Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tsansz

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta megjelent az iPad, azóta vitatkoznak arról, hogy hova kéne sorolni. Számítógép? Vagy csak simán hordozható? Esetleg külön tablet? Mindegyik mellett lehet érvelni, ezzel együtt legtöbbször a harmadik kategóriába sorolják, tudjuk is, hogy ebben messze piacvezető. De…..
Ismerjük őket, aki nem, annak röviden az Onionról: ez egy olyan híroldal, ahol mindenféle kamu információt közölnek le meglehetőseb abszurd megfogalmazásban, de a cikkek és videók olyan alaposan, a témát olyan ügyesen körbejárva készülnek el, mintha komoly hírekről lenne szó.…..
Az év végi listakészítésből senki nem maradhat ki, így mi sem, gondoltuk megszavaztatjuk az Index munkatársait arról, hogy az eltelt tíz évben melyik külföldi sorozat jött be nekik a legjobban. A válaszadóktól azt kértük, hogy ne rangsoroljanak, csak sorolják fel azt a maximum 20…..
Látjátok, én megmondtam! Az iPhone a világ legjobb telefonja. A világ legjobb telefonja. A LEGJOBB. Megdönthetetlen. Madarat szült a terhes férfi. Ez tény. A JD Power felmérése legalábbis azt mutatja, hogy a tulajdonosok az Apple mobiljával a legelégedettebbek, öt kategóriából…..
tsansz 2009.05.01 16:01:50
@atleta.hu: És mi az amit egy Symbianos telefon tud és egy jailbreak-elt IPhone nem?
Majd elpusztít valami fura mellfájás, úgyhogy extra röviden: kaptam pár fura ugróhivatkozást ismerősöktől, kattogtatni kezdtem, a végére meg kiderült, hogy az ex pestiestes Melis András és a volt palya.hu-s és iwiw-es Cseh Gábor indítottak a vadiúj, kinézetre semlegesen kellemes…..
tsansz 2008.11.24 10:03:38
Ismét hihetetlen fejelsztéssel állt elő egy kínai mobilgyártó, a ChinaKing nevű cég nem kevesebbet állít, mint hogy elkészítette a világ első proektoros mobilját. Az Engadget tartalomipari szakmunkásai voltak olyan jók hozzánk, hogy elvégezték a piszkos munkát, lefordították…..