Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kayaíbrahimjosíptot

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mellár Tamás az LMP számára évek óta elfogadott (és szimpatikus) közéleti szereplő volt. Elfogadta többször is az LMP meghívását, például itt: (fotó innen) Többször én is érdeklődéssel hallgattam. Viszont meggyőződésem szerint az utóbbi hónapokat figyelve nagyon jól dönt az LMP, amikor indulása…..
kayaíbrahimjosíptot 2018.03.28 02:07:46
@jt: Nincs időd? Megértem, kemény meló lehet győzelemre segíteni Kocsis Mátét, ráadásul úgy, hogy közben a választók többsége kormányváltást szeretne. De tudjuk, hogy te mindent meg fogsz tenni, hogy biztos a Fidesz vigye a körzetedet.

Azt állítod, hogy Hódmezővársárhely (ennyire nehéz leírni egy magyar város nevét?) miatt keletkezett a társadalmi igény az összefogásra, holott ezt konkrétan a saját blogod is cáfolja. Minden egyes posztod alatt elsöprő többségben voltak az összefogást szorgalmazó és biztos bukáshoz vezető különutas politikátokat elítélő vélemények már rég. Az LMP facebook oldalán ugyanez a helyzet és minden más helyen is ahol kommunikáltok. Ja bocs: a blogodon a Fideszesek legalább veled értenek egyet. Nagy dicsőség!

Szóval egyértelműen hazudsz, az igény jóval Hódmezővásárhely előtt is megvolt, Márki-Zay győzelme pusztán az "összefogás úgyse működhet" kezdetű bullshit maszlagot verte ki látványosan a kezetekből. Ki kellett találni valami új hazugságot és megszületett az "mi már összefognánk, de a DK nem akar összefogni a Jobbikkal, szóval miattuk nem megy" nevű csodafegyver. Nekem nem úgy tűnik, hogy túl sokan bevennék, de hát ti tudjátok.

Az mindenestre örvendetes, hogy így nyilvánosan bevallod, mennyire szarba veszitek a választókat. Te is elismered, hogy a társadalom összefogást akart, ti mégis leszarjátok ezt, sőt a képünkbe hazudtok. Ja, hogy ti nem a magyar választókat képviselitek, hanem a Fideszt? Persze, így már érthető, csak kicsit ciki, hogy tulajdonképpen te magad ismered be, hogy Szél Bernadett végighazudta az elmúlt hónapot. Úgy emlegettek kormányváltást, hogy közben eszetek ágában sincs kormányt váltani, boldogan eléldegéltek ti a Fidesz alatt továbbra is. Végülis fizetés jön közpénzből, bársonyszék jó puha, az ország meg le van szarva.

Azt írod, Ferinek el kéne takarodnia a politikából. Szerintem is, leginkább veled együtt, de azt, hogy kinek van helye a politikában és kinek nincs, azt még a válaszótok döntik el. Az a helyzet, hogy az összes közvélemény kutatás szerint, az LMP-nek kisebb a támogatottsága mint a DK-nak, a te saját körzetben pedig a DK-s Ara-Kovács Attilát konkrétan több mint kétszer annyian támogatják mint téged. Persze nyilván nem fogsz visszalépni a javára, mert úgy hogy nyerne Kocsis Máté?

Eselteg, ha nem néznétek hülyének és nem vernétek át lépten nyomon a szavazóitokat, ha nem szarnátok le magasról, hogy mit akar a magyar társadalom, ha véleményekre nem pökhendi, beképzelt bullshit propagandával válaszolnátok (bár ez még jól fog jönni amikor a KDNP mellé betagozódtok a Fideszbe), akkor talán többre is jutottatok volna 2009 óta, mint az ország legnagyobbat bukó egykori miniszterelnökének pártja.

Értem, hogy a Fideszes narratívát követve úgy csinálsz, mintha Gyurcsány lenne Orbán egyetlen vagy legalább esélyes kihívója, miközben te is tudod, hogy nem az, szóval újra hazudsz. Nem gond, megszoktuk.

Elhiszem amúgy, hogy neked mindegy lenne, hogy Orbán vagy Gyurcsány vagy bárki, te jól elvagy a hugymeleg NER-ben a mi adónkból, de van azért itt pár "apróság":

Korrupció:
2009-ben Magyarország a 47. helyen állt a Tranparency korrupciós listáján. Az EU-ban akkor még mögöttünk volt Lengyelország, Csehország, Litvánia, Lettország, Szlovákia, Olaszország, Horvátország, Bulgária, Görögország, Románia

2017-re Magyarország a 66. helyre zuhant vissza, már csak Bulgária korruptabb nálunk az egész EU-ban és ők is javuló tendenciát mutatnak.

Neked ez mindegy, tudom.

Demokrácia:
Az EP alkotmányügyi bizottsága szerint Magyarországon "veszélyeztetik egyebek mellett az alkotmányos rendszer működését, az igazságszolgáltatás és más intézmények függetlenségét, illetve a véleménynyilvánítás, a sajtó, a gyülekezés, az egyesülés és a tudományos élet szabadságát, az egyenlő bánásmódot, a szociális és a kisebbségi jogokat, valamint a migránsok, menedékkérők és menekültek emberi jogait."
Ugyanezt megfogalmazta már egy rakás nyugati kormány, leírták sajtótermékek a New York Timestól a Newsweek-ig. Nem gyanús, hogy Orbánt csak diktátorok támogatják?
Valahogy nem rémlik ilyen 2010 előttről. Mint ahogy olyan se, hogy népszavazási kezdeményezéseket verőemberekkel akadályoztak volna meg, de olyan se, hogy a Miniszterelnök március 15-én nyíltan megfenyegesse a civil szervezeteket és nagyjából mindenkit aki szembe mer szállni vele.

Neked persze ez is mindegy.

A magyar népnek mondjuk nem, de hát az kit érdekel, nem igaz?!

Te milyen szóval jellemeznél egy képviselőjelöltet, akinek mindegy, hogy a hazája mennyire demokratikus, akinek mindegy, hogy a hazája mennyire korrupt, aki leszarja, hogy mit akar a társadalom, aki a tevékenységével európa egyik legkorruptabb, legszélsőségesebb kormányát segít hatalmon tartani?

Én egyetlen jelzőt tudok erre, sajnálom, hogy nem tetszik.