Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spiderke

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1 és fél évig voltam munkanélküli. Diplomás vagyok, 1 felnőtt gyerek anyja. Van férjem is. 23 év munkaviszony, ebből 3 év gyes a többit ledolgoztam. Képzettségnek megfelelő és nem megfelelő munkakörökben. Naponta több helyre elküldtem önéletrajzomat, nem válogatva a…..
Spiderke 2010.03.21 14:31:29
@Strici:
huha, hol írtam hogy nem vesznek fel ha nem tucc nyelvet? :) olyanra emléxem, hogyha feltétel mert 15félenyelvű kollegádvan akkor nembiztos téged vesznek fel. :)
bár sajnálom az ismerősöd, spec én jófej külföldiekkel ismerkedtem meg a munkáim során. na MIATTUK érdemes volt évekig nyelvet tanulnom. ;)de nyílván ez csak azért van mert egy baromnagy mázlista vagyok. :D
Spiderke 2010.03.21 15:20:03
@Strici: "Tegyük föl, hogy műbútor asztalosi állást hirdetnek, DE csak azokat veszik föl, akiknek állatorvosi diplomájuk is van. Én következetesen erről beszélek"

akkor most kérdezném meg a poszt íróját, hogy valóban nem kellett volna használnia a nyelveket a munkahelyén és ezt miből gondolja, vagy tényleg nélkülözhetetlen lett volna egy tegyükfel angol nyelvtudás ahhoz, hogy a partnercégekkel tartani tudja a kapcsolatot pl és ezért nem kapta meg az állást. ;)
Kedves Despota és tisztelt HR asszisztensek, ügyintézők!   Bölcsész diplomám van (nem nyelvszak), a magát legjobbnak tartó magyar egyetemről (ELTE), közel 10 éves tapasztalatom a saját szakmámban. Dolgoztam már a versenyszférában itthon és külföldön is, de tapasztalataim…..
Spiderke 2010.01.18 08:43:57
@a_tom:
nem arról beszélek, hogy atomfizika lenne, csupán arról, hogy:
az adott vezetőnek megéri-e, hogy az eladót betanítsa (hidd el, van, ahol ez 5-6 hónap is lehet, attól függ melyik cég). betanítás alatt értsd áruforgatás szabályai, áruprezentálás szabályai, kereskedelmi és fogyasztóvédelmi szabályozások nagyjábóli ismerete, eladástechnika, kasszarendszer ismerete.
vagy választhat egy olyan jelentkezőt, aki mindezt már tudja.
eladói állás és eladói állás között is van szakadéknyi különbség. ;) attól függ melyik cég. :)
bár ha választhatok kit vegyek fel, egy vérbeli eladót, vagy egy tök kezdőt, 95% eséllyel az előbbit választom. az 5% akkor lép életbe, ha olyan megnyerő az életrajza a delikvensnek, személyesen pedig elvarázsol a személyisége. ;)
Nem sokkal ezelőtt tették közzé a 60. Emmy-díj nevezttjeinek listáját, lehet anyázni vagy örömködni vérmérsékletnek megfelelően. Az összesített lista itt olvasható, mi csak a legfontosabb kategóriákból szemezgetünk. A legtöbb nevezést (23) a John Adams kapta, de a 30 Rock is…..
"Nem bírtam megállni, hogy le ne fényképezzem Dugót, az iciripiciri egy hónapos madárpókot és el ne küldjem nektek! És igen, az egy 1 forintos mellette. Ő egyébként egy Grammostola rosea red color form madárpókocska, és ha kb 5 év múlva megnő, így fog kinézni" -…..