Regisztráció Blogot indítok
Adatok
danesz

67 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dani és Ádám Régebbi programok 2011.04.16 17:39:00
Pár hete volt a 10. szülinapom mindenféle tökjó dolgokat kaptam pl:karórát.Nemrég meg a suliban francia napot rendeztek(én is ott voltam mivel franciát tanulok)mi egy francia darabot atunk elő. ..
Dani és Ádám itt egy barátom 2011.04.16 15:05:00
Nem rég átjött egy barátom játszani lementünk az udvarra,fifáztunk sőt még a farmeramába is  beléptünk ami egy internetes online játék.Nagyon jól éreztem magam és még fagyizni is elmentünk.Fociztunk beszélgetünk jóléreztük magunkat.         ..
  Nagyon megörültem amikor meg tudtam hogy xbox-ot nyertünk csak hogy játék nem volt hozzá.Így hát elhatároztuk hogy veszünk egyet.Sokféle volt de én csak az olcsók közül választhattam így hát vettünk egy fifát.Anyának és apának is tetszet sőt még a testvéremnek…..
Eltüntünk, nyaraltunk, táboroztunk, majd gőzerővel készültünk az iskolakezdésre. Most csak képek következnek, beszámoló pedig amint anya időben hazaér egyszer…..
Dani és Ádám Névnap 2009.07.23 09:45:00
  KAPTAM PETANQUE-OT!!!!!!!!!!!!! J  Rögtön ki is próbáltuk persze. Estig játszottunk vele a kertben. Természetesen verhetetlen voltam. :-))Névnapozás után összecsomagoltuk a cuccomat és az összes névnapi ajándékomat és elindultunk (este…..
Így telnek a napjaink. Amióta hazajöttem apa van itthon velem. Minden nap strandolunk , mert ezt a meleget csak a vizben lehet kibirni. ( már úgy nézek ki mint egy négerbébi, világító szőke hajjal :-)) Délután  amikor már anya is végez a munkahelyén, bevetjük magunkat a…..
Dani és Ádám Megjöttem 2009.07.13 10:17:00
Szombaton fél 6-kor érkezett Almádiba a vonatunk. Anyáék már ott vártak a pályaudvaron, és agyon ölelgettük egymást. :-) Nagyon hiányoztak, de olyan jól éreztem magam, hogy jövőre is menni szeretnék. Az időnk nem volt a legjobb, de azért 2 napot strandolni is tudtunk, egyébként…..
Hát véget ért az első iskolaév! Megvolt az évzáró és a bizonyítványosztás is, bár kicsit késve június 20-án. A bizonyítványom csodás lett. Sőőőőt kitűnő!!!!:-))))Az utolsó heti dolgozataim 98-100% között mozogtak, de persze a könyvjutalom magatartási okok miatt…..
Most már diplomás anyukám van!! :-)..
Dani és Ádám Helyzet 2009.06.04 08:38:19
A suliban  most minden napra jut egy felmérő. Ez elég rendes elszívja az energiámat, mert anya szerint tiszta nyűg vagyok. Hát év végére lefáradtam na!! Jövő héten viszont már lazítás lesz a suliban is, megyünk állatkertbe, és kirándulni is, füredre és…..
Dani és Ádám Gyors jelentés 2009.04.28 10:16:00
Eltűnésünk oka, hogy anyukámnak szakdolgozatot kell(ene) írnia, és egy héten belül leadnia , így minden percét ez töltötte ki az elmúlt hetekben.:-SSSajnálatos módon utánna még le is kell vizsgáznia, így valószínű ritkábban tudunk jelentkezni.Rólam annyit, hogy a…..
Dani és Ádám Végre!!! 2009.03.16 13:48:00
Örömmel jelentem hogy végre újra blogközelben kerültünk. Pénteken megjött az új gépünk. :-)) Van bőven mit bepótolnunk, de a képes beszámoló ismét elmarad, mert a fényképezőgépünk is beadta az unalmast.Viszont örömmel jelentem a tegnapi napon betöltöttem 8.…..
