Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wayout

56 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KREA Kortárs Művészeti Iskola STYLISTOLOGY című fotókiállításán a másod- és harmadéves stylist szakos hallgatók 2009/2010-es tanév folyamán készült munkái lesznek bemutatva a Fotóhónap keretében.   A KREA iskola divatstylistnak készülő diákjai a tavalyi év…..
Juharszirup illata száll a levegőben… Amit nem csak Liz érez New Yorkban, hanem még Tracy is New Jerseyben. Ez abból derül ki, hogy Liz jó showrunnerhez méltóan felhívta Trayt, hogy gyakorolja-e egy a táncát a pénteki showhoz. Ekkor Jack is beszáll a telefonbeszélgetésbe és…..
Drága U-turn meghalt, így összegyűltek a gyászoló szerettek, hogy elbúcsúztassák. Egy jacuzziban. Mert a hajó nem fért volna be. Bár Nancy és Heylia megkönnyebbült, a nagyija azért tényleg megsiratja a megboldogult Louist, alias U-turnt. Mondjuk valószínűleg vele volt rendes…..
hogyvolt 30 rock 2x05 – Greenzo 2009.02.17 12:00:00
„We are going green Lemon!” Hogy az NBC megmutassa, hogy nem kőszívű, gonosz pszichopata multi, mint a többi nagy cég, zöld napot tartott a környezetvédelem jegyében. Persze a 30 rock íróit sem akármilyen fából faragták, szóval ebben az epizódban nem azt láthatjuk,…..
hogyvolt Weeds 3x06 – Grasshopper 2009.02.16 11:00:00
Andy annak örömére, hogy kikerült a hadsereg karmai közül, egy szál fecskében süt tükörtojást, mintha az alsóneműben való főzés az életigenlés legtisztább kifejezése lenne. Nancyt ez eléggé zavarja, de mégsem foglalkozik azzal túl sokat, hogy milyen közel vannak Andy…..
Liz díjat kap! Nem akármilyen díj ez, hanem a GE éves kitüntetése a Legjobb Követőnek. A mi szabadszellemű Lizünk sikeresen adaptálta magát a nagyvállalati struktúrába és behódolt a termék elhelyezés bálványának. Liz ez ellen tiltakozna, de amikor kiderül, hogy az elismerés…..
hogyvolt Weeds 3x05 - Bill Sussman 2009.02.02 12:00:00
A múltkori részben tragikus hirtelenséggel ért véget Andy katonai karrierje, a harci haverját elcsapta egy kóbor rakéta, ő pedig angolosan távozott a helyszínről. Első útja Doughoz vezetett, aki némi kínai kajával és nadrággal segítette ki a menekülő Andyt, viszont amikor egy…..
Esteledik a városban, ami sosem alszik, Jack pedig egy pohár bourbonnel a kezében nézi a fényeket az ötvenkettediken lévő irodájából. Jonathan romantikázni próbál, de ekkor befut Liz és mindent elront. Kiderül, hogy Jonathan idegességének oka nem más, mint hogy Jack versenyben van…..
Nos, ott tartottunk, hogy este marihuána zacskózás közepette becsöngetett Peter refluxos társa, és arról kezdett kérdezősködni, hogy merre lehet Peter, mert már napok óta nem adott magáról életjelet. Mivel azt nem vallhatja be Nancy, hogy a férje járulékos veszteség volt egy…..
Egy nagy 55 dolláros szaftos steakkel indítunk, amit sajna Jack nem ehet meg a szívinfarktusa miatt, ezért felajánlja Liznek, hogy egye meg ott egy ültő helyében a szeme előtt. Liz mint jó irodai feleség nem találja ezt egy cseppet sem perverznek, egyébként, ha kajáról van szó,…..
Ott tartottunk, hogy Nancy nagy nehezen átvészelte élet legnehezebb napját, amikor többször szorítottak fegyvert a fejéhez, mint ahányszor kávét szürcsölt. Estére ugyan mély katatóniába zuhant, de 22 óra alvás után végül feltámad poraiból, most pedig mexikói kajával és…..
Nos, ott tartottunk, hogy Nancy nem hogy nyakig, ha nem több méter mélyen áll a szarban: a fű amivel ki kéne fizetni U-turnt szétázott a medencéjében Celiának köszönhetően, és bár ezzel most nem nagyon foglalkozik, de a gyerekei is szanaszét vannak. Nancy szép csendben próbálja…..
Liz frissen, fitten és vidáman érkezik vissza a nyári szünetből. Hamar találkozik Jackkel, aki olyan magabiztos és jól ondolált, mintha nem is kapott volna szívinfarktust néhány hónappal ezelőtt. Jack azonnal megkéri Lizt, hogy senkinek se szóljon egy szót se a problémájáról,…..
