Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gulyás Krisztián (törölt)

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy az archivumot kotorásztam, rá kellett jönnöm, hogy igazán értelmes bringa még nem volt a Pumpán. Hát, a hagyomány most sem enyészik el a praktikum javára: aki jól használható, ügyes, tartós kerékpárra vágyik, az vásároljon egyet magának és örüljön, de ezeket a…..
Onlinemarketing blog E-mail helyett 2009.10.29 23:56:48
Ma néhány vállalkozóval beszélgettem délután, és elmondtam nekik is azt, amit szoktam: nincsenek univerzális eszközök a marketingben. Nincsenek olyan megoldások, amik biztosan és mindenkinek működni fognak.Erre példának elsősorban az e-mail marketinget hoztam. Mert ez talán a…..
Gulyás Krisztián (törölt) 2009.10.30 11:28:22
@raklap: na erről beszéltem, hogy ez egy összetett dolog, tehát be lehet illeszteni a marketingeszközök sorába, de csak erre építeni butaság.

másrészt meg vannak az emailen kívül is kiváló marketingeszközök, amelyek szintén monitorozhatóak és sokkal, de sokkal szofisztikáltabbak - csak ahhoz ugye egy kicsit gondolkodi kell :)
Márciusi Dusán nicknevű olvasónknál a Gillette aktuális szpotja verte ki a biztosítékot, amiben a borotvagyártó három nagyágyúja segítségével alázza be azokat az ügyfeleit, akiket nemrég még ő maga beszélt rá az előző, most éppen elavultnak mutatott termékének…..
Csak nem azt akarod mondani, hogy még mindig az egyrétegű, sajtreszelőként és dörzspapírként is egyránt jól teljesítő klasszik vécépapírt használod? Ez így nem mehet tovább, ne érd be azzal, ami elérhető, mert a feneked ennél sokkal többet érdemel! De nem ám az unalmas,…..
Pénteken egy buliban összefutottam az egyik magyar startup irodavezetőjével, aki azt mesélte, hogy felvételiztetésnél nem elegendő számukra, hogy valaki jó önéletrajzzal rendelkezzen. Számára az is fontos szempont, hogy a leendő munkatárs részévé tudjon válni a…..
Már a múltkori online közvetítésük kapcsán is illett volna felkapni a vizet, de végül mi is adtunk a DigiTV-nek még egy esélyt. Hisz a csatorna hitvallása szerint:"Amit a DigiTV ajánl: - a létezõ legújabb digitális technológiát, - kedvezményes díjcsomagokat, -…..
Gulyás Krisztián (törölt) 2009.09.17 11:21:09
javaslom hasonló esetek alkalmára a www.rojadirecta.com/ oldalt.

nem mondom, hogy tökéletes a minőség, néha akadt ugyan, de azért végig tudtuk nézni a meccset.

az külön élvezeti értéket adott, hogy a spanyol nyelvű kommentátor a gólt másfél perces gooooooooooooooooool üvöltéssel díjazta :)
Ilyen kollaborációt még a legdurvábban átitalozott hétvégénk után sem mernénk kigondolni. Ezért szimplán azonnali faszkorbácsolás jár. És ha ez lesz a nyár "SLÁGERE"?!   ..
Gulyás Krisztián (törölt) 2009.06.24 09:13:25
Subba Fesztiválmocsok: Sokk 2009.04.27 07:21:00
Itthon még el sem kezdődött a fesztivál szezon, de már érkeznek külföldről a jobbnál jobb elrettentő videók. Az alábbi felvétel két sokkoló látványt is tartalmaz. Az első egy begyulladt szőrtüsző, amit a gazdája valószínűleg péniszként nevelgetett idáig. A második…..
Steve Rubelnek igaza van. Egyrészt a Google (nagyon helyesen) soha nem hezitált sokat, ha egy, az elvárások alatt teljesítő szolgáltatásának bezárása volt terítéken. Másrészt pedig nyilván egy webes szolgáltatás sikere (főként a Google-modellben) nagyban függ attól, hogy mennyi…..