Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LZolta

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A "trianon-szindróma" ugyan ma is ható jelenség, de magának a békediktátumnak valódi gyakorlati jelentősége ma már nincs. Több mint száz évvel ezelőtt országunk már de facto elvesztette területének mintegy 2/3 részét, a Párizs melletti Trianon-palotában csupán ennek a helyzetnek a de jure rögzítése…..
LZolta 2019.06.06 08:32:29
@rabelais: '1. Számomra trianon elsősorban lelki kérdés, másodsorban tanulság! Itt is legalább 3x írtam le, hogy nem lett volna szabad elkezdeni a háborút, és a jövőben se szabad! Nem védem a bűnösöket, de nem bűnösek azok a lemészárolt honvédek , akiket lemészároltak a csatatereken, és pláne nem azok a polgári áldozatok akiket a trianont követően megöltek, megnyomorítottak. És ha már személyeskedünk: Látszik, hogy egy aljas káin ivadék vagy. Majd ha elfelejted a holokausztot, majd akkor említsd meg, hogy elfelejtsem trianont. Addig tőled kitüntetés az idióta, a gazember, sőt még a náci jelző is.
LZolta 2019.06.06 08:47:57
@rabelais: Mi köze Jézusnak a holokauszthoz? Aki jézushoz köti ezt az iszonyatot az nem normális!
A holokauszt is egy szörnyűség! És ha nem tehetők egy lapra a Dunába lőtt zsidók a hasonlóan lemészárolt magyar falvakkal, akkor azt kell mondanom, hogy neked csak az fáj, ha a zsidót bántják. És ez nem matek, hanem lelki kérdés.
Köszönöm az újabb dícséretet!
Már ha volna Neki, de nincs. Így aztán marad az, hogy szerintem ott fent valahol már jó sok éve fogja a fejét, és azt ismételgeti, hogy „…ezeken már az ima sem segíthet…”. Még mielőtt majd kommentek sokasága zúdulna rám, hogy égjek a pokolban, meg hogy muszlim-simogató pogány-fajzat, közölném,…..
  Bedő Imre A húsvéti locsolás a Férfiasság próbája? című, a Férfiak Klubja honlapján megjelent írásával ma délelőtt találkoztam. Mint minden húsvéthétfőn, ezúttal is egy kerti partin vettünk részt, melyen - a sztenderd forgatókönyv szerint - a gyerekek bokrok tövébe rejtett csokitojásokat…..
LZolta 2019.04.23 18:20:16
@Ianas: Most komolyan! Bárki veszi a fáradtságot, hogy 2 klikkelés erejéig utána nézzen mi is ez a népszokás? Mindenki csak nyomja az elfuserált torzképét magáról és a világról.
Nagyon sokat tanultam a fogyni vágyó pácienseimtől. A legtöbb fogyókúrás kudarc mögött általában egy helytelen diéta áll. Ezért nagyon sok időt fektettem abba, hogy megtaláljam azt, ami működik. Mert a képlet az emberi test oldaláról egyszerű: kevesebb energiát vigyél be, mint amit leadsz, és…..
LZolta 2018.04.08 09:58:22
:)