Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morike

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre újabb forduló, így talán lecsendesedik az Arsenal-Spurs fricskázás a kommentek között. Vesztett pontok tekintetében már a megszokott négyes található a tabella első négy helyén. Az előjelek alapján ez a jövő hét végéig nem fog változni. A forduló legjobban várt…..
Az érdekes kilencedik fordulóval sikerült kicsit megbolondítani ezt a bajnokságot. Nem csak a kommentelők egyenlítéséről van itt szó, hanem arról, hogy a Liverpool most már tisztán vezet, a Hull nagyon megmakacsolta magát (magyar a dobogón!), a United továbbra is szórja a pontokat,…..
Az európai kupák - főleg a kisebbik - miatt, ismét vasárnapra tolódik a hangsúly a Premier League-ben. Múlt héten a két tökutolsó randevúja számított a forduló meccsének, most a két éllovas csúcstalálkozójára fog gerjedni a focirajongók nagy része. A Chelsea - Pool mellett…..
Régen volt ilyen, meglepetések nélkül zajlott le egy forduló. A nagyok nyertek, a Hull még mindig dobogós, a Tottenham kikapott és a Newcastle sem tudott nyerni. A középmezőny békés döntetlenekkel mulatta az időt, kilenc csapat gólt sem rúgott, ellenben a kiesési rangadón több…..
Két hét böjt után újra angol bajnoki forduló. A BL meccsek közelsége miatt a big4 tagjai már szombaton pályára lépnek, de így is marad rangadó vasárnapra, és a hétfő esti meccs is érdekesnek ígérkezik. Legnehezebb dolga a nagyok közül talán az Arsenalnak és a Chelsea-nek…..
Úgy néz ki mégsem Csifó Dorina és lánybandája a magyar Tatu. Igaz, tökmindegy kire aggatják ezt a jelzőt, a lényeg, hogy beszéljünk az új zenekarról. És kimondhatjuk: óriási ötlet úgy berobbantani egy lányzenekart a köztudatba, hogy azok bizony biszexek és kinyalják egymást.…..
Fura egy hétvége lesz, annyi szent. Már-már kálcsói magásságokba változik a jól megszokott menetrend, és több mérkőzést fognak lebonyolítani vasárnap, mint szombaton. A kupacsapatok ismét elég jól teljesítettek. Kivételt az Everton és talán a Chelsea jelenthet, előbbi…..
Nyugodt szombat és paprikás vasárnap elé nézünk. A hétvégén láthatjuk a tavalyi BL-döntő visszavágóját, farkasszemet néz egymással mindenidők egyik legjobb klubedzője és egy világbajnok szövetégi kapitány, a tavalyi ezüstérmeshez látogat a bajnoki címvédő és lesz még…..
Adhattuk volna címnek azt is, hogy "végre elkezdődött!", hiszen minden igényt kielégítő összecsapásokat láthattunk. A rangadó nem lett unalmas, a pikánsnak beharangozott találkozók pikánsak lettek, honfitársaink főszerepet játszottak és Titus is újra villant. Lapozás…..
Míg a spanyol és az olasz versengés csak most kezdődik, addig az esős szigeten már a harmadik kanyarnak futnak neki. Nagy valószínűséggel, most már a színvonal is el fogja érni a kívánt szintet, legalábbis a párosítások ezt sugallják. Kiemelkedik a Spurs Stamford Bridge-i…..
Az odáig rendben van, hogy a Rangers a Celtic előtt foglal helyet a tabellán, de hogy mindkettőt megelőzze az újonc Hamilton, erre azért nem gondoltunk volna. A bennmaradásukra tippeltünk, az oké, de akkor sem kis dolog, hogy a második forduló után büszkén néznek le az SPL…..
Hááát, ezek biztos nem normálisak. Az még csak-csak megemészti az ember, hogy az PL gurujai leszarják az olimpiát. Dehogy a Sziget sem érdekli őket, az már arcátlanság. Így igazi para lesz nekünk a szezonkezdés. Hajnali négyig be kell fejezni a beharangozót, hogy CsehLaci úszása…..
A nemzeti labdarúgóbajnokság Skóciában a legnézettebb, vagyis a népességnek ilyen nagy százaléka a világon sehol sem követi figyelemmel az első osztály küzdelmeit. Ezen, valamint a Kaunas teljesítményén felbuzdulva mi is belecsapunk a pudingba, és lapozás után elmeséljük az…..
Az utolsó mérföldkőhöz érkezett az idei skót bajnokság felvezetése. Most megpróbáljuk kiszínezni azt a 2003 és 2008 közötti fehér foltot, ami olvasóink fejében keletkezett legutóbbi virágzásunk óta. Legközelebb már az első forduló eseményeivel fogunk jelentkezni, de addig…..
Nincs életem Horoszkóp 2008.07.11 10:53:54
"Érvényes : 2008 július 07 - 2008 július 13.KOS márc. 21- ápr. 21.Erős kísértést érzel arra, hogy mindenkit elkápráztass." - Rendkívül. Alig bírom visszafogni magam, nehogy tartós vakságot okozzon elkápráztatóságom."Kivételesen igen sokat adsz a megjelenésedre…..
Morike 2008.07.13 11:13:41
Vastagbőr Irigylem a törököket 2008.06.21 14:05:00
Remélem egyszer velünk is megtörténik ez a csoda. Ha Magyarország egyszer kijutna egy EB-re vagy egy VB-re, és még tovább is jutna az elődöntőbe... Másnap senki se menne dolgozni. A riportereknek nem lenne hangjuk. Spontán ünneplés szerte az országban egész éjjel....végre együtt…..
Morike 2008.06.21 15:19:44
E!
Szuperválogatott, mert kell, mert illik. Nem volt könnyű, nagyon szubjektív, de vállaljuk. Sajnos van olyan poszt (itt nem az írásainkra gondolunk), amit úgy kellett megálmodnunk, így mindenképpen álomcsapatról beszélhetünk. Érzésünk szerint öt helyen támadhatatlan a keret, de…..