Regisztráció Blogot indítok
Adatok
valentina

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez az a kis táska, amelybe belerejtette Lily Carrie telefonját. Aki nem értette az előző mondatomat, az feltételezhetően nem látta a Szex és New York mozifilmet, melyben az előbb említett jelenet számtalan konfliktust okozott.Szóval íme az ikonikus kiegészítő -és annak tervezője-…..
Hát én ezt megcáfolnám. A Topman ezzel a szolgennel hírdeti új extrémen mintás alsónadrágjait. Én ezt nem értem, miért gondolják azt, hogy ez vicces? Vagy ha vicces akkor az miért jó? Nem gondolom, hogy ha egy férfi leveszi a farmernadrágját, és a nő nagyot nevet, hogy milyen…..
OurFashion Dior mobil 2008.06.04 08:36:00
A Prada, a D&G és az Armani nyomdokait követve a Dior is tervezett mobiltelefont a technika és a divat bolondjainak. Érintőképernyős, beépített kamerás gyönyörűség, de a legviccesebb az, hogy a telefon borításának a metszései olyanok, mintha a legfrissebb…..
A kérdés ismét egyszerű ,a válasz számomra ismét nem az. Gyönyörű a formája, nagyon nőies, kifinomult, elegáns, és erre jönnek a szegecsek, elrontja vagy feldobja? Nem tudom eldönteni, segítsetek!Net-a-Porter: 1050 $ Jimmy Choo..