Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soltig

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport mai cikke szerint a brazil válogatott keretében nem található Alex Sandro jelenleg a Juventus szerződéshosszabbítási projektjére koncentrál, amelyet Beppe Marotta továbbított az ügynökeinek, amely révén a játékost hosszú időre az Öreg Hölgyhöz…..
soltig 2018.06.08 07:20:25
@Il Principino: Én is amondó vagyok, hogy Asamoah elengedése után nincs más opció, mint hogy maradásra bírni. Szélsővédő piacon nehéz klasszist találni, viszont kell mögé egy olyan játékos aki védekezésben erősebb és sérülés vagy formahanyatlás esetén megfelelő szinten pótolni tudja. Ez lehet akár Darmian vagy valaki más, de ebbe a csapatrészbe mindenképp invesztálni kell és mást nem elengedni.
Az Arsenal a hírek szerint Mehdi Benatia nyári Londonba csábítását fontolgatja. A Calcio Mercato értesülései szerint, amelyet átvett a Daily Mirror, az ágyúsok érdeklődnek a 31 éves marokkói válogatott iránt, akit szívesen szerződtetének. Ugyanezen beszámoló szerint a…..
soltig 2018.06.08 07:13:05
@Nattorio: Sztem is maradnia kellene. Jelenleg nincs a piacon elérhető minőségi középső védő, így a stabil embereket mindenképp meg kellene tartani. Benatia nagy tapasztalattal rendelkezik nehéz volna pótolni...
A Juventus vezetője, Beppe Marotta a Bologna elleni meccs előtt beszélt Claudio Marchisio jövőjéről, Álvaro Morata esetleges leigazolásáról, illetve elpanaszolta azt is, hogy mennyire nehéz feladat előtt áll. „Claudio Marchisio ugyanúgy hozzájárul a csapat teljesítményéhez, mint mindenki más. Még…..
soltig 2018.05.07 07:51:12
Én biztos vagyok benne, hogy idén nyáron is igyekszünk olyanokat igazolni, akik tudnak lendíteni a csapat szekerén.
Az évekig betonbiztos védelmünk sajnos már igen-igen fiatalításra szorul, középre is találnunk kellene egy rutinnal rendelkező, ugyanakkor nem idős játékost, mert Chiello és Barza már nem mindig versenyképes (pedig minden tiszteletem az övéké, hogy még mindig ezen a szinten teljesítenek). Szélső-védőkkel ismét bajban leszünk, Lichti, Asamoah és valószínűleg Sandro is lelép így marad az egy szem De Sciglio aki azonban nagyon sérülékeny. Ide mindenképp bőven kellene invesztálni. Darmian érdekes opció lehet, de én olyanokat is preferálnék akik az előrejátékban is erősek, hogy az edzőnek több variálási lehetősége is legyen. Középpálya sztem megfelelő, bár egy-egy érkező és távozó friss erőt hozhat ebbe a csapatrészbe is. Marci sajnos szemmel láthatóan meccs- és önbizalomhiánnyal küzd, őt nehéz lenne újra visszaépíteni a csapatba, habár én is nagyon kedvelem a játékát. Támadójátékosok tekintetében létszámban megvagyunk, ám oda sem ártana egy friss arc Higany mögé-mellé, aki esetlegesen pótolni tudja sérülés esetén.
Összességében én nem várok eget rengető változtatást a keretben, nem hiszem, hogy nagyon aktívak leszünk az átigazolási piacon (max. a szélsővédőknél) mivel nem vagyunk kényszerhelyzetben. De ilyenkor lehet egy-egy meglepőt húzni vagy a konkurenseket bosszantani azzal, hogy feljebb srófoljuk az árakat vagy elcsaklizunk már kinézett játékosokat...
