Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcitravelised

11 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán látni úgy Budapestet, ahogy most pandémia idején. Szinte senki sincs a látnivalók körül, csupán néhány ember lézeng a környéken. Reméljük minél hamarabb újra tele lesz turistákkal a város mert ez azt jelentené, hogy rendeződött a helyzet...
Elmentünk a világ végére és összeházasodtunk. Bár nagyon nagyon hideg volt, a szívünkben melegséggel fogtuk meg egymás kezét és mondtuk ki a boldogító igent. Ugye milyen szép? Az volt. Viszont fontos megemlíteni, hogy egy fotózás szereplőiként vettünk részt ebben a csodálatos ál esküvőben. ..
Az a nagyon érdekes, hogy miközben régen még mindenki (mi is) nagyon húztuk a szánkat a telefonos fotózásra, manapság egyre kevésbé van már így. Sőt. Tényleg ott tartunk, hogy a kompakt kamerák iparága haldoklik, hiszen az egyszeri turistának már nincs szüksége külön fényképezőre. Az okostelefon az…..
Élvezni a közlekedést Budapesten? Nem lehetetlen. Ráadásul ha kipróbálod instant a rabjává válsz és még Csernus sem kell a leszokáshoz. Figyelem, nem rendhagyó poszt következik, ezúttal nem arról lesz szó hova utazunk, hanem, hogy mivel :)..
Pár napja a szokásos ébredés utáni netezgetés közben láttam meg a fotókat a Duna szokottnál alacsonyabban levő vízszintje miatt kialakuló kis szigetekről Esztergomnál. Annyira megtetszett a látvány, hogy azt gondoltam nem hagyhatjuk ki, muszáj megörökíteni a látványt. Így sürgető teendőink után…..
Külföldön már jól bevált szokás, hogy mindenki felrakosgatja a netre, hogy milyen van és mit használ legtöbbször a képek elkészítéséhez. Mindig is szerettem az ilyen válogatásokat, mert kicsit jobban a színfalak mögé láthattam, hogy mivel dolgozik az adott fotós. Arra gondoltam, hogy most én is…..
Még közel sincs itt a nyár, mi mégis a Balaton felé vettük az irányt ezen a télies napon. Keddre terveztük az indulást, hétfőn még készülődtünk az 5 napos városból elmenekülős, tavat körbekocsikázós, balatoni felfedezős kirándulásra. Már régóta vágytunk a Balcsihoz télen, hiszen ilyenkor egészen más…..
Marcitravelised 2018.04.05 12:22:05
@zuulululu: Pontosan! Imádtuk! :)
Marcitravelised 2018.04.06 11:01:57
@Mikorka Kálmán okleveles duguláselhárító kisiparos: igen, elírtuk! köszi, hogy szóltál:)
A Román Csarnok 70 év után először mutatja meg magát, csupán néhány napra az idelátogatóknak. Már az első napon kígyózó sorok és fél napos várakozással kellett szembenézniük az érdeklődőknek. Na, de mi az a plusz, amit egy TV tud hozzátenni a teljes élményhez?..
Az utóbbi 1-2 nap meghozta a kemény fagyokat, a legtöbben nem igazán merészkedünk ki a szabadba ha tehetjük. A józan ész azt diktálja, hogy egy pizza mellett nézzük a laptopunk kijelzőjét, mégis ha sikerül rávennünk magunkat megéri elnézni az egyik tekintélyesebb tavunkhoz. Leginkább csak a…..
A Bokodi-tó az utóbbi időben igazi látványosság lett, egy valamire való fotósnak biztos, hogy készült már itt képe, ha pedig nem akkor biztos vagyok benne, hogy majd fog. Itt forgott az Utóélet című alkotás, de készült már új-zélandi reklámfilm is a kedves tákolmányok között...
Régóta nagy vágyam volt eljutni Amerikába, azon belül is New Yorkba. A rengeteg beszámoló és film élmény után személyesen akartam tapasztalni, milyen, de tényleg milyen igazából a nagy alma.  ..