Regisztráció Blogot indítok
Adatok
smith.zsolt

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor már azt hiszem, hogy semmi meglepő nem történhet és a világ úgy működik ahogy az normális (vagy legalábbis kicsit hasonlóan), akkor mindig meg tud lepni Magyarország Spinning Huuu …..-je, Posch Gabi. A hivatalos magyarországi Spinning Facebook oldalon a múlthéten…..
Amikor még azt hittem, hogy a Spinning valami olyan rettenetesen mindent elsöprő szuper dolog, néha megkérdezték tőlem, hogy miért nem csináltatok én is a Spinning tetoválást? Ma már tudom, hogy a Spinning "csak" jó dolog, nem mindent elsöprő megagiga valami, kb. olyan mint a…..
Bigyóblog Magyar iTunes Store 2008.07.11 12:00:47
Az iTunes 7.7-es frissítésével Magyarországról is elérhető az iTunes Store. Igaz, egyelőre csak a fapados verzió, nem lehet például zenét és filmet letölteni. De majd idővel biztos ez is lesz.Via Almahír..
Megfigyeltétek, hogy milyen jól működik az Apple píár- és marketinggépezete? Gyakorlatilag minden lényegi információt sikerült úgy kiszivárogtatniuk a bejelentés előtt, hogy nem lógott ki a lóláb. Valóban úgy tűnt, hogy a techblogok szerezték az infót és nem nekik…..