Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dana06

0 bejegyzést írt és 140 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus előtt újabb nagy feladat áll a holnapi napra vonatkozóan, ugyanis az Öreg Hölgy együttese a Sassuolo, majd a Hellas Verona elleni bajnoki kudarcokat követően a Bajnokok Ligájában javíthat majd teljesítményén, ahol egy esetleges, Zenit elleni hazai sikerrel a csoportkörből való…..
A tegnapi nap folyamán számos olasz forrás számolt be arról a meglehetősen szokatlan és érdekes hírről, hogy a jelen pillanatban a Serie A tabellájának kilencedik helyén álló, az éllovas Napoli-Milan kettőstől pedig immár tizenhat pontos lemaradásban lévő Juventus együttese Massimiliano Allegri…..
A Sassuolo csapatától elszenvedett hazai vereséget követően a Juventus szerette volna bebizonyítani, hogy a hétközi botlás csupán egyszeri kisiklás volt, nem a zebramezesek valódi formájának tükre volt. Az Igor Tudor vezetősége alatt új lendületet nyerő veronai együttes nem illetődött meg, s…..
Dana06 2021.11.01 05:47:53
@Shyr Kahn:
Több út vége Rómába, a fiatalok behozatala rizikó (2-3) játékos továbbra is azt gondolom hogy megkaphatná a bizalmat. Nagy eséllyel nem fognak hozzájuk nyúlni mert nem ez a szokás tudom én is, egyetértünk ebbe.
Pénz nincs, motiválatlan játékosok viszont vannak, ez (4-6) fő.
Allegri jó edző, bár nem a kedvencem, és a felmelegített káposzta szerintem nem jó. Ettől független látszik hogy bele ad apait anyait.
A rövid győzelmi sorozattal a Juventus megkezdte a felzárkózást a bajnoki tabellán, azonban a címvédő Inter elleni 1:1-es döntetlen, majd az azt követő hazai vereség a Sassuolo ellen megtörte a csapat lendületét, s a listavezető AC Milan-Napoli páros 13 pont távolságra került. Massimiliano Allegri…..
Dana06 2021.10.30 20:05:40
Az Inter elleni döntetlen után a Juventus kötelező győzelemként fogta fel a Sassuolo elleni mérkőzést, ám az első félidő zárásaként gólt kapott, majd Weston McKennie egyenlítését követően Maxime Lopez a második félidő végén újabb gólt szerzett az így győzedelmeskedő vendégeknek. „Szervezettebbnek…..
Dana06 2021.10.28 05:44:26
@Shyr Kahn: ég és föld a minősége a 2015 és a mostani csapatnak szerintem.
Szezon végén megkövetelek ha 1-2-be leszünk ! :)
Ezt a pozitivitást szórhatnád bátrabban, el kél mostanában :D
Dana06 2021.10.28 17:14:33
@Shyr Kahn: igazad van!
Emlékszem jöttek a karikatúràk hogy kapják el a zebrát hátulról, meccs után meg hogy a zebra pofán rúgja őket :D
Tévez tényleg :) a fél pályás szóló gólja például. Na ő hiányzik egy Firminot vagy Lukakut mostaniak közül eltudnék képzelni a csapatba.
Nem látunk azért bele a klubba, hogy mi megy napi szinten az ‘öltözőbe’, pontosan próféták nem vagyunk.
Nem a kedvencem Allegri játéka de legalább 2 szezont adni kell neki, mert ez rövid távon nem fog megoldódni.
Hacsak megint nem lesz 300-400 millás tőke injekció.
Nem sikerült jól Massimiliano Allegri 200. tétmeccse a Juventus kispadján, ugyanis az Öreg Hölgy hazai környezetben szenvedett 1-2-es vereséget a Sassuolo együttesétől, mely természetesen még annak ellenére is meglehetősen kiábrándító eredménynek tekintő, hogy a fekete-fehérek talán a szezon egyik…..
