Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Opulent

89 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne feledkezzünk meg az állatvédelemről, a felelős állattartásról sem a járvány idején        ..
Schilling Kolos azon kevés emberek egyike, akinek a munkáit az összes tehetség kutatóban már láthatták. A Megasztár I-II-III-ban, a Megasztár IV-ben a zsűri, Eszenyi Enikő kalapját készítette, a Sztárban sztárban a hatodik évadban is ő készíti a kalapokat, nyáron X-Faktor-ban stylingolta a zsűrit.…..
Meghívó rendszer a Shopping partyra   Lehetőséged van arra, hogy egy meghívó rendszeren keresztül ismerőseidet meghívd a Metro Club Theatre színhelyen megtartott Shoppyng Party by Schilling Kolos eseményre.  ..
A Metro Club Theatre a néhai Árkád Bazár épületében működik, ami, Budapest első luxus áruháza volt. Itt adták ki az első magyar divatlapot, itt értékesítő butikosok a nyolcvanas években szintén a divat fellegvárává tették. Úgy éreztem, hogy ez egy megfelelő hely arra, hogy egy szombat délelőtt, kora…..
Jennifer Lopez Puerto Ricó-i származású, amerikai énekes és színésznő. Madonna mellett ő a világ egyik legismertebb énekesnője, beceneve J.Lo. 2011-ben a világ legszebb nőjének választotta az amerikai People magazin, több százezer szavazatot kapott.  ..
Mariska Hargitay Golden Globe-díjas és Emmy-díjas magyar származású amerikai színésznő. Legismertebb szerepe az Esküdt ellenségek: Különleges hadosztály című televíziós sorozatban Olivia Benson. Édesanyja Jayne Mansfield szintén színésznő volt, az 1950-es években szexszimbólum volt. Édesapja Mickey…..
Fotó: https://cosmopolitan.hu/bloggerday/   A Cosmopolitan egy nőknek szóló nemzetközi divatmagazin, aminek a beceneve: Cosmo. 1886-ban jelent meg az Amerikai Egyesült Államokban az első száma, akkor még mint családi magazin. A későbbiek folyamán irodalmi magazinná alakult át, majd az 1960-as…..
OPULENT Hogyan alapult meg az Opel? 2018.10.12 18:40:07
    Az Opel az egyik legnagyobb autóipari vállalat Németországban, a legnagyobb gyára még ma is Rüsselsheimban található, ott ahol a XIX. században megalapították a vállalatot. Kezdetben azonban nem autógyártással foglalkoztak, hanem más termékekkel, varrógépek és kerékpárok voltak az Opel…..
A latin BARBA szó jelentése: szakáll. Ebből a szóból származik a BORBÉLY szavunk, ami egy olyan mesterséget jelent, amibe beletartozik a hajvágás, a borotválás és a szakáll igazítása, fazonra vágása. A régi időkben kisebb műtéteket, mint például sebek összevarrása vagy foghúzás is a borbély…..
Azok a legendás a hatvanas évek! 1961-ben a Vosztok-1 fedélzetén Jurij Gagarin az első emberként megjárta a világűrt, ezzel megnyitotta, a legendás hatvanas éveket, amelyre ma már mint egy önálló és jól beazonosítható kulturtörténeti korszakra tekintünk. Utazz vissza az időben a hatvanas évekig! ..
Csak három nagy mozifilmben szerepelt, aminek köszönhetően két Oscar-díj jelölést kapott, ennek ellenére legenda lett és korszakának jelképévé vált. Soha senki nem tudta úgy megformálni a fiatalok problémáit, mint ő tette amikor eljátszotta Jim Stark szerepét a Haragban a világgal című filmben.…..
Luxus óceánjárók a század elején   1898-ban jelent meg Morgan Robertson regénye, amelynek címe A Titán végzete volt. A regényben a hajótervezők megépítik a világ legnagyobb óceánjáróját, amelynek a Titán nevet adják. Az óceánjáróról azt gondolják, hogy elsüllyeszthetetlen, mivel vízzáró…..
