Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1csepp

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Duna Televízió és a Tűzvonalban készítői ma sajtótájékoztatón jelentették be, hogy még nem találták meg Stohl András utódát a krimisorozat főszerepére. Annyi viszont már biztos, hogy Stohl karambolja miatt nem folytathatja a sorozatot. A közszolgálati csatorna és a…..
Nem halogathatjuk tovább a Sonyeo Shidae (aka. SNSD, aka. Girls' Generation) névre hallgató 9 tagú lánycsapat bemutatását, tekintve, hogy eleddig róluk szól az idei év koreai popzenéje, másként szólva az SM Entertaiment újfent tehetséggel beletenyerelt a közepébe. Január elején…..
Mégis van abban valami jó, hogy az MSZP fojtogatja a Magyar Televíziót, már persze azon kívül, hogy a Napkelte eltűnt a képernyőről. Úgy néz ki, hogy mégis folytatódik a Tűzvonalban, amit a harmadik évad után pénzhiány miatt fejezett be idén májusban az MTV. Bordás ezredes…..
1csepp 2009.12.06 13:00:42
Székely Viola Csilla, a Britain’s Top Model című modellválogató verseny legújabb évadában több száz jelentkező közül végzett az ötödik helyen. Angliában élő magyarként nem volt könnyű dolga a műsorban, hiszen amikor melegedett a helyzet, a többi lány azonnal elővette…..
1csepp 2009.06.27 17:02:14
Van az a hülye mondás, hogy akinek halálhírét keltik, az hosszú ideig él. Már pár hónapja felröppentek bizonytalan pletykák arról, hogy a Tűzvonalban nem jön negyedik szériával, és sajna ezen a héten kiderült, hogy tényleg nem. Az utóbbi évtizedek egyik legjobb - ha nem a…..