A Juventus szurkolói Vinovóban egy molinót helyeztek el a keddi edzés előtt, amellyel a csapatot kívánják buzdítani a további harcra a bajnoki címért. A bianconero együttes vasárnap este hazai pályán kikapott a Napoli csapatától, így a déliek már csak egypontos előnyt kell ledolgozzanak, vagy…..
soltig 2018.04.26 07:29:00
@Shyr Kahn:
Egyetértek, sajnos tényleg nehéz lehet megemészteni ezt a csalódást, amit a BL-ből való kiesést jelentett. Ez érezhetően megtörte a csapatot, ennek köszönhetőek az utóbbi gyengébb bajnoki teljesítmények. Bár én nagyon remélem, hogy profikhoz méltón megpróbálnak a srácok kikecmeregni a gödörből és odatenni magukat az utolsó mérkőzésekre. Ebben nagy felelőssége lesz az edzői stábnak, hogy mentálisan jól felkészítse a csapatot és feledtessék a szurkolókkal is az utóbbi kiábrándító eredményeket és teljesítményt.
Nem tudom ki nézte a Real meccset, de felháborító volt, amit az első percben láttam... kísértetiesen hasonló szitu mint a végzetes 93.perc és a bíró sípja néma maradt Carvajal lökésénél. Én még mindig nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de... azért mégsem azonos a mérce a csapatoknál. Ezek után nem kérdés, hogy címvédés lesz idén is a legrangosabb európai kupában :(
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus veterán csapatkapitánya, Gigi Buffon heves dühkitöréssel adott hangot nemtetszésének csapattársai felé a Napoli ellenében 1:0-ra elveszített rangadót követően.  A mindvégig rendkívül passzív zebramezes csapat kapura tartó lövés…..
A Napoli elleni meccs után Massimiliano Allegri szenvedélyesen állt ki csapata mellett, a játékosok védelmében pedig elmondta, hogy futballistái szezononként 57 meccset játszanak. „Az utolsó négy évben folyamatosan évi 57 meccset játszottunk.” - mondta a mester a mérkőzést…..
soltig 2018.04.24 15:35:57
@JuventusFanatikus:
Én nem látom ennyire borúsnak a dolgot. Az tény, hogy voltak illetve vannak meccsek, amikor nem sziporkázik a csapat, de összességében nem mondanám, hogy nem futnánk jó szezont vagy válságban lenne a csapat. Az tény, hogy most nagy lehetőséget hagytunk ki azzal, hogy nem győztük le a Napoli-t, mert ők vérszemet fognak kapni és a nyomás rajtunk lesz, hogy hozni kell minden további bajnokit. De azt látni kell, hogy ebben az idényben is 90 pont felett fogunk szerezni valószínűleg ami így is úgy is szép eredmény...
Én személy szerint örülök, hogy kiélezett lesz a bajnoki végjáték, mert ez jót tesz mind az olasz focinak, mind pedig a csapatnak, hogy "verseny" helyzetben legyen és ne kényelmesedjen el. El kell ismerni, hogy Sarri nagyon jó csapatot épített és méltó vetélytársaink lettek.
Szerintem is kell egy kis frissítés a kereten a nyáron, de radikális változásra nincs szükség az egy-két hiányposztot kell majd pótolni illetve azokat a távozókat akik úgy érzik, hogy még a Juvénál is van feljebb... nos azok menjenek is :)
Allegrit meg kell tartani, mert nagyon intelligens edző, remekül építi fel a meccs-stratégiákat és jól is nyúl bele általában meccsekbe. Sajnos senki sem tökéletes, így ő sem, a Napoli ellen talán tényleg lehetett volna bevállalósabb, de valljuk be őszintén ki tette volna ezt a helyében egy ilyen helyzetben, amikor a döntetlen is remek eredmény.
A Juventus egészen káprázatos teljesítményt produkálva dolgozta le a Bernabéuban a torinói első mérkőzésen összehozott hátrányt, s amikor lélekben talán már mindenki a hosszabbításra készülődött, a Real Madrid egy erősen kifogásolható bírói döntést követően továbblépett a Bajnokok Ligája…..