  Francia Riviéra   Tudtad, hogy a Francia Riviéra elnevezés egy költőtől, Stéphen Liégeardtól származik? A Földközi tenger partvidékét Marsilletől Mentonig terjedő szakaszát, ami körülbelül 120 kilométer. A riviéra egy olasz szó ami azt jelenti, hogy partvonal. A név az azúros színben csillogó…..
  “Ha mi nem vagyunk büszkék arra, amit csinálunk, akkor bárki más miért lenne az?“ Richard Branson   Az 5,1 milliárd dolláros (kb. 1400 milliárd forint) vagyonnal rendelkező Richard Branson, a Virgin Group alapítója. A leggazdagabb magyarnak Csányi Sándornak 320 milliárd forint becsült…..
Amikor Cheikh Asaad Cynthia a divatvilágban stylistként és öltöztetőként kezdett dolgozni, az IBM cégcsoport kényelmes irodai világát volt kénytelen a háta mögött hagyni. A Werk Stílus és Kommunikációs Akadémián tanulta a stylist mesterséget. Saját bevallása szerint mindig különös érdeklődéssel…..
Leonardo DiCaprio Oscar-díjas és többszörös Golden Globe-díjas amerikai színész, világhírnevét a Titanic című amerikai szuperprodukciónak köszönheti, de számos más sikeres produkcióban is játszott, például a Rómeó + Júlia, Kapj el ha tudsz, Aviator, A tégla, Eredet, Viharsziget, Véres gyémánt, A…..
OPULENT Luxus Vietnámban 2018.07.03 14:11:12
Vietnám leginkább a második indokínai háború (1955 – 1975) vagy az abba történő amerikai beavatkozással (1965 – 1973) kapcsolatban kerül szóba. Az elmúlt évben Steven Spielberg rendezte A Pentagon titkai című filmet, amelyben Meryl Streep és Tom Hanks volt a főszereplő és az 1971-es hatalmas…..
OPULENT Luxuasautó hitelre? 2018.07.03 13:47:21
Bár a 2008-as nagy gazdasági világválságot is az amerikai másodlagos jelzáloghitel-válság vagy a médiában subprime-válságnak nevezett hitelezési konstrukcióra vezethető vissza, Magyarországon leginkább a devizában eladósodott lakosság jelentette a legnagyobb megoldandó feladatot. A rosszul…..
A Toyota Motor Corporation japán székhelyű multinacionális vállalat, a világ legnagyobb autógyártója. 1902-ben készítette el az első japán autót Josida Sintaró, Type Takuri néven 1907 és 1909 között gyártott néhány darabot eladásra. A Nissan 1915-ben kezdte el az első sorozatgyártásban készült…..
Az Aurus Senat márkát a NAMI fejlesztette Moszkvában, Oroszország páncélozott elnöki állami autóját 2013-ban kezdték el fejleszteni. Az Aurus Senat a Kortezh sorozat része, a sorozatban megtalálhatóak a Senat, a minivan és a terepjáró járművek. A Senatot a Moszkvai Nemzetközi Autószalon alkalmával…..
Egy kutatásból az derül ki, hogy a gyerekes családok több mint kétharmadának lakásában van gyerekszoba. A családok többségénél egy gyerekszoba található meg. A kutatás eredménye szerint a gyerekek a kisebb szobába kényszerülnek a lakásban ezért a legtöbb családról elmondható, hogy a család nagyobb…..
Gordon Stewart 1981-ben alapított meg Montego Bay-en, Jamaicában a mára már legendássá vált Sandals Resorts szállodaláncot. Ma már tizenhat Sandals hotel, három Beaches hotel és számos magánvilla is tagja a Karib-térség legkedveltebb területein. Olyan területeken mint a Bahamákon, Szt. Lucia…..
Az Intrum Európai Fogyasztói Fizetési Jelentésből az derült ki, hogy a 18 és 24 év közötti fiatalokra az jellemző, hogy váratlan kiadásokra és ingatlanvásárlásra takarékoskodnak a legtöbbet. Az Intrum évente elkészíti Európai Fogyasztói Fizetési Jelentését, a reprezentatív kutatásban 2017-ben…..