Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Celine

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amerikai (Rém?)Álom All in one! 2009.06.20 22:45:00
Sziasztok! Fuha, nem is tudom hol kezdjem. Nagyon gyenge a net ezert nem nagyon volt alkalmam irni, meg mindig van mas dolgunk.Utazas!Budapestrol Zurichbe egy kis gagyi geppel repultunk, nyilvan az utolso sorban volt jegy, tehat marha hangos volt a turbina miatt. Utana mar egy nagyobb geppel…..
"A bjutifúl testéhez képest elenyésző méretű a férfiassága" - írja a lány. Remek történet hétfő reggelre. Kedves Szakítósblogos emberek! Valamikor néhány éve, munkámból kifolyólag viszonylag gyakran utaztam egy vidéki városba, ahol hamarosan kiszúrtam A…..
Délutáni szabály: Ne mosass a csajoddal, mert lebuksz. Alszabály: Ha már mosatsz, akkor ne csodálkozz, ha kihipózzák a gatyád. Innen loptuk Kedves Bolggerek és akik olvassátok! Régóta rendszeres olvasója vagyok a blognak, mivel nagyon szórakoztató. Gondoltam, megosztom Veletek én…..
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
Celine 2008.12.16 13:47:07
Kanazawa 2008.12.16. 13:23:25
"sajnos az én tapasztalotom az, hogy az őszinte érzéseimet nagyívben leszarják a csajok. (mostmár exek)"

Nekem meg pont azt mondják, hogy túl sokat kattogok. Túl sokat foglalkozom mások problémáival, érzéseivel. Sajátjaimról nem is beszélve. Ahelyett, hogyőszintén szólva
lesz@rnám :D
Nah de most mégis... amikor már fél órája kis monológot tartok a kapcsolatunkról, és hogy mennyire szeretem és problémák vannak, meg kellene beszélnünk, fel is vázolom a problémát (ezt eddig csak hallgatja, közbe se vág, semmi mentegetőzés) és végre már veszek egy nagy levegőt,mert lassan kifoggyok a szakavból, erre ő: Sajnálom. Ez van. wááá :o WTF?!?! :s Kérdem: és akkor te most min gondolkodsz? ő: azon hogy az a lámpa velünk szemben miért úgy világít ahogy. PAFF! Szakítás után:Közömbösség és pár hétre rá új kapcsolat... De ő így szeret meg úgy... nah persze az elején még minden szép... Naív vagyok :) Döngöljetek a földbe :) Kövezzetek meg :)

Rossz helyen keresgéltem eddig... biztosan... Amúgymeg mindkét "fajnak" meg van a maga pórnépe... nem tudok erre mit mondani. Csak hogy így kerek a világ :D
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
Új szabály: soha, DE SOHA ne engedd, hogy szexképeket készítsenek rólad. Kedves Szakítósok!   Lévén, hogy vad lánykorom baklövései a mai napig ellaposodni látszó baráti iszogatások kedvcsináló anekdotáiként szolgálnak, gondoltam, megosztok veletek néhány sztorit.…..
Mai szabály: soha ne ismerkedj autóból kiesve. Ne haragudjatok, de borzalmas történetet akarok megírni nektek. Egyedül élő 27 éves lány vagyok. Talán ott kezdeném, hogy nagyon régóta nem volt rendes, igazi kapcsolatom. Az utolsó másfél évben egy harmincas sráccal volt…..
A liliomtipró szakítgatja a virágokat, miközben mindenki hülye körülötte, pedig remegve várja a McDonald's játszóbuszánál, hogy újabb lány legyen 15 éves. Várom a címkejavaslatokat!Üdvözlök mindenkit, úgy döntöttem, a múlt heti dolgok miatt megérnek ezek a csudaleányzók…..