Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Igen, cenzúráz az LMP.

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa dolgok történnek ezekben a napokban a világ legkülönbözőbb pontjain. Kim Dzsongun 2011-es hatalomra kerülése óta először hagyta el Észak-Koreát, hogy páncélvonattal Pekingbe látogasson. Nem csoda, ha tátva marad a száj, hiszen a saját rokonait is reggeli előtt akasztató diktátor meglehetősen…..
Igen, cenzúráz az LMP. 2018.03.30 21:30:37
@macska az úton:

1. Igen, sőt azóta már az újabb nick nevemet is letiltották. Láthatod milyen vad dolgokat írok és még kérdezek is, meg is érdemlem. A költségvetési támogatásban részesülő, "demokratikus" LMP nem tűr meg akármilyen véleményt a blogján.
Így most pontra cseréltem a nevemben kérdőjelet, hisz már nincs kérdés, cenzúráz az LMP.

2. Bocs, de neked nincs véleményed erről?
Továbbá ez a blog az LMP blogjaként funkcionál, azt hiszem nem csak engem érdekel, hogy miért beszél Szél Bernadett kormányváltásról, miközben az LMP egyedül nem tud nyerni, másokkal pedig nem akar koordinálni, vagyis minden emberi számítás szerint nem fog kormányt váltani - az LMP nélkül pedig más pártok sem, vagyis marad a Fidesz. Ez a Fideszen kívül nem tudom kinek lehet még érdeke, nekem mint kormányváltást akarónak egész biztos nem az.

Talán megérdemelnének végre annyit, mi, magyar választók, hogy az LMP felnőttként kezeljen minket és feloldja ezt az ellentmondást.

Vagy mondjátok ki, hogy végülis jó nektek a Orbán is, vagy vázoljátok, hogy mégis hogy tervezitek a kormányváltást egymás ellen induló, ennélfogva egymás nyerési esélyeit gyengítő ellenzéki jelöltekkel!

Nekem az is jó, ha te válaszolsz, akár párttag vagy akár nem, nyilván van véleményed erről.

3. Nem személyeskedésnek szántam, ugyanakkor én itt még nem találkoztam szerzővel, pedig azt gondolnám, ha valaki blogba ír, akkor illene azért reagálni is a kommentekre. Mondjuk valaki legalább cenzúrázott és kitiltott, végülis azt is vehetjük egyfajta válasznak. Én pl. úgy veszem, hogy ennyit ér az LMP-nek egy szavazójuk véleménye, azon a blogon aminek alcíme: "A valódi viták otthona".

Pont azért vagyok ingerült, amiről konkrétan a te posztod is szól és pont ezért lenne jó végre - 9 NAPPAL A VÁLASZTÁS ELŐTT!!! - tisztázni, hogy lesz-e bármi esély ellenzéki együttműködésre és ezáltal kormányváltásra, vagy inkább kezdjünk már most csomagolni?!