Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tnkhnkmnk

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy világgazdasági tekintetben jelentéktelen ország jegybankelnökének lenni nem nagy mesterség, mert csak követni kell a fontos jegybankokat. (Ezt a tisztséget is lehetne lottón sorsolni.) Ha megy a bolt, lehet nyomatni a "lássátok, hogy dübörgünk mi ketten" dumát, és az ostobák beveszik. Ha baj…..
tnkhnkmnk 2018.07.04 14:39:50
@MikeBoy: Te vagy Mr. Önellentmondás. Olvasd el amit írtál. Meg amit előzőleg írtál. LoL vagy
Nem érdemelsz több betűt tőlem zsenikém. Nuff said.
tnkhnkmnk 2018.07.04 16:24:08
@MikeBoy: ugyanazt a szófordulatot használod, írod mint kurt régenkúrt. Te is csak egy fizetett bérbuta lehetsz. Sőt kábé egy ugyanazon buta két nickje vagytok. Imé feltárul a kormányellenes összeesküvés motorja, az otthonról különböző nickeken egyazon blogba írogató tanulatlan ál-bérblogger. Én tényleg azt tudom csak ajánlani, hogy a mai nyomásos munkapiacon keress egy állást. Egy igazit.
Ezek a kormányellenes erők csak kihasználják a mentális képességeid. :)
tnkhnkmnk 2018.07.05 10:06:31
@BiG74 Bodri: Helóta zsellér vagy, közben meg adod itt a táltos-látót. Ülj le, egyes. Mi van veled, senki? LoL
Cornstein a demokrácia és a szabadságjogok tényleges, nemcsak verbális tiszteletét szabta a kiegyensúlyozott magyar-amerikai kapcsolatok feltételéül. ..
tnkhnkmnk 2018.07.04 15:26:32
Annyira szar szöveg ez a demokráciáról meg minden, mikor az USA kül és belpolitikája, a szövetségi államok belpolitikája is enyhén emberellenes. Persze tudom, az USA azt hívja demokráciának, amit mi vadkapitalizmusnak, ha az új USA nagykövet minden "demokrácia" szavát "emberellenes kapitalistára" cseréljük, akkor meg is értjük hogy miről van szó. Trumpnak nincs egyszerűen saját apparátusa, innen onnan vesz embereket, akiknél már az is előny ha nem a Bilderberg csoportnak dolgoznak titkon. Ezzel szemben viszont Oroszország egy olyan diktatúra, ahol meg végképp nem élnék, akkor már inkább az USA.
Én nem bízom az olyan országokban, akik már megszállva tartottak minket legalább egyszer a történelemben, vagy meg akartak szállni minket: Oroszország, Ausztria, Törökország, Románia etc..
Nem bízom az olyan országokban sem, akik háborús vesztesként, bűnösként szétszakították az országunkat: ,Franciaország, Románia.
Nem bízom az olyan országokban, akik két világháborút is elindítottak, akik felelősek a Soá tragédiájáért, ez Németország. Ők rettenetes identitásválságban vannak amúgy is, kölcsönöztek egy identitást az USA-tól.
Emellett a mai tarthatatlan kábítószerhelyzetért a rendszerváltáskori USA ideológiája, és Kína mai mérgező hozzáállása a felelős. A rendszerváltás rettenetes privatizációjáért is az USA nagytőkései felelnek.
Nem bízom a sátánista magyar szocialistákban, és a rengeteg magyar fasisztában sem.

Te, szegény normál értékrendű, Istenben hívő Magyar, csak magadban bízhatsz. Még a keresztyén gyülekezeti tagok közt is a széthúzás megy. Nincs barátod, csak Te vagy és az Úr...
És ez így is van jól. Ez a világ ilyen tökéletlen. És ha az Úr veled van, nem kell már barát, tedd össze a kezed ha van egy saját szűk családod. Ennyi.
Nem kell itt senkihez sem dörgölőzni, mert nincs kihez.
Először is le kell szögeznem, hogy nem vagyok agent provocateur. Sem fizetett bértollnok.  Itt van ez az áprilisi választás, nekem meg másnap valami vizsgám van, nem nagyon várom azt a pár napot. Eddig még nem volt időm tanulni, mert hát dolgozom is, két munkahelyen, és ott van a gyönyörű…..