Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormagyar

4 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pleased to meet you 2009.06.16 23:40:00
Nice to meet you,  Anywhere you travell across Europe or worldwide it's good to have a whole flat - for that few days - where you can stay loosly, comfortably and cheaply.A real base, a friendly flat in the central of the local life from where easy to swarm out wherever interesting point of the…..
A privatizáció témájával elérkeztünk pazarlási felmérésünk legátláthatatlanabb, legingoványosabb és kiemelkedően legnagyobb tételéhez.Természetesen az állami vagyon lebontása, a magánosítás önmagában nem elítélendő, mivel alapvető feltétele a piaci viszonyok…..
Legfőbb mondanivalója az alább vázoltaknak, hogy azt a pénzt, amit a választók  behülyítésére, egymásnak ugrasztására költöttek el a pártok, azt a választók (az adófizetők) pénzéből költötték minderre.Szóval, kedves olvasó, a te adóforintjaidat a te politikai…..
PL Bemelegítés a pazarlásba 2009.04.22 01:27:00
Bemelegítésnek felajánlunk pár közismert és brutális pénzkidobást egy kezdetleges listaként. Várjuk kiegészítéseiket, javításaikat, további ajánlataikat, és teljesen új dimenzióikat. PAZARLÁSI LISTA 1.01. Privatizáció: A magánosítás 18 éves összbevétele 3000 milliárd…..
A magyarországi meleg-kérdés margójára "Pöttyös a ruhád, buzi-e vagy?"Homoszexualitás volt, van és lesz, míg világ a világ, vagy az evolúció másképp nem rendezi. Ez a világ, a természet, az Isten rendje.Ma a morál, a vallás, az ideológia, a művészet, a…..
Sok jogos kérdés merült fel a blog.hu új címlapjáról, tömören leírnám mit akartunk vele, és hogy hol tart az átalakítás, és hogy mi az, ami pillanatnyilag még nem működik. Egy mondatban: a célunk annyi volt a változtatással, hogy szebb, a korábbinál több és sokkal több…..
kormagyar 2008.07.05 02:02:59
 "Vajh mikor éljük meg, hogy Toroczkai és Budaházy kéz a kézben, angyali békességben, együtt vonul a Meleg Büszkeség, akarom mondani, Méltóság résztvevőivel?"Kövér László kérdése Lévai Katalinhoz, a meleg demonstráció előestéjén  Negatív dialektika…..
Motto:"Ha az önállótlanság külhonban önállósággá fordul, hazatérve az önállóság az önállótlanság falaiba ütközik." (16. századi szász céhmesteri életbölcsesség)Külhonban hosszabban tartózkodó honfitársaink megismerve más, eltérő normákat, hazatérve…..
körmagyar Magyarnak lenni 2008.06.03 22:29:00
Mit jelent magyarnak lenni Magyarországon a 21. század első évtizedében?  A kérdésre adott válasz akkor kezd nehézzé válni, amikor már felsoroltuk az összes történelmi előképet és meghatározottságot, felsoroltuk a kulturális adottságokat (artefaktumokat) és végső…..