Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vacsek

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mike Brown gyors elzavarása után Mike D'Antonit választották a Los Angeles Lakers edzőjének, aki rögtön négy évre írt alá. D'Antoni évekig edzette Steve Nash-t a Phoenix Sunsban, és még Kobe Bryanttel is összebarátkozott a válogatottban. Fuss és lőj, így hangzik az edzői…..
killtheradical Két beszéd 2011.02.17 07:12:00
Orbán Viktor két értékelő beszéde, megint szófelhőben. Haladunk a korral, meg a technikával, ezúttal az állandó megszólításokat és szófordulatokat kihagytuk, azaz a tisztelt, hölgyeim, uraim, magyar, Magyarország, tisztelt ház, országgyűlés és képviselőtársaim szavak nem…..
"Nem megfelelően használta személygépkocsiját" - közölte az ausztrál rendőrség, miért kobozta el az exbajnok Mercedesét pénteken.Hamilton az Ausztrál GP helyszínén, Melbourne-ben helyi idő szerint este negyed tíz körül közúton farolt és égetett gumit, de…..
vacsek 2010.03.26 20:21:03
@Ludas Matyi Online: Természetesen a Palik Czollner kettős kommentálásában kellene végigszenvednie a futamot! :)
killtheradical Il presidente 2009.11.17 06:12:00
Kovács László? Mit tudunk róla? Kovács László ért az energiaügyhöz. Vagy az adóügyekhez. Valamelyikhez. Kovács László kitűnő példája az MSZP fiatalítási kísérletének. Kovács László tesz is a népességfogyás ellen. Kovács László Kovács Pisti barátja. A H1N1…..
Egy egészen új koncepcióra épülő kockajátékra leltem ma. Még nem volt időm rendesen kipróbálni, de azt már most érzem, hogy roppant addiktív. A Lock-n-Roll-ban egyszerre négy kockával kell dobnunk, melyeket egy négyszer négyes mezőben kell elhelyezni. A kockák számozása…..
vacsek 2009.08.13 17:32:12
Sokan spekulálnak, mit is történt a jegybank elnöke és a Fidesz szóvivője között, de mind tévednek. Ez történt valójában: A titkos feltvételen egyelőre csak Kövér Lászlót tudtuk egyértelműen azonosítani, ő az a bajszos pofa az anyósülésen, hátul talán Csányi Sándor…..
killtheradical Amatőrpornó 2009.04.29 09:29:00
Nem megy ez az SZDSZ-nek, egyre jobban nem megy. Először az országgyűlés elnökéhez fordulnak, hogy a Jobbikos jelölt OVB tagságának tegyen keresztbe, most meg az IRM vezetőjénél érdeklődnek a rendőrszakszervezetekről. Indulásként: a Jobbikot én nagyon nem szeretem, mert a nagy…..
Akartam a címben hülye szóviccekkel szórakozni, de aztán letettem róla. A gyerekgyilkosság sose vicces, és most már Mohácsi Viktória sem az. Tudjuk, ő az, aki Brüsszelből hazarepül és rasszista bűncselekményekért kiállt, amint kamerát lát. Aztán visszarepül. Rasszista…..
vacsek 2009.02.25 14:33:07
@bs395: Az a baj ami írtál, nem áll a politikusok érdekében az, hogy megoldják a problémát. (Mint ahogy sok más problémát sem.) Talán Kállai Ernő kivétel, mert ő nem rohant oda és fröcsögött a kamerába mint Mohácsi és Kolompár. Csak hát ő egyedül kevés ehhez. Kíváncsi vagyok mire jut egyedül egymaga a "többség" ellen.
killtheradical Vakvagányság 2009.02.19 07:16:00
A nagy adó-, strukturális, világválság és minden reform, v 3.12 (béta): 2009., Július Mínuszok: Munkáltatói járulékcsökkentés: 81 milliárd. Magánszemélyek különadója: 10 milliárd. SZJA és adójóváírás változtatása: 35 milliárd. Összesen: 126…..
vacsek 2009.02.23 11:29:58
@Vidéki: Én egyetértek veled. Miért megint a minimálbéres vállalkozók zsebét tömik??? Mert a javuk sajnos ilyen. Ismerősöm ismerőse családi vállalkozó, férj és az asszony minimálbérre van bejelentve. Most építettek egy 50 millás házat és vettek 20 milláért egy autót. Volt vagyonosodási vizsgálat, nem találtak semmit majd az apeh elnézést kért a zaklatásért. Meg a faxomat azt!!!