A Juventus szinte lehetetlennek tűnő feladat előtt áll, hiszen a torinói első mérkőzés megalázó vereségét követően, a Bernabéuban kellene ledolgoznia hátrányát, s ehhez legalább három gólt kell szereznie a házigazda Real Madrid ellen. A zebramezesek továbbjutásához…..
soltig 2018.04.12 08:57:23
@DrinkTeam:
Én nem értek egyet az okfejtéssel. Igenis minden párharcnak és meccsnek más a pszichológiája. Aki már valaha is sportolt tudja, hogy nem lehet minden meccsen tökéletesen játszani és ész nélkül "bedarálni" az ellenfelet. Hiába mondta el az edző (mondjuk a meccs előtt Zidane, hogy figyeljetek játékosok, úgy menjetek fel mintha 0-0 lenne, a fejekben úgyis ott lesz, hogy persze akkor is 3 gól fórban vagyunk.)
Ezért tetszett nagyon Maxi tegnap, mert folyamatosan sulykolta a játékosoknak (legalábbis ami átjött a közvetítésből), hogy koncentráljanak, ne dőljenek hátra és ne szálljanak el, maradjanak a földön, higgadtan kell kezelni a dolgokat. Ha 2-0-nál hagyja, hogy a játékosokat elvigye a hév biztosan hamarabb gólt rúg a Real és nem marad esélyünk, de tudta, hogy valahol az ellenfél tudatalattijában már motoszkál a gondolat, hogy még egy gól és meleg lesz a pite. És jött is az érthetetlen hiba Navas-tól, attól az embertől akitől a legkevesebben várták.
Sajnos a játékvezető faktort nagyon nehéz a meccs előtti stratégiába illeszteni én valahogy az egész meccsen úgy éreztem vkit ki akar mindenképp szórni tőlünk, szinte az egész csapatot besárgázta, pedig nem volt durva mérkőzés.
Annyiban lehet, hogy elmarasztalható Allegri, hogy a végén talán cserélnie kellett volna, Mandzukic és Costa teljesen elfáradt... már nem tudtak nyomást gyakorolni az ellenfél felfutó védőire.
soltig 2018.04.12 11:52:44
@harciretek:
Egyetértek veled. Szerintem is nagyszerű csapatunk van és én igenis látom a tudatosságot mind a keretépítésben, mind a játékospolitikában. Szinte minden játékosunk győztes mentalitású és az egyik legintelligensebb trénert foglalkoztatjuk.
Az tény hogy gazdasági téren még hatalmas a lemaradásunk a "nagyok"-tól, a Juventus nem akkora márkanév mint a Real Madrid, de a szisztematikus építkezés magasra repíthet még minket főleg annak fényében, hogy honnan indultunk a calciopoli óta.
soltig 2018.04.13 07:38:17
@harciretek: Én úgy látom, hogy a tavalyi döntőn elszenvedett vereség nem azért veszett el, mert az öltözőben megváltozott valami. Szerintem azzal, hogy kiegyenlítettünk és kezdtük átvenni a meccs irányítását a játékosok és az edző is elhitte, hogy itt lélektani fölényben vagyunk és eköré építettük a második félidő stratégiáját, ami mindjárt az elején megdőlt Casemiro megpattant góljával. Ezzel megpattant vmi bennünk is , romba dőlt az egész terv és nem tudtunk reagálni a kialakult helyzetre. Teljesen érthetetlenül ahelyett, hogy átvettük volna az irányítást, a Real magabiztos lett mi pedig megtörtünk. Nem is lehetett más a vége mint csúfos vereség.
Szerdán viszont láttuk, hogy Allegri képes felülkerekedni az elkövetett hibáin és azzal, hogy visszajöttünk szerdán a párharcba bizonyítja, hogy mentálisan nagyon erős a csapat, van tartása. Erre lehet építeni
A Juventus legendája, Alessandro Del Piero is elmondta a véleményét a megsemmisítő vereségről, amit egykori csapata hazai pályán, a Real Madrid ellenében szenvedett el. "A Real Madrid? Ők rendelkeznek a világ legerősebb középpályájával. Tudják, hogy mikor kell támadniuk, mikor…..