Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kkriszta

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Amire nincs magyarázat 2010.07.05 05:00:00
Amikor nincs magyarázat, akkor a Zemberek költenek maguknak. Spekulálnak, konteókat gyártanak, és nagy élvezettel osztják meg azokat egymással. Ezért nem hibáztathatók, az emberi elme nem tűri a vákuumot, akkor érzi jól magát, ha érti a világot. A kormány eddig majdnem minden…..
Egyszerre köszöntötték Dél-Afrikából és a Szabadság térről a foci vb közönségét az MTV kommentátorai. Gundi, Viktor és Ricsi videóüzent, a Somosok pedig egy időzónában, de 9000 kilométerre tőlük találkoztak a nézőkkel és a portugál-spanyol meccsel. ..
w Caligula a lovát ugratja 2010.06.25 05:30:00
Az keveseket érdekel, hogy az Alkotmánybíróságba vagy az Állami Számvevőszék élére pártlelkű droidok kerülnek. Hogy mire jók ezek a szervek, eleve nem sokan értik, ezek csak távoli Audi-kulcsok. A köztársasági elnök, az már látványosabb szerep, annak ellenére, hogy arról…..
Pázmány "The King" Péter két olyan képviccet kasírozott egyetlen lapra, hogy egy átlagos rosszhumorú ember bármelyikből hónapokig élhetne. Ilyen erős dupla talán még sosem tűnt fel a blogunk lapjain. Mindkét tréfa földbe döngöli a nézőt, pontosabban a néző…..
kkriszta 2010.05.05 14:29:48
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
kkriszta 2010.04.23 11:34:52
@az igazi Sipi: sajnos Sipivel kell egyetértenem, nem tudom hogy hamis-e a szórólap, de a hangvétel nagyon is beleillik a képbe amit eddigi megnyilvánulásaik alapján kialakítottam magamban az LMP-ről....
(Legutóbbi a listavezető Klub rádiós interjúja volt)
Kifordított ország A Fogtündér 2010.04.22 08:00:00
Tarlósnak van egy dumája az már egyszer biztos. Új szállóigével gazdagodott a magyar politikai nyelv: "fénymarhaság". Nem tudom, hogy pontosan mit jelent, de kurva jól hangzik. Nem mellékesen teljesen igaza van. Dugódíj? Ingyen BKV? Horváth Csaba legújabb…..
Hogy ne csak jobbikos, vonás vicc legyen... Lacka Sunyi ördögbotos olvasó, ne gyere nekünk az antifasiszta maszlaggal, ismerjük az ilyet, előbb egy szolid vicc, aztán azt vesszük észre mindenkinek kötelező a batikolt ruha, a jézus-szandál meg az erjesztett tofu! Hát nem érzed, hogy…..