Regisztráció Blogot indítok
Adatok
daiquiri

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A polip erekciója 2010.07.09 05:30:00
Óh, én nem igy képzeltem el a rendet. Lelkem nem ily honos. Nem hittem létet, hogy könnyebben tenghet, aki alattomos.   Szar és húgy között múlt ki a szocialista ciklus, egyre magasabb rangú kádereket kísérgettek rabszíjon a rendőrök a végén. Loptak a BKV-nál, loptak a…..
Megszakítva Lowetinszky János József (1866–1935) naplójának folyamatos közlését, következzék – kissé előre ugorva – az 1898. március 15-i bejegyzés: Kedd. Nemzeti újjászületésünk 50-ik évfordulója. Reggel 7-kor fel, toilette, felöltözve, el, hivatalba…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
Miért ne történhetne meg, hogy az ember kerékpárt vesz egy autógumis műhelyben, a tulaj talán megunta már, vagy vett egy újabbat. Nem is ez a lényeg, hanem hogy főhősünk megveszi, átmászik vele a szögesdrót kerítésen, aminek másik oldalán tökéletes minőségű kerékpárút…..
w Igény, az volna rá 2008.12.17 06:14:00
  Na, kuss lesz a bakancsoknak. Fasizálódni tilos. Pedig a gárda jó dolog.   Szorosan kapcsolódik: Challengeland..
Egy fekete-szürkében tartott, az Index gazdasági rovatába író Magdinak címzett, titokzatos okból angol nyelvű levélből tudtuk meg, hogy lehúzta a rolót Geszti "Farosszéria" Péter csajának, Ditz Editnek az egyik vendéglátós cége, a Tuk-tuk. A linkre kattintva kiderül,…..
Meg van Béres Alexandra férje. A magyar bulvár sajtóban napvilágot látott hírekre reagálva közöljük, hogy Béres Alexandra, fitnessz bajnok férje, nem tűnt el Mauritániában. Péntek este 7-kor az utolsó Mauritán faluban tankolta járművét és jó egészségnek örvendett.…..
w Fekete zongora 2007.02.02 15:09:00
Ebből lesz egy jogi vita nyilván, oszt jónapot. Az sem lesz érdektelen, csak az nem most van. Nagy-Britanniában egyébként - például - úgy megy ez, hogy nem szabad mindenhol tüntetni, ám amikor a rendőr elvonszolja a grínpíszes hülyegyereket a helyről, ahol nem szabad, konkrét…..
w Agnosztikus hiszekegy 2006.12.06 14:30:00
Volt is, lesz is még vallási téma itt, ezért most szájbarágósan, ábra segítségével elmagyaráznám az alapokat. Remélem, ezzel elkerülhető lesz, hogy újra és újra feltegye a begőzölt olvasó a vaskos kérdést: honnan tudod, hogy nincs isten, he? Lássuk az első illusztrációt.…..
daiquiri 2006.12.06 22:46:22
TWA szerintem te mazochista vagy, egy ilyen cikkel mintha szandekosan magadra akarnad uszitani az osszes erre koszalo idiotat, hogy aztan hallgathasd itt a rikacsolasukat amig meg nem fajdul a fejed :)
Amugy lehet, hogy en neztem be valamit, de szerintem sem arrol szol a cikk, hogy "nincs isten es kesz", hanem arrol, hogy "ne mondjatok mar, hogy van es kesz mert lefejelem a monitort vazze". De szerintem ezzel nem ersz el semmit, csak hogy bekattannak a "van es kesz" hivei es mondjak a maguket orrverzesig, ami nem biztos, hogy jo, hallani oket igy is epp eleget :)
Zarojelben jegyzem meg -mert valoszinuleg senkit se erdekel :) - hogy en sem vagyok ateista, bar regen sokaig az voltam. Siman csak azert kezdtem el hinni valami khmm felsobb ero letezeseben mert valami belul azt sugja, hogy letezik, es jobban is erzem magam attol, hogy ebben hiszek, sok esetben erot ad. Pont. Ennyi. Egy percig sem allitom, hogy tenyleg letezik, hogy nem teved a megerzesem - egyetertek benne, hogy "nem tudjuk", de azert en fenntartom a jogot, hogy higgyek benne. Meggyozheto lennek az ellenkezojerol, ha valaki elegendo bizonyitekkal szolgalna, de ez ugye lehetetlen. Viszont en sem probalok meggyozni senkit arrol, hogy letezik, mindenki dontse el maga.
Egy szo mint szaz, szerintem aki kijelenti, hogy "letezik, es ha te nem erted, nem erzed, akkor hulye vagy", az pont ugyanakkora seggfej, mint az aki az ellenkezojet allitja ugyanilyen hatarozottsaggal.
Szerintem a cikk is pont ezt akarja mondani, ha nem ertettem felre.