a csúnya intézmény megreformálásra kerüljön. Ennek keretében megszüntetni ugyan senki nem akarja azt, de legalább emberi mértékűvé…..
prempeh 2009.01.11 04:16:41
@Reggie: végülis, ha vki becsempész a moziba két kamerát polárszűrőkkel, utána ír egy videoformátumot ami kezeli a sztereo képet, te meg szerzel egy 3d megjelenítésre alkalmas monitort, hogy értelme is legyen letölteni,akkor megoldható a dolog
prempeh 2009.01.11 13:58:59
@Reggie: jé, ilyen egyszerű? Nemtom akkor miért van ilyen kevés torrenten, konkrétan egy sem, pedig már van vagy száz éves a technika.
Jó, hát persze, ha bejön a dolog akkor kisütnek majd valamit a talpraesett megosztók, de most kivételesen a stúdiók vannak lépéselőnyben.
Antiszcientológiából sosem elég. Ez a videó például kiválóan érzékeltei, milyen folyékonyan hazudnak nagy nyilvánosság előtt a szcientológusok, ha valakit esetleg nem győztek meg a korábbi posztok. Az egyház élére vasalt aktivistái a TV2-ben hintették az igét, ahol Dr. Lenkei…..