Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tirland

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A horzsolóan punk graffitiművész, Banksy meghekkelte Paris Hilton új, és ezidáig egyetlen albumát. Az 500 db alternatív Paris Hilton CD-t Nagy-Britannia-szerte 48 üzletben cserélték át; erről kisfilm is készült. A szétcincált borítón pucér mellekkel tuningolt, hamis ikonnak…..
tirland 2006.09.09 21:25:14
Egy jellemző történet arról, hogy a gyakran külföldi egyetemen végzett, magángazdaságból érkezett, laptopos-áramvonalas korszerű kormánypártiak mit is gondolnak a sajtóról. „Un-fucking-believable” – mondta volna a túlművelt cseremisz, ha egy fiatal, dinamikus,…..
Végre valaki nem fél lopni a Queentől, itt van például ez a Feeling nevű zenekar (micsoda szörnyű név, így magunk közt szólva), akiknek sikerült beilleszteniük egy Bohemian Rhapsody ihlette refrént egy számukba (Never Be Lonely), de refrénben egyébként is erősek, talán bátran…..
Tudjuk, hogy ez már ment egy kört az ún. blogoszférában, ráadásul ez minden idők legnézettebb videója a YouTube-on, de sebaj, kitesszük mi is, mert vicces, adtunk is rá egy tiszteletbeli ötöst. Judson Laipply amerikai komikus hat percben összefoglalja a tánc és főleg a…..
Az ilyen sajtóközlemények miatt jó újságírónak lenni, különösebb komment nélkül közöljük is a Főpolgármesteri Hivatal levelét, melyben a négyes metró fúrópajzsának legfontosabb eleme emberfeletti sztárrá transzformálódik, akit személyesen fogad a…..
Csáp Géza Liebe Sünde 2006.06.07 16:01:00
Látta már közelről Ficsku Pált? A kimért Hazait? A szardónikus Gerlóczyt? Vagy a hamvas, pasifaló Tisza Katát? Itt a nagy alkalom, hogy együtt röföghessen a kortárs irodalom sztárjaival! Testközelből élvezheti a lágyan sugárzó intellektust, pláne hogy az Ulpius Ház Kiadó és…..
Képzeljük el, hogy összegyúrjuk Lovast, Bencsiket, Mikolát és Bayert, az eredményre teszünk egy szőke parókát és egy pár nem túl mutatós csöcsöt, majd szabadon engedjük, hogy írjon, beszéljen bele a vakvilágba. Az ötlet meglehetősen elrettentő, de higgyék el, van ilyen…..
Csáp Géza Zaj az egyetemen 2006.06.01 15:58:29
Don Delillo tipikusan az a szerző, aki évek óta billeg az összműveltségi tudatküszöb határán, de képtelen áttörni rajta, viszont nem is csúszik vissza a teljes ismeretlenségbe, hála azoknak a befutottabb szerzőknek - Bret Easton Ellis, Jonathan Lethem -, akik folyton hivatkoznak…..
A baranyai fenyvesben önjelölt mester várja az énekest és Kovács Ákost, később egy gyerekkórus fölött jelenik meg gigantikus képe. A zenekar egykori dobosa a nép tanítója lesz, az énekes pedig váltakozó szerencsével fog halat: Lovasi András és barátainak vidéki élete sokkal…..
tirland 2006.06.06 23:54:47
comment:com Megaszar 2006.06.06 13:53:00
"Létünk ingoványra épült, mely a sötét mélybe húz” – énekelte Máté Péter, de egy életveszélyes műsorral kevesebb fenyegeti a nézőket a csatornák közötti szörfölgetésben. Véget ért a Szenes-turné, minden idők legkegyetlenebb valóságshow-ja, hazamentek a…..
comment:com Csendes kedd 2006.06.06 16:48:00
Ha egyszer népi író lennék, aki pasztellszín novellákban idézi vissza a gyerekkorát, na akkor biztos megemlíteném azokat a téli kedd estéket, amikor otthon ültem, az éppen kötelező éneket preparáltam az Aeneisből a tévé pislákoló fényénél (Arma virumque cano, Troiae qui…..
comment:com Pártatlanság, oh 2006.05.29 09:23:00
Léderer Ákos, az RTL Klub sportriportere, akinek a nevét még egy nótában is megénelekték a szurkolók ("Ki a f....m az a Léderer" - a pontok helyére tessék az "a", "s", "z" és "o" betűket behelyettesíteni, menni fog) vasárnap a…..
comment:com Borul a bili? 2006.05.25 14:12:00
A múlt heti sorozathatározóban említettük a product placementet, mint a nézőket irritáló, történetszálba szőtt reklámot - és tessék, nem csupán a nézők, de a sorozatok alkotói és írói is kezdenek idegeskedni miattuk. Marc Cherry, a Született Feleségek (egyik)…..