Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Figy L Ő

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szubrina blog 365 nap 2020.06.18 23:59:03
Ma jutott tudomásomra ez a film, aminek a címe a bejegyzésem címe. Egy kritizáló cikket olvastam arról, h ez a film mekkora szar, illetve, h arról szól, h egy gazdag férfi elrabol egy nőt és arra kényszeríti, h beleszeressen. A cikkíró a szürke 50 árnyalatához hasonlította a lengyel filmet, majd…..
Egy céges vacsorán beszélgettem pár lánnyal, akikkel évente egyszer összefutunk az ilyen vállalati rendezvényeken. Eddig ismerős a sztori, volt már ilyen. :) Volt köztük egy újonc is, Diána, akivel mindösszesen ha két percet tudtam beszélgetni. Sima bemutatkozás volt, a többi lány mutatta be, mint…..
Figy L Ő 2019.07.15 12:28:41
Hadházy és Szél kidobása az MTVA székházból. forrás:index.hu  Macron elnök hatalmas pofont kapott a francia nemzettől, mellette már tényleg csak a globalizmusból hasznot húzó kevesek és az agymosottak maradtak. Történt mindez azután, hogy Merkel kancellárasszony a bukást elkerülendő, előremenekülve…..
Figy L Ő 2019.01.13 13:36:53
@Világít a torony:
"a semmilyen társadalmi támogatottsággal nem rendelkező álkeresztények asszisztálása mellett." :-D

Te seg hülye vagy. Felfogod amiket írkálsz?
Te is lefogod tagadni nemsokára ezeket az írásaidat. Majd azt írod, hogy feltörték a fiókod. Remélem a karakterpénzt azért megkapod, mert tudom én, hogy valamiből élni is kell.
Ilyen sem volt még, legalábbis én nem emlékszem hasonlóra: az évek óta egyeduralkodó Mokka egy korcsoportban kikapott egy korábban lesajnált kábeltévés műsortól. Nem az MTVA-tól vagy az RTL-től, hanem az atv Start című műsorától. Nem tudom, jelent-e ez valamit a jövőre nézve, azt sem, hogy ez egy…..
A Momentum elkezdte a politikai elit ügynökmúltjának feltárását - legalábbis ezt állítják magukról a lánglelkű fiatalok. Ennek keretében lerántották a leplet Medgyessy Péter múltjáról. Épp időben. A kormányt azonban véletlenül sem hozzák kellemetlen helyzetbe...
Figy L Ő 2018.04.01 15:18:45
@tegnaptuska: A Jobbik csak a nevében jobboldali. Valójában egy identitást vesztett lézengő párt.
Ellenzéki szavazók osztják és küldik körbe egymásnak a Facebookon a lovagkeresztes írófejedelem portréját rajta két, vitathatatlan tényállítással. Semmi mást nem is kell hozzátenni, Bayer kitűnő mozgósító hatása közismert...
Figy L Ő 2018.03.26 22:26:39
@morpho: Az előző Bayer posztnál hiányoltalak. Örülök hogy nem ütött el egy autó. De majd jön még kutyára kamion. ;-)
Egész márciusban 5 migránst fogott el a rendőrség, de a Fidesz elnöke szerint az ellenzék azért nem beszél a migrációról, mert Brüsszelből parancsba kapta...