Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cenzúráz az LMP??

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa dolgok történnek ezekben a napokban a világ legkülönbözőbb pontjain. Kim Dzsongun 2011-es hatalomra kerülése óta először hagyta el Észak-Koreát, hogy páncélvonattal Pekingbe látogasson. Nem csoda, ha tátva marad a száj, hiszen a saját rokonait is reggeli előtt akasztató diktátor meglehetősen…..
Cenzúráz az LMP?? 2018.03.30 20:18:01
@macska az úton:
Ezt komolyan kérded?
reflektor.blog.hu/2018/03/28/az_lmp-nek_nincs_jeloltje_zugloban
Köszi, hogy a nickemet is tiltottátok, biztos ami biztos.
Egy jótanács: legközelebb a rá adott választ is töröljétek, úgy kevésbé feltünő a cenzúra.

De ha már így szerzőként leereszkedtél közénk, elárulnád, hogy miért nézitek hülyének a választókat?

Elég nyilvánvaló, hogy egyedül nem fogtok kormányt váltani.
Azt pedig elég nyilvánvalóvá tettétek, hogy nem akartok koordinálni, sőt a múlt héten lehoztatok egy posztot, amiben konkrétan, szó szerint azt írtátok, hogy idézem:

"Aligha kell különösebben részletezni, hogy a finoman szólva sem tiszta múlttal rendelkező pártra, amely 2010 előtt kis híján csődbe vitte az országot, miért is nem lehet jó érzéssel, tiszta lelkiismerettel szavazni (és egyetlen jelöltjére, valamint egyetlen csatolt részére sem). Mindebből persze az is következik, hogy az LMP egyetlen esélye az arcvesztés elkerülésére, ha ellenáll az ellenzéki együttműködés praktikusnak tűnő, de identitásromboló csápjainak, amik, mint az látható, minduntalan magukhoz akarják vonni a pártot."

Szóval nemcsak, hogy nem vagytok hajlandóak koordinálni, de még arra is bíztattok, hogy ne is szavazzon senki más jelöltre - akkor se, ha amúgy az adott körzetben ti tök esélytelenek vagytok miközben más baloldali párt esélyes.

Sőt nem is csak baloldali párt: ott van pl Mellár Tamás, az ő javára se vagytok hajlandóak visszalépni, miközben a jelöltetek ott sem esélyes.

Ehhez képest most olvasom a 444-en, hogy Szél Bernadett a kormányváltás utáni tervekről beszélt az ATV-ben.

Segítenél feloldani ezt az ellentmondást? Hogy lesz kormányváltás, ha egyedül nem tudtok nyerni, másokkal pedig nem akrtok együttműködni? Nem hiszem, hogy ezzel ne lennétek tisztában, szóval csak az a lehetőség marad, hogy minket néztek hülyének, ezzel pedig a Fideszt segítitek.

De szólj nyugodtan, ha tudsz más okot, őszintén érdekel - így 9 nappal a választás előtt - hogy mégis milyen csodában kellene bíznunk?