A Tottenham sztárja, Christian Eriksen öt éve a Tottenham mezében futballozik, azonban ezen idő alatt nem nyert semmit csapatával, és ez egyre inkább gátja lehet a klub és a játékos közötti kapcsolat folytatásának, így a 2020-ig érvényes szerződés megújításának is. A…..
A Juventus a SPAL elleni győzelemmel tért vissza a válogatott szünetből, s mostantól nehéz menetelés vár a csapatra, melynek első lépéseként a Valencia együttesét fogadva kell bebiztosítania helyét a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában. A zebramezesek a saját…..
A SPAL elleni győzelem után, egy újabb diadalra készül a Juventus, viszont egy jóval nehezebb ellenfél ellen, a Valencia ellen. Ez a győzelem bebiztosítaná a továbbjutást, és nagy lépés lenne a csoportelsőséghez. A mérkőzést William Collum, skót játékvezető irányítja az…..
Moise Kean a januári átigazolási időszakban szívesen csatlakozna kölcsönben egy Olaszországon kívüli klubhoz - számolt be a TuttoJuve. A  cikk kiemeli, hogy a Juventusnál kapott kevés játéklehetőség ellenére a fiatal, saját nevelésű támadó múlt szerdán bemutatkozhatott az olasz válogatottban. Még a…..
A Juventus nemrég leköszönő igazgatója, Giuseppe Marotta gyakorlatilag szinte az Inter alkalmazottjának tekinthető, hiszen előbb a milánói klub második hazájába, Kínába látogatott, ahol a Suning csoport tulajdonosaival és a klubelnökkel, Steven Zhanggal találkozott, majd tegnap…..
A válogatott szünetet követően, a Juventus a SPAL ellen folytathatja a pontgyűjtést, s a zebramezesek mestere, Massimiliano Allegri úgy véli, hogy az egyik legveszélyesebb kis csapat vár majd fiaira. "A SPAL jó játékot nyújt, s folyamatosan építkezik. Idegenben nyertek Rómában,…..
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
Dana06 2018.11.05 13:13:34
@Dr. Grant:
Abszolúte így van!
Előttük járunk bőven valamint ezek a meccsek általában szorosak (a mi hibáinkból és nem a Milan játék tudása miatt)...
Dana06 2018.11.23 09:06:35
@JuventusFanatikus:
Barmit is szed, hagyja abba sürgősen ! :D
A legfrissebb Football Leaks beszámoló szerint a FIFA végül lemondott a Juventus megbüntetéséről a Paul Pogba ügylet kapcsán, mivel a szövetség félt, hogy bírósági útra terelve az ügyet veszítene. A bianconero együttes 2016-ban a Manchester Unitednek értékesítette a mostanra francia világbajnok…..
A Juventus kapcsán lényegében már több mint egy éve felmerülnek pletykák egy esetleges hosszabbításról Alex Sandróval, azonban úgy tűnik, hogy a helyzetet rendkívül megnehezíti a külföldi klubok érdeklődése. A Corriere dello Sport friss értesülései szerint a brazil…..
Dana06 2018.11.22 11:46:44
@Apuleius: +1
Mindent elmondtál ami lényeges ezzel.
A Juventus csatára, Paulo Dybala kapcsán többször felmerült az esetleges távozás gondolata, főleg mivel az elmúlt 1-2 évben voltak olyan időszakok, amikor a padra kényszerült, legutóbb pedig a Bayern München merült fel potenciális célpontként. A huszonöt éves csatár kedden…..
Továbbra is bizonytalanság övezi Alex Sandro jövőjét, hiszen a brazil játékos még mindig nem hosszabbította meg jelenlegi szerződését a Juventusszal, s most azt is elárulta, hogy szívesen kipróbálná magát a Premier League-ben. Az elmúlt évek során a Chelsea mutatkozott a…..
Dana06 2018.11.20 12:57:34
@m.martin91: +1
alig 2 éve húzódik ...
de ki melyik fél miatt azt tudni?
Dana06 2018.11.20 14:58:43
@Pavel1988:
Khedira dupla annyit keres!
