Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Swiftly

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
Az ilyen sztoriknál szeretem azt leginkább, ha a másik fél is jelentkezik és előadja a saját verzióját, most is várom a jobbnál jobb sztorik mellett a lenti képen látható autó vezetőjének a reakcióját emailben! Esetenként ez szánalmas mentegetőzés, máskor pedig egész más…..
Akik magánéletüket gtalkon vagy msnen élik, hogy ezt felejtsék el, mert a szakítósblog brit tudósok segítségével hazai és külföldi környezetben tesztelt kutatásai során kiderült, hogy igenis a virtuális én képes teljesen összezavarni a valódi ént. Végre egy lány, aki…..
Itt ez a rendőrviccek hülyeségszintjét súroló izé:A tiszai vízirendészet, természetvédőkkel összefogva, fokozottan óvja a tiszvirág-rajzás küszöbén a védett kérész-faj fennmaradását - írta keddi számában a Heves Megyei Hírlap. Sokan ugyanis kiássák az agyagos…..