Regisztráció Blogot indítok
Adatok
2-4-dezoxy-propro-uranium

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Falon túl Ott folytatjuk, ahol abbahagytuk, Havas kilép az alagútból, amit el kellene torlaszolni végre ugye, és megy a biztos halálba, mert ha pl. én vagyok Mance Rayder, a hátából font szíjjal akasztom fel a tökeinél fogva egy fára. De a sorozatban Rayder egy értelmes ember, nem…..
2-4-dezoxy-propro-uranium 2014.06.17 14:59:38
@Pisti, az aragorn: csak a vájtvókereknek ellen kellenek obszidián csúzlik, ezek megmurdelnek bármitől....
A külföldi munkavállalás két szempontból lehet jó: több lehetőség pénzre és könnyű szexre. Következő történetünk mesélője saját bőrén tapasztalta meg, amit egyikünk sem szeretne – pasija angliai kiküldetése során szexmaratont tartott. Amikor ez kiderült, azonnal…..
Mi kell a nőnek? - teszi fel szerzőnk a kérdést, miközben barátnője két pasi közt őrlődik: az egyik ő, a másik az ex-pasija. A csaj valamiért úgy véli, hogy választás helyett a megoldás egy harmadik pasi. Mekkora dicsőség egy nőnek, ha egyszerre két pasit is föl tud…..
2-4-dezoxy-propro-uranium 2009.12.28 11:41:05
@Traktorka: Teljesen osztom a véleményed. Nem sok telitalálat születik elsőre...:P

Egyébként ha lenne rá egy statisztika hogy mennyien szerepeltek már ilyen blogokban és ezt összevettjük azzal a számmal, hogy hányan élnek Magyarországon (bele lehetne rakni még néhány változót pl mely korosztály érintett a témában), akkor elég érdekes százalékot kapnánk arra, hogy az emberek hány százaléka szemét pasi/ vagy szemét ribi.
 A párom/nem párom három éve csalja velem a feleségét. Gyereket akarok tőle - hülyék az emberek teljesen?Sziasztok! Na hát az én sztorim nem egészen a szakításos kategóriába tartozik, mivel még most is "gyűrjük" egymást.Van nekem egy pasim. Illetve nincs nekem egy…..
Subba Új Danubiusos kesergő 2009.11.03 12:30:00
Szegény Garami Gabira nehéz napok várhatnak, de ő felkészül! A rádió megszűnését kimondó határozat közzététele után pár nappal már meg is hirdette a dobfelszerelését, és ami külön elegáns, danubiusos mélcimmel! (Itt a 6. hirdetés, később -értelemszerűen- lejjebb fog…..
2-4-dezoxy-propro-uranium 2009.11.03 16:01:40
Na vajon ki gurul a városban azzal az iszonyat lazítós fekete matt Porsche-val? Cuki művészneve van, és volt egy igazán menő együttese...
2-4-dezoxy-propro-uranium 2009.11.03 15:59:10
Még soha nem volt ilyen rossz főműsoridős nézettsége a Tv2-nek, mint szombat este. Még akkor sem, amikor megbukott a Big Brother 2. Sőt akkor sem, amikor megbukott az XXL, vagy a Sztárral szemben. Még akkor sem, amikor elhasalt a Buzera. És még akkor sem, amikor le kellett venni a…..
2-4-dezoxy-propro-uranium 2009.11.02 18:03:17
@David.HDcopy: mer egy gyökér vagy.... amíg az interneten te döntöd el mit nézel vagy mit OLVASOL, addig a tv-ben csak az agyadat ölik a sok biztosan magas intelligenciát igénylő műsorral...
Gondolom, nem én vagyok az egyetlen, akit gyerekkora óta izgat a páternoszter. Ezért a múltkor, amikor az Andrássy úti MÁV-hedkóterben jártam, elhatároztam, hogy a figyelmeztetőtábla ellenére sem fogok kiszállni a legfelső emelet után, hanem továbbmegyek. Mérnök szülőktől…..
Úgysem jutottunk ki a EB-re, hát hol élje ki magát egy magyar férfi mikor mindenki körülöttünk foci mámorban úszik? Rúgdossák csak azt a gombócot boldogan, és legyen a tét mondjuk a négyes metró átadásának időpontja. ..
Subba Szépségverseny, foltvarrás 2008.06.12 09:27:00
Imádjuk az amatőr szépségversenyeket, azok közül is leginkább az interneteseket. Csak úgy gyűlik rá az a rengeteg gyönyörű hölgy. Különösen örültünk mikor kiderült, hogy a Leila Titka által szervezett versenyben nem volt korhatár! Legalább látjuk, hogy sikerül…..
Subba Gyors Hír 2008.05.30 09:53:00
A Subba kedvenc Szörnye, Maria Geronazzo weblapja került a kezeink közé. Minden rajongójának érdemes átfutni az oldalán, és beleolvasni a pornós kalandokba is. Fotó: Velvet..
2-4-dezoxy-propro-uranium 2008.06.03 21:26:00