Szóljon aki nem lenne frusztrált a helyében ?
Dana06 2018.11.20 14:59:18
@Pavel1988:
No offens! :)
A Juventustól a közelmúltban elköszönő Giuseppe Marotta gyakorlatilag borítékolhatóan az Internél vállal majd munkát, s az olasz sajtó úgy véli, hogy így számos olyan játékost megkísérel majd Milánóba csábítani, akinek neve ott szerepel a torinóiak kívánságlistáján. Marotta a Napoli elleni győzelem…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventusnál komolyan felmerült az a lehetőség, hogy a csapat korábbi játékosa, Arturo Vidal jelentse a gyógyírt a zebramezes középpálya gondjaira. A Corriere dello Sport arról számol be, hogy a Juventus már most januárban szeretné…..
Dana06 2018.11.14 15:01:44
@alexGicamo:
:D :D best ever !
Úgy néz ki hajazunk ra
Az AC Milan elleni győzelem egyik hőse a zebramezesek lengyel kapusa, Wojciech Szczęsny volt, akinek ugyan sokáig nem akadt túl sok dolga, azonban kulcsfontosságú védéssel mattolta Gonzalo Higuaín büntetőjét. "Jól ismerjük egymást. Tudom, hogy Higuaín erősen és alacsonyan…..
Dana06 2018.11.12 14:37:54
@Dr. Grant: nem is tudom kire gondolsz :D :D
Én megkövetelem mert már írtam kritikának hogy lapos lövésre lassan ér le, erre tessék ... :D
Egy mondatával nem értek egyet:
“Hamar be találtunk, csökkentettük az iramot”
Nem értem miért csináljuk ezt tudatosan egy gól után?
2-3 gól lenne egy meccsen Juve és ellenfele között akkor teljesen jogos, de ez nem :/
Az AC Milan elleni győzelem második találatát szerző Cristiano Ronaldo újabb mérföldkőhöz ért, hiszen ez volt az első alkalom, hogy sikerült bevennie a házigazda kapuját a San Siróban. "Nagyon boldog vagyok, különösképpen a csapat miatt, mert az AC Milan otthonában mindig…..
A Juventus nehezen emészthető vereséget szenvedett a Bajnokok Ligája csoportkörének hétközi játéknapján a mindvégig passzív és alárendelt Manchester United ellen, de nincs idő a sebek nyalogatására, mert a zebramezes csapat vasárnap este az AC Milan otthonában, a San Siróban…..
Dana06 2018.11.11 21:15:42
Ma 44 éve már annak, hogy világra jött minden idők egyik legjobb labdarúgója, a Juventus örökös legendája, a 10-es mez megtestesítője, a Capitano, az Öreg Hölgy lovagja, Alessandro Del Piero. Eme nagy nap alkalmából emlékezzünk kicsit vissza Alexre, és itt egy gyönyörű nyilatkozat…..
A bianconero klub legendája a minap további három évig kötelezte el magát az Öreg Hölgy értékeinek a képviselete mellett. Tizenegy éves Juve-karrierje során számos szurkoló szimpátiáját elnyerte, 171 lőtt góljával pedig klubrekordot tart az idegenlégiósok között a legtöbb szerzett találat…..
Dana06 2018.11.09 14:33:15
@Dr. Grant:
egyszer én is! De ahhoz előbb vissza kéne térnie és pár évet tanulnia kellenne.
Olvasatam én is olyan cikket régen hogy nagy ellentét volt a végén Andrea és Alex között
Dana06 2018.11.09 19:25:53
@Dr. Grant: remelem igazad van :)
Csak jöjjön haza
Megdöbbentő vereség... A Bianconeri játékosok lecsapott fejjel sétálgatnak, Allegri gyorsan kisiet az öltözőbe, szól a Juventus himnusza... Ilyet régen láthattunk már, a Napoli elleni vereség után. A 3 pont elvesztése mindig nagyon szívet gyötrő dolog, legyen bármekkora…..