Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kismamarelax

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hőségriadó idején szeretünk (vagy legalábbis szeretnénk) vízparton pihenni - legyen az mesterséges vagy természetes víz. Most a világ legszebb és legizgalmasabb természetes strandjait gyűjtöttem össze - talán monitoron keresztül is hűsítő..... A Sautadet-vízesés Franciaország déli részén, Avignon…..
kismamarelax 2018.04.10 11:32:07
A napokban meséltük el a barátnőmnek mi történt a kórházban. Hogy lettünk hárman egy család. A család születése szentség. Együttlét, az együtt élménye. Vitatkozik ezzel velem valaki? Egy ember születése szentség, a babával pedig anya és apa is megszületik. A családtagok között van a legerősebb…..
Amikor az ember szülővé válik, akkor megéli a teremtés legtermészetesebb örömét és csodáját is egyben. És ez az állapot innentől tart, ameddig a szülő szülő, és a folyamat hatalmas felelősséggel jár, akár akarjuk, akár nem. De bármennyire is csodás az az állapot, hogy szülők vagyunk, nem minden…..
Az omega-3 zsírsavak esszenciális zsírsavak, vagyis az étrendünkbe illesztve kell azokat fogyasztani. Jótékony hatásairól már számos bejegyzésben írtunk, ám a várandósság alatti omega-3 fogyasztásról már annál kevesebbet. Miért olyan fontosak az omega-3 zsírsavak? Az omega-3 zsírsavak két…..
A várandóság a szembetűnő testi változások mellett komoly lelki változásokat is okoz. Szervezeted ezzel készít fel Téged az anyaságra. Ez az érzékeny lelki állapot jó lehetőséget nyújt ahhoz, hogy egy életre elsajátítsd a lelki egészség megőrzésének titkát és megerősítsd önbizalmadat. Ezt a módszert…..
  A  várandósság idején bennünk zajló hatalmas átalakulás az öröm mellett nehezen feldolgozható érzéseket is magával hoz. A gyakran egymásnak ellentmondó érzelmek természetes velejárói a terhességnek. Mivel Te és csöppséged jóban-rosszban együtt vagytok, a baba minden pillanatban átéli az aktuális…..