És megint ezeknek adunk pénzt!!! Miért nem lehet annak a 1,5-2 millió normális adófizetőnek a terhét csökkenteni???!!!
killtheradical Listavezető 2009.02.03 06:28:00
Ha licit, hát legyen licit. Ő 199 fős országházat vizionál, én meg 10 főset, házelnököstül, jegyzőkönyvíróstul és szóvivőstül. Tippem szerint az enyém még olcsóbb lenne, hiszen ő se nagyon tud más érvet felhozni. Ha tovább görgetem még az épületet is kiadhatnánk…..
vacsek 2009.02.04 17:20:16
@molaris: Teljesen egyetértek. A visszahívást kellene törvénybe iktatni. Dehát melyik az a marha amelyik maga ellen szavaz???? Egyik sem.
Kerékagy Kerékpárosok imája 2009.01.27 18:55:00
Demonstrációt tartott kedd délután a Magyar Kerékpárosklub a XIII. kerületi Dráva utcában, ünnepélyesen bezártak egy bicikliutat, ami balesetveszélyes, logikátlan, ezért használhatatlan. Az építkezésre egyébként a Kerékagy figyelt fel, így követjük a fejleményeket, az…..
Roppant hasznos és nélkülözhetetlen életvezetési rovatunk mai részében a techno hardcore zene csinálásának rejtelmeibe avatjuk be a kedves olvasót. Olyannyira hasznos és nélkülözhetetlen az alábbi tudás, mint Pierre Woodman "maximum pucsit kamerábe!" tanácsai. Először is…..
killtheradical Kertek alatt 2008.09.16 08:17:00
Oszolás kérem az nem volt, de - Fodor Gábor kormányt kritizáló szavait kölcsönvéve - etatizmus, az lesz, méghozzá a legrosszabb formájában: az egyiknek drágábban adok valamit, hogy a másiknak ugyanazt olcsóbban adhassam. Az van, hogy akkora burzsuj vagyok, mint ide London City,…..
vacsek 2008.09.16 10:51:51
Nekem is az a bajom, (konkrétan tele van a f@xom) hogy fizetek mint a katonatiszt (mert hivatalos bejelentett állásom van csak) és közben mindig egy újabb bőrt húznak le rólam! Aki pedig lop, csal, hazudik az sokkal jobban él mint én holott a minimálbért keresi papíron. Fönt az elvtársak ugyanezt csinálják csak nagyban! Miért is nálunk a legdrágább egyetlen kilométer autópálya???? Miért kell sok-sok milliárdot beletolni ismét a MÁV-ba meg a BKV-ba??? Soroljam még?????
vacsek 2008.09.16 12:02:55
Munkahelyi szerelem a jobbik fajtából: természetesen félrelépős, de a kapcsolatából a hölgy már nem kívánt kilépni, helyette meg akarta veretni a szeretőjét.  Üdv!Barátot megcsalós, de végén inkább baráttal szánalomból együtt maradós, szeretőt megszívatós…..
vacsek 2008.07.23 08:55:21
No more carefree laughterSilence ever afterWalking through an empty house, tears in my eyesHere is where the story ends, this is goodbyeAkármilyen zagyvaságokat is írogatnak össze egyes megélhetési zugfirkászok, a Mamma Mia! jelenleg a legcsodálatosabb film a mozikban. Még hogy "a…..
Már megint ezek a fura nevek: Tücsök, meg Vihar meg Virágszál. Egyébként meg klasszikus felállás, a fiú szerelmes, a lány meg nem. Hiányzik a zazazu. Ez van. Mai idézetünk: "Figyelj, lehet, hogy a te masszázs módszered más mint az enyém, de akkor is fogdosni egy nő lábát,…..