....ezért nem jelentkezünk. :-S Végleg feladta a szolgálatot a drága. Még jó hogy éppen újra akartuk telepíteni, és mindent lementettünk róla.Egyébként rendben vagyunk, nem kapott el minket az influ se. Viszont elfáradtunk.....az isibe...a munkába......a télbe......:-S Jöhetne…..
Magatartása:Kapcsolata társaival: gyakran kerül konfliktusba társaival.Segítőkészsége: szívesen segít.Közösségi munkája: együttműködiktársaival.Kapcsolata a felnőttekkel: mindig illemtudóan viselkedik.Tanórán kívüli viselkedése: szeret, tud együtt játszani…..
Dani és Ádám Szép lassan... 2009.01.15 15:33:37
...visszarázódtunk a szürke hétköznapokba. A reggeli ébredés azért még nem megy könnyen, de az máskor se volt az erősségem.Hát ez az idő!!!!!!! Csuda klassz!!!!:-D Legalábbis szerintem.Anyáék annyira nem örülnek neki, de még életemben nem csúszkáltam ennyit. Nagyon klassz!…..
        ..
Az ünnepek alatt nagy volt a jövés-menés. Szinte mindannap mentünk valahova, talán egy -két napot töltöttünk itthon egyhuzamba. Azokba a napokban pedig anya bekapcsolni se volt hajlandó a számítógépet, így most pótoljuk a beszámolót. :-)Dec.24.: Írtó izgatottan ébredtem…..
Dani és Ádám Buék! 2009.01.01 11:02:00
 Erdő szélén ezüstfenyő, havas ággal büszkélkedő, őz és nyuszi körbejárja, tekintetük megcsodálja. Képzeld el, hogy ott állok és  Boldog Új Évet Kívánok! ..
.....hogy jöjjön a Jézuska. Annyira izgatott vagyok, hogy alig bírni velem. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy holnap végre együtt díszítjük a fát anyáékkal. Eddig a Jézuska hozta a karácsonyfánkat is, de megkértem anyáékat, hogy idén vegyünk mi egyet és együtt díszítsük…..
Dani és Ádám Rövid beszámoló 2008.12.11 09:52:00
A nagy karácsonyi készülődésbe elhanyagoltuk kicsit ezt a blogolást mostanában.Na röviden az elmúlt pár hétről:Pár héttel ezelött Rajmi barátomékkal a légvárvilág elnevezésű játszóházban jártunk. Hát nagyon bejött mondanom se kell, leszámítva a 45 perces sorbanállást…..
Dani és Ádám Az iskolakezdés 2008.11.14 09:07:00
 "Rosszaság vagy segélykiáltás?Az iskolakezdés még a minden szempontból iskolaérett gyereket is megviseli, sikere vagy kudarca hosszú időre meghatározza a fejlődését, ezért az óvodai szakemberek nagyon alaposan megvizsgálják a nagycsoportosokat, alkalmasak-e erre a…..
Dani és Ádám Képek a suliból 2008.11.01 15:17:12
Olvasás:          Rajzóra:                    Szüreti…..
Dani és Ádám FEKETE 2008.10.22 13:40:00
Hát eljött ez a nap is. Megkaptam az első feketepontomat.:-((Magatartás.......:-(Alig akartam elmondani a szüleimnek. Nagyon szégyeltem magam. Úgy emlékszem azért kaptam mert megint beszélgettem az órán. Dehát ha egyszer olyan nehéz megállni hogy ne beszélgessek!!! Na mindegy. Azért…..
Dani és Ádám "Kicsit..." 2008.10.15 14:52:00
Kicsit elhanyagoltuk a blogot az elmúlt hetekben, de Anya valami szakdogát ír. ( vagy írna, ha elég ideje lenne rá.) A suli nagyon jól megy tele vagyok pirospontokkal. A figyelmem az egyetlen amivel kissebb gondok adódhatnak. állandóan elkalandozok. Egyébként nincs rám…..
Dani és Ádám A kedvenc mese 2008.09.23 13:00:00
Anyukám kedvenc meséje volt gyerekkorában. Azt mondja kivülről fújta az egészet. Hát  nekem is ez lett a kedvencem. Hónapok alatt tudtuk csak előkeresni a régi meséskönyvet, és úgy gondoltuk mással is megosztjuk. Imádjuk!!! :-)) Zelk Zoltán: A három…..