Valljuk be elég rosszul áll Liz szénája: Floyd Clevelandbe költözött, Jack tudja, hogy ő is tudja, hogy elaludt a múltkor Phoeben és ráadásul néhány nappal a szezonzáró adás előtt Tracyt elnyelte a föld. Így persze nem csoda, hogy sírógörcsöt kap a kivizsgáláson, amikor a…..
Egy kedves, átlagos amerikai családot látunk, amit éppen az anyuka gyermekkori otthona felé igyekszik. A gyerekek unatkoznak a hátsó ülés, nem érdekli őket anyjuk szülőotthona, inkább a plázába mennének. Meg is érkeznek egy kis lelakott kertvárosi házhoz és mivel a kislánynak…..
Jó kis tarantinós évadzárónak nézünk elébe, lesz itt minden, ami szem szájnak ingere: mexican standoff, MLP kivillanó dekoltázsa, átverés dögivel és egy nagy kövér cliffhanger a végére. Kezdjük az elején, Shane nagyban gyakorol ballagási beszédére. Nancy pedig a reggeli…..
hogyvolt 30 rock 1x20 – Cleveland 2008.10.27 11:30:00
Floyd és Liz közösen lakást néznek. Nem, nem gyorsultak fel annyira az események, hogy  komoly lépésekre szánják el magukat, csak Floydot valószínűleg elő fogják léptetni egy nagyon zsíros pozícióba, amivel annyit fog keresni, mintha megölte volna ez első feleségét, így…..
Kat még mindig Botwinéknál csövezik, aminek Nancy még mindig nem örül. Az eléggé kicsapja a biztosítékot, amikor Kat jógázás közben közli, hogy mindkettejüknek most jött látogatóban Ruby néni, Andy nem túl meggyőzően megígéri, hogy eltünteti Katet. Felpörögnek az…..
A mi Lizünk szerelmes és kicsattan a boldogságtól. Munkába menet úgy vigyorog, mint a tejbe tök, a kollegáknak azonnal fel is tűnik ez az újfajta arcizom használat. Frank meg is kérdezi, mi van má csak nem boldog? Lizt ellepte a szerelem rózsaszín köde, úgy tűnik Floyddal végre…..
hogyvolt Weeds 2x09 – Bash 2008.10.07 15:00:00
Peterrel és az önkéntelenül böfögő partnerével indítunk, akik éppen Heylia háza előtt posztolnak. Peternek hamar elege lesz büfiből, így inkább megy lefülelni kedvenc tanítómesternőnket. Heylia viszont nem most jött falvédőről, így a DEA-s csapatot nagy meglepetés éri,…..
Vajon mi lehet egy mérföld mély és egy láb széles? Naná, hogy a gödör (sírgödör..), amit Nancy ásott magának és most nem igazán tudja, hogy másszon ki belőle. Kezdetnek Heyliával van találkozója, akit ugyan figyelmeztetett a razziáról, de elvette a megélhetését, és aki…..
hogyvolt 30 rock 1x18 – Fireworks 2008.10.13 11:30:00
Kissé álmosan, de tettre készen Liz munka előtt épp belövi aznapi hot dog adagját, amikor összetalálkozik a frissen szingli Floyddal. Nem szövődhet köztük huncut munka előtti flört, mivel Floyd gyorsan besiet a legközelebbi templomba, kedd reggel. Liz nagyon reméli, hogy nem nyúlt…..
Mint miden nagyvállalatnak, az NBC-nek is van edzőterme, ahol az alkalmazottak eléghetik a felesleg zsírt a hátsójukról. Liz és Jenna is beveti magát az egészséges testmozgásba, kis megkötésekkel, mert Liz nem hajlandó olyan órára menni, aminek a nevében benne van a strip, salsa…..
hogyvolt Weeds 2x08 – MILF Money 2008.09.30 11:00:00
És végre-valahára Nancy és csapatának boszorkánykonyhájában learatják a hosszú hetek kemény munkájának gyümölcsét, az első termést. Ebben a szent pillanatban viszik teríteni a cuccot, és mivel modern korban már a drogoknak is szüksége van brandigre meg termék elhelyezésre,…..
Buli van az NBC-ben, a dolgos munkahét után kiereszti a gőzt a TGS stábja. Ahogy minden, az after party is véget ér, sebaj erre találták ki az after-after partyt. A csapat tökösebbjei (vagy legfurábbjai) Frank és Tracy valamint Liz a nyakukba veszik a New York-i éjszakát. After-after…..