Regisztráció Blogot indítok
Adatok
guess

52 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
képzeljétek, anyuci volt macskakiállításon! sajnos én nem mehettem, de azért elmesélt mindent! igen, mert meglátogatott! nagyon, de nagyon szuper volt! kaptam egy új pórázt!      mindenkinek megy az…..
Damon első debütálása 2009. szeptember 12-13-án lesz, a Lurdy házban!!!!Mindenkit szeretettel várunk!Részletek: IAMS Nemzetközi Macskakiállítás lesz 2009. szeptember     12 - 13. - án Budapesten, a Lurdy házban. Itt naponta több mint 250 különleges macska várja…..
Alig érek rá ebben az új iskolaévben. Na nem a nagy tanulástól, ugyan mit is tanulhatna már egy kiscica az én koromban! Hanem a sok számítógéptaposástól, hízelkézéstől, Mandula után ugrálástól, meg ilyenektől. Sajnos, már nincs olyan jó meleg, mint régebben, és gyakran…..
Várunk mindenkit sok-sok szeretettel! Zara, Zara tesója: Gizmi, és Zara fogadott tesója Damon is ott lesz! IAMS Nemzetközi Macskakiállítás lesz 2009. szeptember     12 - 13. - án Budapesten, a Lurdy házban. Itt naponta több mint 250 különleges macska várja a…..
amcsika the only one képek 2009.08.28 10:38:00
ééééééssssssss íme!!!!           mandula már nagyon várt rám           az előző nyaralás vége! lehet, hogy a nagyi egy kicsit elhízlalt?? =*_*=                     a kocsiban nagyon…..
Damon nő-nő egyre csak nő, és ezzel egyidőben egyre bújósabb is :) Viszont a rosszasága mintha alábbhagyna, most már lámpaoltás után tényleg lehet aludni is…..
                                                IAMS Nemzetközi…..
Damon már elmúlt 4 hónapos, és a mai mérlegelés eredménye 1,354 kg! Hihetetlen milyen gyorsan nő a kismanó, bár az is igaz, hogy nincsenek evési problémái :) sőt! a nővérkéje hamiját is befalná, ha tehetné! :)        És természetesen…..
ami Párizsban készült! :)            ..
Még mindig itt vendégeskedünk Zara tesójánál, Gizminél, de szerencsére a barátkozási folyamat itt is zajlik!Na és persze megy a napozás ezerrel, mert fázós kicsike :)         a…..
 a hétvégén egy igazi szfinx cica wellness volt nálunk. anyuci megfürdetett, kaptam balzsamot is. kitisztította a fülemet, a szememet, levágta a körmeimet, sőt még parfümöt is kaptam! és képzeljétek, nagyon szeretem ám a parfümöt! oda szoktam dörgölőzni az oldalához, és…..
                    ..
amcsika the only one a fenevad 2009.04.17 20:38:10
képzeljétek! ma is voltam sétálni! nem is az a lényeg, hogy kétszer leestem a fáról, hanem az, hogy hírtelen vége szakadt! és tudjátok,miért?? egy róka miatt! hírtelen feltűnt a kertünkben, és farkasszemetnéztünk. vagyis anyuci felkapott, és az öléből néztem a rókára.…..
amcsika the only one esti séta 2009.04.14 10:22:00
tegnap este megint voltunk sétálni. de most nem a szokásos irányba indultunk, hanem az ellenkezőbe. anyuciék azt modták, hogy arra is fel kell fedezni a dolgokat, hiszen az nem jó, hogy már itt lakunk lassan egy éve (augusztusban) és arra még nem is sétáltunk!na jó, gondoltam, de…..
amcsika the only one tavaszi séta 2009.03.27 21:59:00
olyan jó idő volt nálunk! sütött a nap, friss és új illatok szálltak mindenfelől! sőt, még a madarak is máshogy csiripeltek... egészen felkeltették az érdeklődésemet!!!! lehet, hogy tavasz lesz nemsokára??     amit lehetett, azt megszimatoltam...      …..
Mostanában nagyon nekiindultam a világnak. Felugrottam a magas hűtőszekrény tetejére és levertem egy korsót. Össze is tört. Mandulával közösen a nagy játékban levertünk az asztal széléről egy tányért. Az is összetört. Sőt, az erkélyről is ki akartam ugrani, csak azt nem…..
Ma elkísértem a nagyimat a patikába gyógyszerért a tatámnak. (Már itthon van, hála istennek, minden rendben.) Csak az a baj, hogy cicákat nem engednek be, ezért nekem kint kellett maradni az autóban. Aztán macskakaját is vettünk és mert olyan jó kiscica vagyok, kaptam jutalomfalatot…..
Ma mindenki délelőtt ment dolgozni, ilyen eddig sose volt, és végre ketten maradtunk Mandulával. Ugyan reggel megígértük, hogy jók leszünk, nem fojtjuk meg egymást, csak kicsit, és nem verjük szét a házat. Az első hazatérőt a következő kép fogadta: mindkét szárító a földön…..
jajj, anyuci már nagyon pakol! én meg csak rohangászok, mint egy mérgezett egér, de nem sok eredménnyel! sirdogáltam is! anyuci el fog utazni holnap!úgy gondoltam segítek neki! bepakoltam az oroszlánt és a gyöngysoromat, mert játszani ugye kell valamivel! és a legfontosabbat is:…..
Nagy tévhit, hogy a cicák tejérzékenyek, csupán arra kell vigyázni, h magas zsírtartalma legyen a tejnek. Erre a célra tökéletes a Maresi, hiszen ez 7,5 %-os alpesi tej.  ..
2009. Február 7-8. Lurdy ház. Mindenkit szeretettel várunk!..