Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kayaíbrahimjosiptot

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mellár Tamás az LMP számára évek óta elfogadott (és szimpatikus) közéleti szereplő volt. Elfogadta többször is az LMP meghívását, például itt: (fotó innen) Többször én is érdeklődéssel hallgattam. Viszont meggyőződésem szerint az utóbbi hónapokat figyelve nagyon jól dönt az LMP, amikor indulása…..
kayaíbrahimjosiptot 2018.03.20 17:16:22
@jt: Látom nincs gerinced megszólalni. Persze a mai után nem is csodálom.

"Állítunk pár feltételt, ha teljesül, deal, ha nem, hát nem, megyünk tovább utunkon."

Nektek ennyit jelent az ország? Ez persze csak költői kérdés volt, látjuk, hogy ennyit. Mintha egy kiló krumplira alkudnátok. Menjtek csak tovább, a lenini úton...

Azt hiszed hülyék vagyunk? Azt hiszed bevesszük a dumátokat? Nézz rá a pártotok facebook oldalára seggfej! Vagy akár a 444 kommentszekciójára. Mindenki átlát rajtatok! Szabtatok egy feltételt amiről az első percben tudtátok, hogy teljesíthetelten és közben röhögtök a markotokba. Azt hiszed nem látjuk, hogy csak úgy csináltatok mintha, miközben eszetek ágában nem volt összefogni?! Persze eszetek ágában nem volt kormányt váltani se, hisz nem azért fizet titeket Orbán.

Nincs mit cifrázni, simán hazárulók vagytok! Ododobjátok az országot, egy generáció jövőjét némi kp-ért és egy kevéske hatalomért cserébe.

Semmi gond, április 8-án majd memutatjuk, hogy hol a helye az ilyen mocskoknak!

Az a pénz amit a Fidesztől kaptatok nem tart ám sokáig! A szégyen ami a nevetekhez tapad, na az viszont örökre megmarad. Még az ükunokáid is szégyellni fogják a nevedet.

Deal, faszfej?!